Safet Sušić - Pape

BlueSharks
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la BlueSharks » 03 jan 2010, 21:55

moustapha je napisao/la:
DeepPurple je napisao/la:
nick je napisao/la:zar se hasan nije odreko drzavljanstva ili nesto u tom fazonu?
on se sportskog bih drzavljanstva nemoze nikada odreci.ali suvise je lose ucinjeno prema tom momku.
sto od strane navijaca,sto od trenercica koji su vjezbali strogocu nad njim.
on sad isto izbiva zbog ozlijeda u juventusu.nedao bog da je kojim slucajem sad u repci.bilo bi eno ga nece da igra.
Ciro je nekoliko puta ponovio da je Hasan uzeo Njemacko drzavljanstvo i odrekao se Bosanskog te iz tog razloga se sva prica oko povratka Hasana u reprezentaciju zavrsava u startu.
Pa gdje češ bolan mikadu vjerovati :?:
mada ne bih volio da hasan dođe, zbog njega samog, jer toliko je glupih i pokvarenih ljudi u našoj zemlji da će mu se gaditi kad bude dolazio ovamo
Strauss Junior

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 03 jan 2010, 22:00

Adinjo je napisao/la:
Upravo ovo kad procitas, dovoljno je. Cuj Ciro je ponovio. Pa ko je on vise koji qurac, pa covjek sta god kaze i sta god izadje iz njegovih usta je cista laz. To je samo bila njegova foluska da ne bi isao da prica sa Hasanom. Mani se toga ziv bio. Eto vidjecemo kad mu Pape ode, hoceli to biti problem ako ne bude htio da igra.

Mi, kalibar igraca kakav je Hasan necemo jos imati za narednih 100 godinaa, a oni nek sviraju o nekim izdajama, i sl.
Upravo je taj Ciro kad je otisao u Kinu na pitanje sta misli ko ce ga nasljediti rekao da ce to biti Susic. On jeste neozbiljna osoba, al znaci ZNAO JE NEKE STVARI, dok je nasa medijska masinerija ispirala mozak Bosnjama da ce to Barbarez da bude. Znaci sedmicu/dvije nakon njegovog odlaska znalo se ko ce selektor biti, eto dokaza kako manipulisu narodom.

Dok je Ciro jedini bio ISKREN u vezi tog slucaja. Jer necemo valjda sada reci da Ciro moze da vidi buducnost :mrgreen: ?
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 03 jan 2010, 22:02

KONGO je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:
Upravo ovo kad procitas, dovoljno je. Cuj Ciro je ponovio. Pa ko je on vise koji qurac, pa covjek sta god kaze i sta god izadje iz njegovih usta je cista laz. To je samo bila njegova foluska da ne bi isao da prica sa Hasanom. Mani se toga ziv bio. Eto vidjecemo kad mu Pape ode, hoceli to biti problem ako ne bude htio da igra.

Mi, kalibar igraca kakav je Hasan necemo jos imati za narednih 100 godinaa, a oni nek sviraju o nekim izdajama, i sl.
Upravo je taj Ciro kad je otisao u Kinu na pitanje sta misli ko ce ga nasljediti rekao da ce to biti Susic. On jeste neozbiljna osoba, al znaci ZNAO JE NEKE STVARI, dok je nasa medijska masinerija ispirala mozak Bosnjama da ce to Barbarez da bude. Znaci sedmicu/dvije nakon njegovog odlaska znalo se ko ce selektor biti, eto dokaza kako manipulisu narodom.

Dok je Ciro jedini bio ISKREN u vezi tog slucaja. Jer necemo valjda sada reci da Ciro moze da vidi buducnost :mrgreen: ?
Jah,i sta??? Ta jedna JEDINA izjava sto je dao, i sad on postao postenjacinja,jel??

To upravo govori da je aj saralatan uvjek bio u talu sa njima, dok je nama mazao oci kako se on lafo stalno protiv njima ovo, ono. Prica iz supljeg u prazno. DOsta mi je CIre, svega ti!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 03 jan 2010, 22:06

jest, a ciro je bio za onog koji ni olimipik nije cestito mogao da vodi :roll:

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 03 jan 2010, 22:06

Zavidovićanin je napisao/la:Iz Zavidovica sam, a tu je Safet i poceo karijeru i rodio se, ali taj grad nikad nije spomenuo nigdje, jednostavno stidi ga se, nikada nije donirao ni loptu ovom klubu koji se "drzi" u drugoj ligi federacije...Mislim da covjek koji se stidi svog grada i nije nesto...Mozda sam malo promjenio temu ali samo da kazem kakav je on prema Zavidovicima bio a i bit ce te da ga 90% Zavidovicana mrze medju njima i ja
Hvala brate !

Al' takve su Bosnje znas ! Vecina je svrsavala kad se Ciro pojavio, isti je slucaj sada. Kao da je neka diktatura **** te, ne smijes KRITIKOVATI :mrgreen: . A kad Papeta stigne sudbina Cire, onda ce svi osuti po njemu. Onda ce pricati kako su oni cijelo vrijeme bili protiv njega, i takve gluposti.

Jer dobro se sjecam za vrijeme Cirine vladavine, ovdje na forumu bi ti 90% raje kose pocupalo ako kazes nesto protiv SVEMOGUCEG :roll:.A sad mi nekako velika vecina psuju Ciru :mrgreen: !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Zavidovićanin
Kontakt:

Post Postao/la Zavidovićanin » 03 jan 2010, 22:18

harishp je napisao/la:Bio je i Kodro razgovarao kao i Bola pa je ostao nedorecen.Ustvari jednom je smrljao pitajte ga sami ako vas toliko zanima.
Braci se isuvise nakupilo pogotovo na zadnjem mecu na Kosevu protiv Francuske.
Ono je definitivno bila bruka i sramota.I kad se pitaju zasto igraci izbjegavaju Kosevo i svi zele na BP.
P.S za Zavidovice i Papeta ne rasprdzavaj ti to digitron uzeo pa cekirao po cumurani ili drugim djelovima Zavidovica :roll:
Tacno 90%.Bas si precizan :lol:
majdan,cumurana,centar dubravica pa jedno 95% gradjana, btw odakle ti to znas xD.......

Ja odma kazem sta mislim a ne poslije se izvlacit ko neki potrcko

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 03 jan 2010, 23:54

da se hoce ova dvojica vratiti nebi gola primili u kvalifikacijama....plus neki igraci bi se vratili na prirodne pozicije...plus veliko samopouzdanje za nas plus veliki respekt protivnika jer zna se ko je hasan!
te price oko toga izdajica,ovakav onakav...to kazu osobe koje nikada nisu bile na treningu repke priije...kao da se nezna ko je birao ekipu i ko je gurao babine sinove...pa ti barba hasane i bolicu krpite za njih kako znate...a kada si priofesionalac i radis savjesno svoj posao najbolje sto znas i pri tom si skllon ozljedama...i pritom primis inekciju i dodjes ozlijedjen u sarajevo a onda te trener takvog stavi na klupu iako si ti primio inekciju da igras i presjedis 90 min na klupi TO JE PONIZAVANJE I IGRANJE SA IMENOM igraca koji ima vece ime u svijetu nego svi nasi treneri dosad zajedno!!!!
osoba sa pokalom lige prvaka njemackim kupom prvenstvom ...itd itd...nema potrebe da trpi neciju zajebavanje....ako se vrati meni ce to biti NOVA GODINA ,...jer PAPE JE PAPE....HASAN JE POSLIJERATNI PAPE.....

P.S. ovaj sto kaze nije ulozio ni lopte...jesi li siguran da nije mozda covjek shvatio da bi sve te pare otisle nekom u dzep KAO STO TO INACE KOD NAS BUDE HA====?? :roll:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 04 jan 2010, 00:05

sjećate se TLN ko će dati go______pape papee pape sušić :P :lol: :lol: :mrgreen:

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 04 jan 2010, 00:19

harinjo je napisao/la:sjećate se TLN ko će dati go______pape papee pape sušić :P :lol: :lol: :mrgreen:
Sjecam se :D
Ona opera,a n'akvim pismom :D
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jan 2010, 06:38

Zavidovićanin je napisao/la:
harishp je napisao/la:Bio je i Kodro razgovarao kao i Bola pa je ostao nedorecen.Ustvari jednom je smrljao pitajte ga sami ako vas toliko zanima.
Braci se isuvise nakupilo pogotovo na zadnjem mecu na Kosevu protiv Francuske.
Ono je definitivno bila bruka i sramota.I kad se pitaju zasto igraci izbjegavaju Kosevo i svi zele na BP.
P.S za Zavidovice i Papeta ne rasprdzavaj ti to digitron uzeo pa cekirao po cumurani ili drugim djelovima Zavidovica :roll:
Tacno 90%.Bas si precizan :lol:
majdan,cumurana,centar dubravica pa jedno 95% gradjana, btw odakle ti to znas xD.......

Ja odma kazem sta mislim a ne poslije se izvlacit ko neki potrcko
To se jedino mogu zaliti oni iz ''rupinog dola''prava raja nece ;) Ako njih ubrajas u taj postotak onda mi je sve jasno :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bumerang5
Kontakt:

Post Postao/la bumerang5 » 04 jan 2010, 10:37

harinjo je napisao/la:sjećate se TLN ko će dati go______pape papee pape sušić :P :lol: :lol: :mrgreen:
mislis na ovo :

:D :D

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 04 jan 2010, 11:23

Mislim da se vrate njih dvoje treblo bi poradit da li je netko ozbiljno razgovaro.Ostalo ti ljudi ništa nisu nagradu dobili kao ekstra naši igrači.U srcima ne znam šta osjećaju iako u mediji javnosti Bh života ih dugo nema mislim javno,neke tekme,turniri,bar koliko ja pratim.
Ako Pape šta učini bio bi junak nacije ;) ali bojim se treba bit optimista i u nadi živjet,ali mislim da je ovo teška zadaća ;)
Naravno da bi nam puno puno pomogli .

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 04 jan 2010, 13:30

Tacno se vidi da je Pape prisao poslu sa velikim profesionalizmom. Trazi kasete, dat ce se u potragu po Evropi, pratit ce moguce kandidate za repku. Svaki dan mi je sve draze i draze, sto je Pape izabran, i da je pravi izbor. Samo se bojim ovoga termina u martu, nema nista dogovoreno, imaju samo ti neki kontakti sa drugih kontinenata. Pape je to vec rekao da neke, a ovi majmuni bi ga mogli natjerati da pristane, i tu bi mogao Pape da vrisne. Nece on dati da mu se mjesa u posao. Samo tako Pape.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zavidovićanin
Kontakt:

Post Postao/la Zavidovićanin » 04 jan 2010, 14:38

sad mi je doso neki iz rupinog dola na vrata trazi pare....reko ja njemu registriraj se na ss i odma dajem 100KM samo se covjek okrenu i ode....a ovo sto ce otici u tudji dzep pare, kod nas je vlasnik jedan oholi prijanica vildan i sa tim imas pravo.....ali omladinska ekipe, predpionirksa ekipa koja je osvojila kantonalno prvenstvo ispred Celika i Natrona gdje su igrala 92 godista a max trebalo biti 96.....kadeti isto tako.....pa mogo je djeci kupit barem dresove da ne igraju ko afrikanci i obala slonovace narandzasto-zeleno-plavi....ko kakvi huligani.....eto ako je smatrao daidu pare u tudji dzep sto si u pravu i otisle bi nebi sigurno treneri ovih omladinskih ekipa koji se toliko trude i voze ih sa privatnim autima na utakmice jer nemamo para da nabavimo autobus....oni nebi sigurno sebi pare.....a jbg ja cu ofc navijati za bih al pape je za mene sasvim druga prica

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 04 jan 2010, 14:48

Zavidovićanin je napisao/la:sad mi je doso neki iz rupinog dola na vrata trazi pare....reko ja njemu registriraj se na ss i odma dajem 100KM samo se covjek okrenu i ode....a ovo sto ce otici u tudji dzep pare, kod nas je vlasnik jedan oholi prijanica vildan i sa tim imas pravo.....ali omladinska ekipe, predpionirksa ekipa koja je osvojila kantonalno prvenstvo ispred Celika i Natrona gdje su igrala 92 godista a max trebalo biti 96.....kadeti isto tako.....pa mogo je djeci kupit barem dresove da ne igraju ko afrikanci i obala slonovace narandzasto-zeleno-plavi....ko kakvi huligani.....eto ako je smatrao daidu pare u tudji dzep sto si u pravu i otisle bi nebi sigurno treneri ovih omladinskih ekipa koji se toliko trude i voze ih sa privatnim autima na utakmice jer nemamo para da nabavimo autobus....oni nebi sigurno sebi pare.....a jbg ja cu ofc navijati za bih al pape je za mene sasvim druga prica
I sta sad jel to selektor treba da je predstavnik unicefa ili merhameta.
to otto rehagel pomagao grcima u slobodno vrijeme ili capello donosio donji ves u engleske klubove.
izvini buraz ali veze sa vezom.nije dovoljno sto ce raditi za platu koje cistacice u engleskom savezu primaju,trebao je i aluminujmske kompletne golove da doveze iz francuske :shock:
ovdje se radi o selektoru a ne humanitarnoj pomoci.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 04 jan 2010, 16:02

DeepPurple SVAKA CAST...U NAS KOJI GODI IGRAAC UZME PARE ODMAH JE SMETLJAR KOJI NEDA NISTA....stani malo brate...imate li vi opstinu....gradski budzet...imal iko bogat u vasem gradu...pa nek on malo pogura za autobus...za dresove...za ostale stvari....znas li koliki je broj onih koji od safeta i slicnih njemu traze pare za "DJECU" ...i koliko je on puta dao pa shvatio da ih je bacio??'?
zar niemo mi krivi sto ta djeca igraju bez dresov i nemaju pprevoza???od kuce do kuce po marku dvije neko pet...skupis....neku inicijativu nesto i obezbjediti djeci...jok bolje je reci SAFET DJUBRE NEDA DJECI FRESOVE ...ccc nema on pametnijeg posla nego da hoda i dijeli dresove po bosni ......
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Zavidovićanin
Kontakt:

Post Postao/la Zavidovićanin » 04 jan 2010, 19:17

brate da nije bilo krivaje bio bi qrac ovakav...uostalom neznas sta se sve desavalo ovdje i sta je sve uradio ovom klubu....ohladi malo, nemam sada vremena ali cim mognem veceras malo cu ti opisati situaciju kada je on bio tu..

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 04 jan 2010, 19:18

BlueSharks je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:trebo bi on vratiti i Barbareza da igra,,,,,,, :mrgreen: :mrgreen: pomogo bi nam dosta!!!!!!!!! ma dosta je vise takvih cas hoce da igraju cas nece,,,,,, ova repka kakva je bila ove kvali je dovoljno jaka da ode na EP i bez izdajica!!!!!!!!!!!! treba traziti mlade nade!!! Safete sve najbolje nemoj nas iznevjeriti!!!!!!
moj glupane, plače mi se kad vidim kakvih budala ima :evil: dbg nam svi igrači bili ko Hasan i Papac tek bi nam onda repka bila kako treba, a dok je ovoliki broj zaostalih ljudi u našoj zemlji, poput tebe koji se i dan danas lože na mikada loše nam se piše[/quot
kako te nije sramota vrijedati,,jadniku jedan bezobrazni,,, nek ima takvi kao sto si ti to je ok ,,,,,,,, za mene su ova dva igraca proslost,,,,a pogotovo Salihamidzic!!!!! ima mladi nada dovoljno i ovi igraci sto su bili i idemo na EP :D :D :D
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 04 jan 2010, 19:22

[youtube][/youtube]
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 04 jan 2010, 19:53

Adinjo je napisao/la:Tacno se vidi da je Pape prisao poslu sa velikim profesionalizmom. Trazi kasete, dat ce se u potragu po Evropi, pratit ce moguce kandidate za repku. Svaki dan mi je sve draze i draze, sto je Pape izabran, i da je pravi izbor. Samo se bojim ovoga termina u martu, nema nista dogovoreno, imaju samo ti neki kontakti sa drugih kontinenata. Pape je to vec rekao da neke, a ovi majmuni bi ga mogli natjerati da pristane, i tu bi mogao Pape da vrisne. Nece on dati da mu se mjesa u posao. Samo tako Pape.
Ko jos gleda utakmice na kasetama.

Pape, ako pratis ovaj forum, a predpostavljam da ne pratis, evo ti link za sve utakmice BiH repke. Cak i nekoliko iz bundeslige gdje igraju nasi.

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... e+download

Dobrodosao u 21. vijek :D

izgleda da sarajevo -x se ovdje smatra spam-om :?

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.