Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
tema da se momentalno premjesti na pdf reprezentacije, da vas rušioc ne bi odrao k'o medvjeda i napravio sudžuku od vas
inače momak je legenda, mislim na Sea

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Kako bi dobro bilo kad bi Pape poslao naknadan poziv Seadu
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Napokon 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Najveće pojačanje Bosne i Hercegovine za Svjetsko prvenstvo u Brazilu naredne godine
Momak ima tek 20 godina, a već šest nastupa u Ligi prvaka, i devetnaest nastupa u bundesligi. Ukupno preko 130 utakmica u svima kategorijama igrajući za Schalke, Karlsruhe, Hoffeheim i Stuttgart.
Dobrodošao majstore!

Momak ima tek 20 godina, a već šest nastupa u Ligi prvaka, i devetnaest nastupa u bundesligi. Ukupno preko 130 utakmica u svima kategorijama igrajući za Schalke, Karlsruhe, Hoffeheim i Stuttgart.
Dobrodošao majstore!
malo prije ustao i popio kafu i hajd reko da vidim imal sta novo u vezi fudbala opcenito kad ono imam sta i viditi, odlicna vijest i odmah sam se oraspolozio i mislim da cu raspolozen na posao, nek je i zvanicno sad Kolasinac nas novi zmaj.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dobrodosao Sejo, TENK! 

Ima li selektor pravo dopuniti spisak za Argentinu? Da nam rusioca ubaci 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
To sam i ja bas pomislio jer tek se igra 18 Novembra tako da ima jos vremena da Susic razmisli i da ga sad pozove da igra protiv ArgentineVedad87 je napisao/la:Ima li selektor pravo dopuniti spisak za Argentinu? Da nam rusioca ubaci
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Safet Sušić za **********.ba: Kolašincu će biti upućen poziv
Sead Kolašinac danas je dobio zeleno svjetlo da napokon može zaigrati za bh. reprezentaciju.
Ova vijest bez sumnje obradovat će sve navijače Bosne i Hercegovine širom svijeta, a posebno selektora Safeta Sušića, koji je ekskluzivno za naš portal otkrio kako će Kolašinac debitovati već protiv Argentine.
-Kolašinac će dobiti poziv za utakmicu sa Argentinom. Njemu je poziv bio predviđen, samo se čekalo zeleno svjetlo od FIFA-e, kazao je za **** selektor Safet Sušić, koji je potom dodao:
-S obzirom da je Senad Lulić povrijeđen, usluge Seada Kolašinca dobro će nam doći, jer nam je potreban igrač po lijevoj strani.
Prijateljski susret sa Argentinom igra se 18. novembra u američkom gradsu St. Louisu.
Sead Kolašinac danas je dobio zeleno svjetlo da napokon može zaigrati za bh. reprezentaciju.
Ova vijest bez sumnje obradovat će sve navijače Bosne i Hercegovine širom svijeta, a posebno selektora Safeta Sušića, koji je ekskluzivno za naš portal otkrio kako će Kolašinac debitovati već protiv Argentine.
-Kolašinac će dobiti poziv za utakmicu sa Argentinom. Njemu je poziv bio predviđen, samo se čekalo zeleno svjetlo od FIFA-e, kazao je za **** selektor Safet Sušić, koji je potom dodao:
-S obzirom da je Senad Lulić povrijeđen, usluge Seada Kolašinca dobro će nam doći, jer nam je potreban igrač po lijevoj strani.
Prijateljski susret sa Argentinom igra se 18. novembra u američkom gradsu St. Louisu.
Odlazi Safete.
nije pitanje hoce li dobiti poziv nego koliko ce minuta dobiti u toj utakmici 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
1946
- Omerbavarac
- Kontakt:
Eh eto, sad moze tema ici na odgovarajuce mjesto.
Od danas, Kolasinac je jos jedan u nizu omiljenih nam zmajeva.
Cestitke i sretno, da zasijas u Brazilu.
Od danas, Kolasinac je jos jedan u nizu omiljenih nam zmajeva.
Cestitke i sretno, da zasijas u Brazilu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Momciluko aferim, mislim na Sea
Admini vrijeme je da se ova tema premjesti gdje joj je mjesto ako ne zelite ko Drogba zavrsiti:
" onclick="window.open(this.href);return false;

Admini vrijeme je da se ova tema premjesti gdje joj je mjesto ako ne zelite ko Drogba zavrsiti:

Nije čovjek ni svjestan šta ga čeka na facebook-u. Sreća pa nema oficijelni twitter, kad naša raja navali 

- Bayern@heart
- Kontakt:
tako jeHerrOberst je napisao/la:Momciluko aferim, mislim na Sea![]()

Super za ovu informaciju

Mislim da se nepiše dobro Di Mariji i Agueru u Sent Luisu

Odlicna vijest
Samo moram priznati da sam malo zabrinut sto u zadnje vrijeme Kalasinac ima mnogo problema sa povredama a tako je mlad.

Samo moram priznati da sam malo zabrinut sto u zadnje vrijeme Kalasinac ima mnogo problema sa povredama a tako je mlad.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.