Evo i ovi nam prijete dokle je to došlo majko božja.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
mene je briga koliko klub ima ili nema para, ionako nemam nista od toga, ja dolazim radi Zelje, rezultati i igraci mi nisu bitni, to je sve prolazno, Zeljo je vjecanjoey je napisao/la:Onda nemoj plakati p.i.ck.o kako nema para u klubu. I gledam Real kad se vec raspitujes, a ne ovu opstrukciju najljepse igre na svijetu.fedeltafrotta je napisao/la:ne moras, takvi nam ni ne trebaju, sjedi kuci gledaj barcu ko te j.ebe
Čudi me da niko onaj album sa sličicama i same sličice ne pusti u prodaju o fk željezničaru, mi smo imali masu igrača i trenera kojih bi se lijepo bilo prisjetiti, a to bi se i prodavalo, markicapo markica i laganica.champions1921 je napisao/la:Sve si u pravu.. CestiTke na razmisljanju.. Ipak Real ima dosta vise marketinskih akcija..
REAL DO GROBA!!!
zeljovac66 je napisao/la:Čudi me da niko onaj album sa sličicama i same sličice ne pusti u prodaju o fk željezničaru, mi smo imali masu igrača i trenera kojih bi se lijepo bilo prisjetiti, a to bi se i prodavalo, markicapo markica i laganica.champions1921 je napisao/la:Sve si u pravu.. CestiTke na razmisljanju.. Ipak Real ima dosta vise marketinskih akcija..
REAL DO GROBA!!!
Pazi upašćeš u šaht, nema poklopca.veteran 1987 je napisao/la:Ima li danas treninga?
Umjesto što ti i tvoji pajdaši sa juga palite baklje i štetite klubu sa vašom plaćenom i više ne plaćenom kartom i tako pravite kazne klubu za te pare kupite šahtove i povarite ih i napravite stepenice tamo na jugu kad se prođe kontrola da se ne skače odozgo i da stari ljudi lome noge.bagrcavi je napisao/la:Pazi upašćeš u šaht, nema poklopca.veteran 1987 je napisao/la:Ima li danas treninga?
ne kontas,Alsoudani je napisao/la:Zeljo ima najbolje pjesme u regionupa ono je obicni mali slager koji nema veze s zivotom nekakve pjesme tana tana ta na ko da je obdaniste tribina mnogo smijesna. Ti momci sto nece da dolaze na jug su ovce a ti si pametan zato ce ih biti po 200 pa nek pjevaju tasun tasun tanana.
Jedino sto Zeljo ima dobro to je trenutno Amar Osim ovo ostalo je sve jedna obicna 0 sa ovim takozvanim navijacima ultrasi satro ......
Nešto sad gledam ove omladince pa ispada da samo juniori igraju kup, ne i kadeti. Jel to tako?ipetm je napisao/la:Omladinci igraju derbi sa Sarajevom
http://fkzeljeznicar.ba/omladinci-igraj ... evom/7118/" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Rahatlokum, seha77 i 66 gostiju.