18.11.2013. BiH - Argentina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
mirzavolimtebosno
- Kontakt:
Re: 18.11.2013. BiH - Argentina
Super..
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Znaci falit ce nam Mujdza i Lulic, nek nam je sretno

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
.....................Džeko
Salihović...Misimović...Pjanić
..........Medunjanin...Zahirović
Kolašinac...Bičakčić....Spahić....Vršajević
.....................Begović
Dakle to će biti to... Velika šteta što nećemo moći istrčati u punom sastavu.
Salihović...Misimović...Pjanić
..........Medunjanin...Zahirović
Kolašinac...Bičakčić....Spahić....Vršajević
.....................Begović
Dakle to će biti to... Velika šteta što nećemo moći istrčati u punom sastavu.
Mislim da svi skupa na ovom forumu trebamo jednu veliku zahvalnicu uputiti vizionaru poznatijem pod nickom @majstor10. 
Istina...voltron30 je napisao/la:Mislim da svi skupa na ovom forumu trebamo jednu veliku zahvalnicu uputiti vizionaru poznatijem pod nickom @majstor10.
1946
18.11.2013. BiH - Argentina
Majstore hvaaaalaaaaa tiiiiivoltron30 je napisao/la:Mislim da svi skupa na ovom forumu trebamo jednu veliku zahvalnicu uputiti vizionaru poznatijem pod nickom @majstor10.
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Ima li ko iz dijaspore,iz Svice ovdje?
Ne trebate iscekivati sad neki spektakularan rezultat, ja ockeujem nekih 2-3:0 za argentinu , ipak fale mujdza i lulic.Kad je Vrsajevic u akciji - tu je i propuh
- Principatus
- Kontakt:
Lulic i Mujdza ce nam jako faliti protiv Argentine. Kolasinac moze na beka, Sejo na lijevo krilo. A ako Vrsajevic bude ponovo igrao, onda ce nas Argentina pretratit. Lik je zalutao u fudbal, a o nasoj reprezentaciji da ne govorim.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
icetea01 je napisao/la:Da ga je mislio zvati, zvao bih ga odmah. Bicakcic nije ni imao dozvolu, pa je ipak igrao u prijateljskoj protiv Amerike. Ovome sad treba kao dozvola? Papetovi razlozi i logika su smijesni. Kao ako dobije do ponedjeljka dozvolu, pozvat ce ga.Pa ako znas da ce dobiti do 18., isti ti je qrac jel dobio u ponedjeljak ili petak. Lulic nam upitan, Mujdza, Zukanovic i Pandza povrijedjeni, a on se osudjiva ne pozvati Kolasinca ili nekog def. veznog (npr. Hadzic ili Vrancica) a konstantno govori da nam je cilj da se ne obrukamo.
Slicna situacija kao i protiv Portugala, a imam osjecaj da ce zavrsiti kao i protiv Portugala zadnji put. Daj boze da ne bude tako.
I ko je sad smiješan? Kad ćete prestati kritikovati čovjeka, koji super radi svoj posao (što rezultati pokazuju), na osnovu nekog vašeg subjektivnog mišljenja koje veze nema sa objektivnim stanjem? Kad ćete shvatiti da Pape nije obična budala kakvom ga jako puno besposličara na ovom forumu smatra? Jako puno stvari se radi a da uopšte ne procuri u javnost i sasvim sigurno da uz Osima i vodstvo saveza za to zasluge preuzima i sam Sušić.
Bolje vodi brige kako ce tvoji u barazu. Za top repke se ne brini.croater je napisao/la:Ne trebate iscekivati sad neki spektakularan rezultat, ja ockeujem nekih 2-3:0 za argentinu , ipak fale mujdza i lulic.Kad je Vrsajevic u akciji - tu je i propuh
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Pa realno, nerjeseno bi za nas bilo kao i pobjeda..... a ako tako gledamo sve ispod 3 razlike je "ok" ....
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
- samoposteno
- Kontakt:
ja mislim ako vrsajevic ne bude igro mi cemo naj manje 5 razlike pobjedit argentinuPrincipatus je napisao/la:Lulic i Mujdza ce nam jako faliti protiv Argentine. Kolasinac moze na beka, Sejo na lijevo krilo. A ako Vrsajevic bude ponovo igrao, onda ce nas Argentina pretratit. Lik je zalutao u fudbal, a o nasoj reprezentaciji da ne govorim.
- Principatus
- Kontakt:
Pa hebo Messija, kad Argentina ima Vrsajevica. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- samoposteno
- Kontakt:
ma nema ostali su nam sve prva klasa igraci.... mesi je nula za nase ostale igrace da nam se samo avdije rijesitPrincipatus je napisao/la:Pa hebo Messija, kad Argentina ima Vrsajevica.
- Principatus
- Kontakt:
Nemoramo ga se rijesiti, protiv Liechtensteina je odigrao dobro. Dakle ako ikada udarimo ponovo na njih, eto mu nek igra...ili protiv Honduras mozda, neznam ni da li su na SP?
arius je napisao/la:evo Kolasinac dobio dozvolu FIFA-e.....ali ga nema na spisku za Argentinu![]()
![]()
da se demantujem , ipak ima
- samoposteno
- Kontakt:
ma neka nam samo salihovica i ja se ne brinem da ce svaki njegov ubacaj da bude golPrincipatus je napisao/la:Nemoramo ga se rijesiti, protiv Liechtensteina je odigrao dobro. Dakle ako ikada udarimo ponovo na njih, eto mu nek igra...ili protiv Honduras mozda, neznam ni da li su na SP?
Za mene dobr sastav protiv jaci repki
Begovic
Bicakcic Spahic Pandza (Zukanovic) Kolasinac
Mujdza Besic Pjanic Salihovic Lulic
Dzeko (Ibisevic)
Begovic
Bicakcic Spahic Pandza (Zukanovic) Kolasinac
Mujdza Besic Pjanic Salihovic Lulic
Dzeko (Ibisevic)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.