FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljovac66
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljovac66 » 07 nov 2013, 12:47

http://www.klix.ba/sport/nogomet/diatta ... /131107035" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo i ovi nam prijete dokle je to došlo majko božja. :lol: :lol:

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 07 nov 2013, 12:48

Sve si u pravu.. CestiTke na razmisljanju.. Ipak Real ima dosta vise marketinskih akcija..

REAL DO GROBA!!!
BUDI ŽELJO !!!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 07 nov 2013, 12:49

joey je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:ne moras, takvi nam ni ne trebaju, sjedi kuci gledaj barcu ko te j.ebe
Onda nemoj plakati p.i.ck.o kako nema para u klubu. I gledam Real kad se vec raspitujes, a ne ovu opstrukciju najljepse igre na svijetu.
mene je briga koliko klub ima ili nema para, ionako nemam nista od toga, ja dolazim radi Zelje, rezultati i igraci mi nisu bitni, to je sve prolazno, Zeljo je vjecan ;)

ps. navijaci su najsvjetliji dio kluba
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

zeljovac66
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac66 » 07 nov 2013, 12:50

champions1921 je napisao/la:Sve si u pravu.. CestiTke na razmisljanju.. Ipak Real ima dosta vise marketinskih akcija..

REAL DO GROBA!!!
Čudi me da niko onaj album sa sličicama i same sličice ne pusti u prodaju o fk željezničaru, mi smo imali masu igrača i trenera kojih bi se lijepo bilo prisjetiti, a to bi se i prodavalo, markicapo markica i laganica.

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 07 nov 2013, 12:53

zeljovac66 je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Sve si u pravu.. CestiTke na razmisljanju.. Ipak Real ima dosta vise marketinskih akcija..

REAL DO GROBA!!!
Čudi me da niko onaj album sa sličicama i same sličice ne pusti u prodaju o fk željezničaru, mi smo imali masu igrača i trenera kojih bi se lijepo bilo prisjetiti, a to bi se i prodavalo, markicapo markica i laganica.
slika

Mogli bi na ovaj fazon .
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 07 nov 2013, 12:55

Ma kakvi albumi Zeljinih igraca.. Traba klub napraviti album realovih igraca i na Grbavicu staviti kakav projektor da mozemo organizovano gledati real a ove Zeljine neznalice neka igraju u Hadzicima svoje tekme..

Jos jednom poruka ovim navijacima sto idu na Zeljine tekme da ne budu budale i da sto prije okrenu ledja klubu te da pocnu navijati za divove sa bernabea..

Kristiano jedan je od nas !!
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 07 nov 2013, 13:05, ukupno mijenjano 3 puta.
BUDI ŽELJO !!!

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 07 nov 2013, 12:58

slika
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 07 nov 2013, 13:05

Previse gledate tekme na TVu pa onda poredite sa igrom Zelje i to vam kao razlog da ne dolazite.Veliki broj omladine tako razmisljaja, a da dolaze na tekme Grbavica bi sigurno bila puna.
Spominjes te grafite kao da je za pohvalu saranje istih? Pravo je tesko izletit u gluho doba i isarati grafite. :roll:

Ja mislim da jug ima najbolje pjesme u regionu, samo ne dolaze do izrazaja kad necete da dolazite na tribinu i stalno se izvlacite glupim forama.Znam par starijih ljudi koji govore kako zbog juga ne dolaze, dopizdilo im..izgleda da ne znaju koliko manijaci vrijede ovim igracima.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 07 nov 2013, 13:16

Da li moguće da neko voli Zelju a ne dolazi na Grbavicu?
Mogu prihvstiti da jeste moguce samo ako je u pitanju bolest ili neka druga viša sila.A ove price ostalo od zelje samo ime, losa igra, losi uvjeti na stadionu...to nisu zeljovci.

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 07 nov 2013, 13:28

Ima li danas treninga?
"JOŠ OD 1926"

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 07 nov 2013, 13:37

Omladinci igraju derbi sa Sarajevom

http://fkzeljeznicar.ba/omladinci-igraj ... evom/7118/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Alsoudani
Kontakt:

Post Postao/la Alsoudani » 07 nov 2013, 13:40

Zeljo ima najbolje pjesme u regionu :D pa ono je obicni mali slager koji nema veze s zivotom nekakve pjesme tana tana ta na ko da je obdaniste tribina mnogo smijesna. Ti momci sto nece da dolaze na jug su ovce a ti si pametan zato ce ih biti po 200 pa nek pjevaju tasun tasun tanana.

Jedino sto Zeljo ima dobro to je trenutno Amar Osim ovo ostalo je sve jedna obicna 0 sa ovim takozvanim navijacima ultrasi satro ......

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 nov 2013, 13:49

veteran 1987 je napisao/la:Ima li danas treninga?
Pazi upašćeš u šaht, nema poklopca.
DRUG NEBI TI PUNCA

zeljovac66
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac66 » 07 nov 2013, 13:52

bagrcavi je napisao/la:
veteran 1987 je napisao/la:Ima li danas treninga?
Pazi upašćeš u šaht, nema poklopca.
Umjesto što ti i tvoji pajdaši sa juga palite baklje i štetite klubu sa vašom plaćenom i više ne plaćenom kartom i tako pravite kazne klubu za te pare kupite šahtove i povarite ih i napravite stepenice tamo na jugu kad se prođe kontrola da se ne skače odozgo i da stari ljudi lome noge.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 nov 2013, 14:00

"Bolje je šutjeti i biti smatran budalom nego progovoriti i odstraniti svaku sumnju."
DRUG NEBI TI PUNCA

H-beg
Kontakt:

Post Postao/la H-beg » 07 nov 2013, 14:34

Alsoudani je napisao/la:Zeljo ima najbolje pjesme u regionu :D pa ono je obicni mali slager koji nema veze s zivotom nekakve pjesme tana tana ta na ko da je obdaniste tribina mnogo smijesna. Ti momci sto nece da dolaze na jug su ovce a ti si pametan zato ce ih biti po 200 pa nek pjevaju tasun tasun tanana.

Jedino sto Zeljo ima dobro to je trenutno Amar Osim ovo ostalo je sve jedna obicna 0 sa ovim takozvanim navijacima ultrasi satro ......
ne kontas,
Tan Tan Tananan horde su pune para....
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 07 nov 2013, 14:36

ipetm je napisao/la:Omladinci igraju derbi sa Sarajevom

http://fkzeljeznicar.ba/omladinci-igraj ... evom/7118/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nešto sad gledam ove omladince pa ispada da samo juniori igraju kup, ne i kadeti. Jel to tako?

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 07 nov 2013, 14:43

Dva gola Visce za Istanbul
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 07 nov 2013, 15:08

Cudna situacija oko naseg kluba.Nadam se da Amar moze iznaci nacin,kako klub staviti na prave noge,naci kvaliteno rijesenje od administracije,do portira.Covjek ne moze sam,ali mu treba omoguciti da napravi pravi tim ljudi.
Slazem se da uprava nije kvalitetno podrzala rad strucnog staba i igraca,ali mislim da mi mnoge stvari trebamo ispraviti ,nije vise samo problem uprava,vec citavo okruzenje Zeljino ide malo pogresnim putem.
Evo citam ove rasprave,oko posjete.Kako ba nije stid vise pojedince,traziti uzroke,u 1 km skupljoj karti,ili u marketinskim akcijama.
O cemu pricate.Prije 12-13 godina,niti je bilo marketinga a karte su uvijek bile u ovom nivou,Zeljo je vazda imao najskuplje karte.15 godin je sjever 7 ,jug bio 5,a zapad 10 za derbi malo skuplje bile.Sta sad u tome trazimo izgovore,ili ih trazimo jer nas marketing ne animira.
Smijesno da prelazi u tugu zbod takvog razmisljanja.
Problem je u ovim novim generacijama,koji trebaju biti vecina na stadionu,jer smo mi prije u velikoj vecini dolazili na tekme,do su stariji podrzavali,ali su znali i izostajat,zbog obaveza,ali mladi su dolazili u velikom broju,Zeljo je bio kult,Zeljo je bio uzivanje,Zeljo je bio nacin zivotaKad smo gubili ikad smo dobijali,stadion je bio pun.
Sta rade ovi sad,nista im nije zanimljivo,duze od jedne sezone,nemaju kad od lajkovanja,izigravanja internet huligana,kurcenja,i ostalih sranja.Zeljo je njima sad furka,da budu ludi,da budu neka sila.
Ne kontam **** mu mater,Osim dodje i javno moli,nemojte ljudi,nema se para,nemojte pravit iz kola u **** kolo trosak klubu,ti isto ko da maloumnim idiotima govoris.I treba vam podic cijenu karte,ja bi vam 15 km naplacivao.Nidje veze i onda se pitamo,sto sve manje raje,sramota ba,poslije rata kad je Grbavica rusevina bila,da su cuskije padale,subotom je Grbavica bila minimum 5000 navijaca.
Nije nas zvao ni Dzelo ,ni Buki,ni kurave sa plakata,niko ziv,dolazili smo sami,jer smo Zelju imali u sebi.
Sta vam treba da vam marketing organizuje po koku da vam pusi na stadionu,da bi vi dosli,ili mozda molbe.
Slazem se ja da je uprva tanka,i da ne rade dobro,ali rastjerat to i pokusati dici na veci nivo,ali isto tako i navijaci moraju zivjeti sa Zeljom.
Jebote mi prije niti smo imali dresa da kupimo,niti sala kako treba.Jedan sal bio,i ako ko ufati koji dres,nista nam nije trebalo,samo cekali da zagrmi.
Sta sam para potrosio,kupujuci svaki dan 3 novina,da vidim jel ko dosao,jesmo se pojacali,trci svaki trening gledaj,placaj ulaz,i opet vazda puno...Problem je u glavama nasih ljudi,svega se brzo zasite,nemamo mi vise taj osjecaj svetinje.Zeljo svetinja,bar nemaju ove nove generacije.
Evo ja prvi zbog prirode svog posla,propustim vise od pola tekmi,i derbi sam gledao na poslu,ali toliko mladje raje ima, da ne mogu napuniti stadion ,bar 4-5 hiljada,e onda smo stvarno u kurcu.
Ja sam imao ekipu starije raje dok sam dijete bio,na sjeveru,isao sam sam na tekmu,i vazda bi sjedio sa tom rajom,nije mi trebao ni jaran niti bilo ko.Odem sjednem medju njih,i uzivam sa tom rajom.to je bio cejf,merak.Zeljo je bio merak.
Da Bog da da opet tako bude,ali ocito su sad druge furke u modi.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 07 nov 2013, 15:24

SVAKA ČAST! Mentalitet bolida je najveci problem... Nasa raja bi se i suhog zlata zasitila, rekli bi fali tu i malo dijamanata... Znas ti nas...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 41 gost.