FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Mnogo spekulacija.
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Dobre su vam sanse:omerbavarac je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/forum/15 ... zeige.html
Ovo bi bilo predobro.
Wahrscheinlichkeit: 7%

Question: "Why do you shoot so many Threes?"
Antoine Walker: "Because there are no Fours."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jest ako se zna da je interesovanje od jutros.Cesc Fabregas 4 je napisao/la:Dobre su vam sanse:omerbavarac je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/forum/15 ... zeige.html
Ovo bi bilo predobro.
Wahrscheinlichkeit: 7%

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dugo me nije bilo, ove predteferićne aktivnosti i postteferićne posljedice
Koliko sam pratio štampu, sada svi hvale Gaala i njegovu taktiku. Haman da je počelo vode da pije to što je govorio da mu treba vremena da uigra ekipu i poklopi razne sitnice. Ja mislim da je u biti bilo standardizacija ekipe. Ipak, i Klinsmanu su zamjeri stalno rotiranje i kad je to promijenio, napravili su niz od 11 utakmica bez poraza i izjednačili se sa Hoffenheimom na kraju polusezone. To su isto zamjerili i Gaalu i kad je to poslušao, rezultati su stigli. Doduše, povrede su neke igrače malo udaljili, ali se vidjelo da su se mnoge kockice posložile. Mislim da samo Ferguson može dobro rotirati igrače (usputno, današnja utakmica protiv Leeda (poraz doma, op.a.) je bila 100 u različitom sastavu). Benitez sa tim nikako nema sreće

Koliko sam pratio štampu, sada svi hvale Gaala i njegovu taktiku. Haman da je počelo vode da pije to što je govorio da mu treba vremena da uigra ekipu i poklopi razne sitnice. Ja mislim da je u biti bilo standardizacija ekipe. Ipak, i Klinsmanu su zamjeri stalno rotiranje i kad je to promijenio, napravili su niz od 11 utakmica bez poraza i izjednačili se sa Hoffenheimom na kraju polusezone. To su isto zamjerili i Gaalu i kad je to poslušao, rezultati su stigli. Doduše, povrede su neke igrače malo udaljili, ali se vidjelo da su se mnoge kockice posložile. Mislim da samo Ferguson može dobro rotirati igrače (usputno, današnja utakmica protiv Leeda (poraz doma, op.a.) je bila 100 u različitom sastavu). Benitez sa tim nikako nema sreće

Sent from my Philips Smart TV.
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
http://goal.com/en/news/10/italy/2010/0 ... nter-agentomerbavarac je napisao/la:Jest ako se zna da je interesovanje od jutros.Cesc Fabregas 4 je napisao/la:Dobre su vam sanse:omerbavarac je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/forum/15 ... zeige.html
Ovo bi bilo predobro.
Wahrscheinlichkeit: 7%![]()
![]()
Sad su jos bolje...

Question: "Why do you shoot so many Threes?"
dobar je toni al´ nije to to..davud87 je napisao/la:vidite i sami šta Kroos radi u Leverkusenu...
niti je dobar tehnicar kao nas miske, niti je igrac ala c. eduardo.
kod van gaala ce igrati dva centralna(zadnja) vezna: v. bomel i svajni, kao i riberi i robben po krilima.
jednog od njih ce da mijenja müler, tako da ja u planovima trenera ne vidim kroos-a.
dakle, u bayernu ga ocekuje klupa, dok je u ´l´kuzenu car.
jedino ako se bomelu ne produzi ugovor pa da gaal tog kroosa malo preskoluje..
rekao sam kako u kroosu vidim novog blaka(to ponavlja i kajzer

daj Boze da grijesim..
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
NOVE vijesti stižu o dvojici bosanskih nogometaša Wolfsburga, Zvjezdanu Misimoviću i Edinu Džeki, kad je u pitanju tržište nogometaša.
S Misimovićem su porazgovarali iz Münchner Merkura, a izjavu prenosi njemački sportski internetski portal Spox.com. Veznjak reprezentacije Bosne i Hercegovine priznao je da bi se rado ponovno vratio u nekadašnji klub.
"Da, rado bih još jednom igrao za Bayern iz Münchena", rekao je 27-godišnji nogometaš, koji je u Münchenu rođen i koji je za amatere bavarskog kluba igrao od 2000. do 2004. godine
S Misimovićem su porazgovarali iz Münchner Merkura, a izjavu prenosi njemački sportski internetski portal Spox.com. Veznjak reprezentacije Bosne i Hercegovine priznao je da bi se rado ponovno vratio u nekadašnji klub.
"Da, rado bih još jednom igrao za Bayern iz Münchena", rekao je 27-godišnji nogometaš, koji je u Münchenu rođen i koji je za amatere bavarskog kluba igrao od 2000. do 2004. godine
- moustapha
- Kontakt:
Ribery-u se nikako neda ove godine da zalijeci povredu do kraja. Prvi trening u Dubai-u nije mogao odraditi zbog povrede.
#divovi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ribery ba treningu povrijedio stopalo. Kao da mu je neko sihire bacio. Najvjerovatnije ce biti spreman za tekmu protiv Hoffenheima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
a i taj ribery postao ko robben, obojica ko da su od stakla...ne mogu sklopiti tri utakmice a da se ne povrijede 

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jest vala,bojim se da bi ga mi mogli dovesti a on ovakav peh sa povredamaMirza_Hordas je napisao/la:a i taj ribery postao ko robben, obojica ko da su od stakla...ne mogu sklopiti tri utakmice a da se ne povrijede

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- rob do bagro
- Kontakt:
Znaci ne zelite ga, ni vi stvarno ne znate sta cete 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Joj da hoce prodat Ribery-ja i kupiti Misketa to bi bilo extra! Ima li sta novo za Lela i Gerlica, mozemo li i njih nekom tutnut. 

Volim te Zeljo!!!
Novi Bayernov direktor Christian Nerlinger najavio je u intervjuu za Kicker da će bavarski nogometni klub u 2010. godini krenuti u akciju rezanja igračkih plata.
Christian Nerlinger
Christian Nerlinger
"Pokušat ćemo smanjiti plate igrača. Primanja su ionako dosegla plafon. Vrijeme je da počnemo misliti zdravorazumski. Odnosi se to i na igrače, koji moraju shvatiti da svako produženje ugovora ne uključuje automatski i povišicu", najavio je Nerlinger nepopularan ali izgledan potez.
Nije dobro, zaključuju u Kickeru, kad na kresanje ugovora pomišljaju u najboljem i najbogatijem njemačkom klubu, koji je tokom prošle takmičarske sezone prihodovao 268,7 miliona eura.
I ove su sezone Bavarci trošili puno: Marija Gomeza doveli su iz Stuttgarta za 35 miliona eura, a Arjena Robbena iz Reala za 24.
Da se klub prema svim igračima ipak neće odnositi jednako nasljednik Ulija Hoenessa na menadžerskoj funkciji dao je naslutiti odgovarajući na pitanje o Francku Riberyju.
"Ne mora to značiti da će Ribery otići. Svaki ćemo slučaj ionako sagledati individualno."
Najavio je Nerlinger da će pregovore s Riberyjem oko produžetka ugovora, koji istječe u ljeto 2011. godine, započeti na proljeće. Nagovještaji Riberyjeva menadžera o odlasku ne brinu bivšeg veznjaka Bayerna, dortmundske Borussije i Glasgow Rangersa.
"Ribery i njegov menadžer nisu ista osoba."
Yebo im ja mater, umjesto da daju vece plate i privlace neke bolje igrace sebi, ovako ih samo odbijaju i opet nam ostaju oni povrijedjeni da ih dovodimo

Christian Nerlinger
Christian Nerlinger
"Pokušat ćemo smanjiti plate igrača. Primanja su ionako dosegla plafon. Vrijeme je da počnemo misliti zdravorazumski. Odnosi se to i na igrače, koji moraju shvatiti da svako produženje ugovora ne uključuje automatski i povišicu", najavio je Nerlinger nepopularan ali izgledan potez.
Nije dobro, zaključuju u Kickeru, kad na kresanje ugovora pomišljaju u najboljem i najbogatijem njemačkom klubu, koji je tokom prošle takmičarske sezone prihodovao 268,7 miliona eura.
I ove su sezone Bavarci trošili puno: Marija Gomeza doveli su iz Stuttgarta za 35 miliona eura, a Arjena Robbena iz Reala za 24.
Da se klub prema svim igračima ipak neće odnositi jednako nasljednik Ulija Hoenessa na menadžerskoj funkciji dao je naslutiti odgovarajući na pitanje o Francku Riberyju.
"Ne mora to značiti da će Ribery otići. Svaki ćemo slučaj ionako sagledati individualno."
Najavio je Nerlinger da će pregovore s Riberyjem oko produžetka ugovora, koji istječe u ljeto 2011. godine, započeti na proljeće. Nagovještaji Riberyjeva menadžera o odlasku ne brinu bivšeg veznjaka Bayerna, dortmundske Borussije i Glasgow Rangersa.
"Ribery i njegov menadžer nisu ista osoba."
Yebo im ja mater, umjesto da daju vece plate i privlace neke bolje igrace sebi, ovako ih samo odbijaju i opet nam ostaju oni povrijedjeni da ih dovodimo

- bistrikboy
- Kontakt:
Razlog ovom potezu su manji porezi koji su stupili na snagu 1.1.2010 i znatno su manji od onih u drugim EU drzavama 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Koji je peh ovaj Ribery ili to namjerno rade pa ce onda reci ovakav nam igrac ne treba stalno se povredzuje samo da bi ga prodali i zaradili.
David Alaba (17), Mehmet Ekici (19) Diego Contento (19) su krenuli sa Bayernovim prvim timom u Dubai, abd bice nesto i od njih a tu su i Kross, Muller i Breno neki su na posudbi sve bi ove mlade igrace trebalo na posudbu u manje klubove pa ih onda vratiti u prvi tim ako se dobro pokazu.
David Alaba (17), Mehmet Ekici (19) Diego Contento (19) su krenuli sa Bayernovim prvim timom u Dubai, abd bice nesto i od njih a tu su i Kross, Muller i Breno neki su na posudbi sve bi ove mlade igrace trebalo na posudbu u manje klubove pa ih onda vratiti u prvi tim ako se dobro pokazu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Igra sve moguce pozicije po lijevoj strani. Talenat nad talentima.FC BAYERN je napisao/la:Koji je peh ovaj Ribery ili to namjerno rade pa ce onda reci ovakav nam igrac ne treba stalno se povredzuje samo da bi ga prodali i zaradili.

Bilo bi steta da Bayern ne kupi Ozila "Njemca" igra u Njemackoj reprezentaciji a znamo kako Bavarci vole "Njemce" bilo bi stvarno steta da ga uzmu englezi (Arsenal,Chelsea,Man.Utd koji su trenutno "zainteresovani" za ovog mladica) Momak je mnogo puta dokazao kakav je igrac, a evo i sada je izabran od igraca BL za najboljeg igraca BL.
slazem se Ozil bi bio pravo rijesenje za bayern narocito ako Ribery ode na ljeto,stvarno je momak dobar..FC BAYERN je napisao/la:Bilo bi steta da Bayern ne kupi Ozila "Njemca" igra u Njemackoj reprezentaciji a znamo kako Bavarci vole "Njemce" bilo bi stvarno steta da ga uzmu englezi (Arsenal,Chelsea,Man.Utd koji su trenutno "zainteresovani" za ovog mladica) Momak je mnogo puta dokazao kakav je igrac, a evo i sada je izabran od igraca BL za najboljeg igraca BL.
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
Negdje sam proćitao, moguće i na ovom portalu, da je Ribery opet povrijeđen ?! Sve više vjerujem da je ovo šuplja i da momak samo hoče da ide iz Bayerna 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.