Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
07.11.2013 u 19:00
Chambery - Nantes(55,5)
1.80
Na bet365 je 57.5. Vjerujem da ce biti over jer domacin nije dao ispod 30 nijednu utakmicu u zadnjih 6 kola. A vjerujem da ce i pobjediti jer gostima je vaznija utakmica u nedelju u kupu (kako trener njihov kaze) sa Dunkerque
Chambery - Nantes(55,5)
1.80
Na bet365 je 57.5. Vjerujem da ce biti over jer domacin nije dao ispod 30 nijednu utakmicu u zadnjih 6 kola. A vjerujem da ce i pobjediti jer gostima je vaznija utakmica u nedelju u kupu (kako trener njihov kaze) sa Dunkerque
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
- BenjooJutub
- Kontakt:
BenjooJutub je napisao/la: Bayern - Plzen/+2/ HENDIKEP NA BAYERN 1,70
Benfika - Olimpijakos GOST DAJE GOL 1,40
Leverkuzen - Šahtar OBA DAJU 1,60
Anderleht - Pariz 2 1,45
Real - Juventus OVER 2,5 1,50
Kvota negdje oko 10.
U mjesec dana sam pao na velke pare zbog dva gola. Prvo Šahtar prije 3 sedmice, pa sad Seltik. "Dođe mi da vrisnem, al izdaje me glas.."BenjooJutub je napisao/la: Chelsea-Schalke OVER 2,5
Borussia (D)-Arsenal GOST DAJE GOL
Ajax-Celtic GOST DAJE GOL
Barcelona-Milan OVER 2,5
Basel-Steaua GOST DAJE GOL
Kvota oko 7

Danas idemo agresivno, na skroooooz minimalan ulog. Ovo smeće od Europa Lige ne treba ni igrati na velik ulog. Znači idemo po pare na ulog od 1,43€ od 8 parova, pa prepisujte

Apoel Nikozija-Bordeaux - / OVER 2,5/ 1,95
Standard-Salzburg - /OVER 2,5/ 1,65
Esbjerg-Elfsborg - OBA DAJU 1,70
Estoril-Freiburg - /OVER 2,5/ 1,85
Legia-Trabzonspor - OBA DAJU 1,75
Guimaraes-Betis - X2 1,30
Maccabi Haifa-PAOK - X2 1,45
Rapid-Genk - X2 1,60
Kvota 55

i mene je sinoc Celtic naguzio. ja igrao oba daju 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Cisto da ispostujem ovo cigansko takmicenje
TIKET 2:
PSV 1@1,60
Esbjerg ps1@1,65
Standard Liege ps1@1,50
Maribor ps1@1,60
Dnipro 1@1,25
Sevilla 1@1,35
Lazio 1@1,25
AZ Alkmaar 1@1,20
Kvota: 16,04
Uplata: 10

TIKET 2:
PSV 1@1,60
Esbjerg ps1@1,65
Standard Liege ps1@1,50
Maribor ps1@1,60
Dnipro 1@1,25
Sevilla 1@1,35
Lazio 1@1,25
AZ Alkmaar 1@1,20
Kvota: 16,04
Uplata: 10
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Alkmar i Dnipro najigraniji parovi danas
Pustiću sunce da topi ljubav!
Nakon jučerašnjeg uspješnog dana,NBA me vratio u realnost i izgubio sam oko 1/3 što zaradih sinoć na Ligi Prvaka.
Što se ovog danas tiče,ni ja ne volim Evropa Ligu,ali sam ipak ispunio par tiketa čisto da ispoštujem,nek se ima pratit,ulozi nisu veći osim prvog tiketa gdje je ulog onako osrednji:
Lazio-Apollon s.p. 1 1.35
Federer-Gasquet s.p. 1 1.35
PSV-Dinamo Z. 1 1.45
Esbjerg-Elfsborg kp 1 1.42
Rijeka under 1.5 1.45
Estoril-Freiburg 1x 1.38
7,51
PSV-Dinamo Z. s.p. 1 1.60
Esbjerg-Elfsborg 1 1.85
Estoril-Freiburg kp 1 1.65
Panathinaikos-Lok.Kuban 1 1.30
Đoković-Del Potro 23+ 1.80
AZ Alkmaar-Shaktar K. 0-3 gola 1.55
Clippersi 103+ 1.85
32.77
Rekreativno:
Rapid-Genk 1 s.p. 2.35
Miami-Clippers s.p. 2 2.80
Maribor-Waregem 1 2.15
Apoel-Bordeaux 2 2.60
Estoril-Freiburg 1 2.40
88.28
i jedan sedmični: http://prntscr.com/22hb11" onclick="window.open(this.href);return false; 78,78
Što se ovog danas tiče,ni ja ne volim Evropa Ligu,ali sam ipak ispunio par tiketa čisto da ispoštujem,nek se ima pratit,ulozi nisu veći osim prvog tiketa gdje je ulog onako osrednji:
Lazio-Apollon s.p. 1 1.35
Federer-Gasquet s.p. 1 1.35
PSV-Dinamo Z. 1 1.45
Esbjerg-Elfsborg kp 1 1.42
Rijeka under 1.5 1.45
Estoril-Freiburg 1x 1.38
7,51
PSV-Dinamo Z. s.p. 1 1.60
Esbjerg-Elfsborg 1 1.85
Estoril-Freiburg kp 1 1.65
Panathinaikos-Lok.Kuban 1 1.30
Đoković-Del Potro 23+ 1.80
AZ Alkmaar-Shaktar K. 0-3 gola 1.55
Clippersi 103+ 1.85
32.77
Rekreativno:
Rapid-Genk 1 s.p. 2.35
Miami-Clippers s.p. 2 2.80
Maribor-Waregem 1 2.15
Apoel-Bordeaux 2 2.60
Estoril-Freiburg 1 2.40
88.28
i jedan sedmični: http://prntscr.com/22hb11" onclick="window.open(this.href);return false; 78,78
You'll never walk alone.
evo jedan za danas
St.Galen - valencija 2 @ 2.20
Sevilla - Liberec 1 @ 1.35
Pandurii - fiorentina K (-9.5+) 2 @ 1.70
Tottenham - Sherif t. ZK (-3.5+) 2 @1.90
Estoril - Freibrug (d/n) 1 @ 1.65
Rapid W - Genk (d/n) 1 @1.60
Uplata: 3 Moguci dobitak :75,99

St.Galen - valencija 2 @ 2.20
Sevilla - Liberec 1 @ 1.35
Pandurii - fiorentina K (-9.5+) 2 @ 1.70
Tottenham - Sherif t. ZK (-3.5+) 2 @1.90
Estoril - Freibrug (d/n) 1 @ 1.65
Rapid W - Genk (d/n) 1 @1.60
Uplata: 3 Moguci dobitak :75,99

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- donCorleone1892
- Kontakt:
St. Gallen - Valencia 2 2.00
šuhveli mi nešto, moglo bi biti obaranja

Oba tima daju gol.donCorleone1892 je napisao/la:St. Gallen - Valencia 2 2.00![]()
BHF Bosanska Krajina!
Čujem jutros na HTV Dragu Ćosića koji kaže da je Lyon doputovao u Rijeku sa rezervnim sastavom.Pa tko ima vremena neka malo potraži sastave.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Herbert - Fischer..1..1.50
Vesely - Džumhur..1..1.45
Unio Gyor - UMMC Ekaterinburg(-26,5)..2..1,85
Uk koef: 4,00
Stake: 5/10
Sretno!
Vesely - Džumhur..1..1.45
Unio Gyor - UMMC Ekaterinburg(-26,5)..2..1,85
Uk koef: 4,00
Stake: 5/10
Sretno!

Vjerojatni sastavi:zrinja05 je napisao/la:Čujem jutros na HTV Dragu Ćosića koji kaže da je Lyon doputovao u Rijeku sa rezervnim sastavom.Pa tko ima vremena neka malo potraži sastave.
Rijeka: Vargić - Tomečak, Marić, Knežević, Mujanović - Maleš, Pokrivač, Močinić, Kvržić, Alispahić - Benko.
Lyon: Gorgelin - M. Lopes, Sarr, Kone, Tolisso - Ferri, Mvuemba, Gourcuff - Briand, Danicm Fekir.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Evo i ja sam našao nešto:deno_TM87 je napisao/la:Vjerojatni sastavi:zrinja05 je napisao/la:Čujem jutros na HTV Dragu Ćosića koji kaže da je Lyon doputovao u Rijeku sa rezervnim sastavom.Pa tko ima vremena neka malo potraži sastave.
Rijeka: Vargić - Tomečak, Marić, Knežević, Mujanović - Maleš, Pokrivač, Močinić, Kvržić, Alispahić - Benko.
Lyon: Gorgelin - M. Lopes, Sarr, Kone, Tolisso - Ferri, Mvuemba, Gourcuff - Briand, Danicm Fekir.
Trener Lyona Garde na Kantridi neće izvesti niti jednog igrača koji je za vikend zaigrao u prvenstvu i to je velika prilika za Rijeku da dođe do povijesne pobjede.Primjera radi, na golu Lyona najvjerojatnije će startati njihova treći vratar Mathieu Gorgelin. Bit će tu i nekoliko poznatih imena poput Miguela Lopesa, Bakaryja Konea i Yoanna Gourcuffa, ali svi oni su se u posljednje vrijeme mučili s ozljedama. U početnoj postavi mogao bi se naći i napadač Jimmy Briand, koji je trenutno u drugom planu.
evo sastava za meč sa rijekom ovo u zagradi je koliko su puta nastupali ove sezone:deno_TM87 je napisao/la:Vjerojatni sastavi:zrinja05 je napisao/la:Čujem jutros na HTV Dragu Ćosića koji kaže da je Lyon doputovao u Rijeku sa rezervnim sastavom.Pa tko ima vremena neka malo potraži sastave.
Goalkeepers: Gorgelin (1 match), Frick (no match yet).
Defenders: Zeffane (2 games), Sarr (1 match), N\'Gouma (no match yet), Bakary Kone (7 games), Miguel Lopes (4 games).
Midfielders: Gourcuff (4 games), Ferri (10 games), Fekir (5 games), Sidy Kone (no match yet), Plea (4 games), Tolisso (2 games), Danic (4 games), Mvuemba (5 games), Tsimba (no match yet), Mocio (no match yet).
Strikers: Briand (7 games, 2 goals), Clinton N\'Jie (no match yet), Labidi (no match yet).
izvor:olweb.fr
a ovo je sastav koji je igrao protiv Guingamp-a u subotu: Anthony Lopes, Dabo, Bisevac, Umtiti, Bedimo, Gonalons, Fofana, Malbranque, Grenier, Lacazette, Gomis.
Razlika je drastična
Semper Fidelis
pa taj lyon niti nema prvu momčad, kako igraju sve su im rezervne momčadizrinja05 je napisao/la:Evo i ja sam našao nešto:deno_TM87 je napisao/la:Vjerojatni sastavi:zrinja05 je napisao/la:Čujem jutros na HTV Dragu Ćosića koji kaže da je Lyon doputovao u Rijeku sa rezervnim sastavom.Pa tko ima vremena neka malo potraži sastave.
Trener Lyona Garde na Kantridi neće izvesti niti jednog igrača koji je za vikend zaigrao u prvenstvu i to je velika prilika za Rijeku da dođe do povijesne pobjede.Primjera radi, na golu Lyona najvjerojatnije će startati njihova treći vratar Mathieu Gorgelin. Bit će tu i nekoliko poznatih imena poput Miguela Lopesa, Bakaryja Konea i Yoanna Gourcuffa, ali svi oni su se u posljednje vrijeme mučili s ozljedama. U početnoj postavi mogao bi se naći i napadač Jimmy Briand, koji je trenutno u drugom planu.

Jedno brzinsko pitanje dok nisu digli granicu
Sta je ovdje over na igrača?
Jel to 1 ili je 2?
http://prntscr.com/22hl7c" onclick="window.open(this.href);return false;
Jel to 1 ili je 2?
Nexus je napisao/la:Jedno brzinsko pitanje dok nisu digli granicu
Jel to 1 ili je 2?
over je 2
Ok
nocioni over 13,5
Ima u Premieru i BH Playu....kladionice u Srbiji drže na 15 granicu
nocioni over 13,5
Ima u Premieru i BH Playu....kladionice u Srbiji drže na 15 granicu
http://prntscr.com/22hmft" onclick="window.open(this.href);return false;
A kod ovih, sta je hendikep da ce Real na poluvremenu voditi sa min 8 razlike???
HP2 ili HP1
A kod ovih, sta je hendikep da ce Real na poluvremenu voditi sa min 8 razlike???
HP2 ili HP1
hp2Nexus je napisao/la:http://prntscr.com/22hmft
HP2 ili HP1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.