Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
A zahebo sam se, Dortmund ima 6 ali bice zanimljivo do kraja jer postoji mogucnost da poslije 6. kola sve tri ekipe imaju po 12 bodova 

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Marsej pa onda NapoliProfesor je napisao/la:pa prvo idemo u ItalijuBlaszczykowski je napisao/la:čestitke na pobjedi. sad zaebite sa marseilleom, pa da morate punim u italiji.![]()
bar mi se tako cini
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
jooooj, draža mi je ovakva pobjeda nego da smo 6-2 dobili
ne mogu da vjerujem da sam dočekao arsenal koji igra muški, lukavo i na rezultat
imali smo i sreće u nekoliko situacija, borusija je strašna ekipa ali to je općepoznato, i fakat bi bila šteta da ispadnu. Sve u svemu, uzesmo skauzere i milionere u par dana tito te hebo :ugeek:

Osvetio ti se za sve uvrede.Head je napisao/la:Kosta me Giroud 100 kermi.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
i šta tad,jel se gleda gol razlika ?BigBigBang je napisao/la:A zahebo sam se, Dortmund ima 6 ali bice zanimljivo do kraja jer postoji mogucnost da poslije 6. kola sve tri ekipe imaju po 12 bodova

Odlicno! Sa pobjedom nad Marsejom, mogli bi malo odmoriti igrace za pakleni decembar.
Valjda se gleda međusobni duel pa tek onda gol razlka.amer991 je napisao/la:i šta tad,jel se gleda gol razlika ?BigBigBang je napisao/la:A zahebo sam se, Dortmund ima 6 ali bice zanimljivo do kraja jer postoji mogucnost da poslije 6. kola sve tri ekipe imaju po 12 bodova
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
ali 3 ekipe su u igri ( mislim da se gleda gol razlika ali samo izmedju te 3 ekipe)anell je napisao/la:Valjda se gleda međusobni duel pa tek onda gol razlka.amer991 je napisao/la:i šta tad,jel se gleda gol razlika ?BigBigBang je napisao/la:A zahebo sam se, Dortmund ima 6 ali bice zanimljivo do kraja jer postoji mogucnost da poslije 6. kola sve tri ekipe imaju po 12 bodova
Zaslužena pobjeda Wenger je tempirao momenat.
Ozil opet lomi utakmicu.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
ako uđu u zadnje kolo kao što predviđamo:
Arsenal 12
Dortmund 9
Napoli 9
bit će bitno izgubiti manje od 2 razlike, jer se gleda mislim međusobni omjer između 3 ekipe... a trenutno smo na +2, napoli i bvb imaju sad po -1, a ako bvb dobije npr 1 razlike napoli, onda će napoli bit na -2, a bvb na 0... i sa porazom manjim od 2 razlike smo dalje..
sve ovo pišem ako se gleda međusobni omjer gol razlike između 3 ekipe... ako ne, onda ćemo dobiti napoli
Arsenal 12
Dortmund 9
Napoli 9
bit će bitno izgubiti manje od 2 razlike, jer se gleda mislim međusobni omjer između 3 ekipe... a trenutno smo na +2, napoli i bvb imaju sad po -1, a ako bvb dobije npr 1 razlike napoli, onda će napoli bit na -2, a bvb na 0... i sa porazom manjim od 2 razlike smo dalje..
sve ovo pišem ako se gleda međusobni omjer gol razlike između 3 ekipe... ako ne, onda ćemo dobiti napoli

sljedeću dobijemo marseille,a napoli uzme barem bod i idemo dalje s napolijem
Svaka cast BVB-ovcima
cestitaju fino momci.. ne vidja se to na forumu bogami cesto osim Scousera pomalo 

-
- Kontakt:
kod uefe se koliko sam skontao gleda prvo medjusobni skor ali npr. ako bude situacija da dortmund ima bolji medjusobni sa arsenalom zbog gola vise u gostima a los sa napolijem (zavisno od njihovog meca) a napoli los sa Arsenalom (ako nas dobiju 1 razlike u italiji) onda ce se gledati gol razlika.
Ali ne treba sad kalkulisati nije vrijeme a ne vjerujem da cemo izgubiti u Italiji.
Ali ne treba sad kalkulisati nije vrijeme a ne vjerujem da cemo izgubiti u Italiji.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 06 nov 2013, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mesutu pišemo predasistencijuSaurman je napisao/la:Zaslužena pobjeda Wenger je tempirao momenat.Ozil opet lomi utakmicu.

Sad natamburajte United i eto hevte iz snova

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
nista, onda nam ne preostaje nista drugo osim da napolitance naucimo lopte u njihovoj avliji
ja mislim da onda EPL pdf ne bi mogao zivjeti od nas!! Sacekajmo do nedelje, brzo ce to!rio_Ferdy88 je napisao/la:Mesutu pišemo predasistencijuSaurman je napisao/la:Zaslužena pobjeda Wenger je tempirao momenat.Ozil opet lomi utakmicu.
Zadnja izmjena: Profesor, dana/u 06 nov 2013, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Znači 4 boda iz zadnja dva kola uz pretpostavku da ce Napoli izgubiti u Dortmundu ce biti dovoljna za prolaz dalje, lijepo lijepo.. 

- Trequartista
- Kontakt:
Svaka čast, Topnici!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Ramseyy !!!!
Internet Explorer

Internet Explorer

rio_Ferdy88 je napisao/la:Mesutu pišemo predasistencijuSaurman je napisao/la:Zaslužena pobjeda Wenger je tempirao momenat.Ozil opet lomi utakmicu.
2 / 3 still loading.....
Ne vidim zasto ne mozemo dobit preostale dvije tekme, i prekucat grupu sa 15 bodova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.