Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
ja svo vrijeme i pricam o real madridu, nakon sto ti je maca pojela jezik vezano za real madrid ti si prvi poceo pricati o meni, uskladi se malo covjece boziji, vrijeme ti je
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Smijesno je porediti Modric-a i Isca koliko Ronalda i Bale-a
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
gledaj sto edituje postove
e moj branitelju modrica i glorifikovanju svega znamo vec kakvoga, svaka cast

Veliki San Iker rekao da nece napustati Real,vrijeme je da pono postane standardan.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Sta da ti kaze kad ces ti tuci po svome opet?LenBias je napisao/la:gledaj sto edituje postovee moj branitelju modrica i glorifikovanju svega znamo vec kakvoga, svaka cast
Modric i Isco uopce ne igraju istu poziciju, niti su ikako slicni igraci. Isco je poluspica, voli zabit, Luka gradi napad, uzima loptu od stopera.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- anonymousHD
- Kontakt:
Kako može stati na gol ponovo kada isto debil leti u prazno kod centaršuteva. Ono što je on branio sinoć isto brani i Lopez, s tim da ne kiksa onoliko kod centaršuteva. Sve dok to ne popravi neće biti prvi golman.emir18 je napisao/la:Veliki San Iker rekao da nece napustati Real,vrijeme je da pono postane standardan.
gdje sam ja napisao da su slicni? napisao sam da u stilu igre i u formaciji kakvu bi real trebao da igra bolje pasu khedira i isco nego modric jer u toj formaciji nema pozicije u kojoj bi modric mogao pokazati najbolje sto moze, nit sam napisao da je los igrac ni nesto slicno tome, daj citajte sta pise a ne sta mislite da piseLillard je napisao/la:Sta da ti kaze kad ces ti tuci po svome opet?LenBias je napisao/la:gledaj sto edituje postovee moj branitelju modrica i glorifikovanju svega znamo vec kakvoga, svaka cast
Modric i Isco uopce ne igraju istu poziciju, niti su ikako slicni igraci. Isco je poluspica, voli zabit, Luka gradi napad, uzima loptu od stopera.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Ispade Modric Xavi jbt

- anonymousHD
- Kontakt:
Ti se emire samo smeješ, a ljudi te ubiše argumentima. Ti ispadaš provala ovde. Ljudi su objasnili. Modrić od početka sezone uz Ronalda je najbolji naš igrač, pa ti pričaj šta hoćeš. Jedini vezni koji standardno dobro igra, iz utakmice u utakmicu. Khedira nula bodova, trči, ali ništa ne radi, ne oduzima lopte, nema ga nigde. Isto da ga neko sa lanca pustio. Illarramendi jednu odigra dobro, tri loše, ali još je mlad, ima vremena da nauči. Casemiro ne igra. Alonso se tek oporavio.
Luka je naš najbolji vezni trenutno.
- Consigliere
- Kontakt:
Modric je veznjak koji odgovara nasoj igri. Znaci neko ko ce trcati, ganjati loptu, presjecati pasove, a u isto vrijeme da mu nije strano izaci pred golmana i pogoditi gol... Da je umjesto Khedire bio on na NouCampu, u one dvije prillike, ne bi izgubili sigurno...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Nisam ja rekao da je Modric los daleko od toga,ali ga nahvalise previse,Illarra ako bude ucio od alonsa moze nesto od njega biti,Isco je enigma nakon onakvog pocetka da sjedi na klupi e moj CarloanonymousHD je napisao/la:Ti se emire samo smeješ, a ljudi te ubiše argumentima. Ti ispadaš provala ovde. Ljudi su objasnili. Modrić od početka sezone uz Ronalda je najbolji naš igrač, pa ti pričaj šta hoćeš. Jedini vezni koji standardno dobro igra, iz utakmice u utakmicu. Khedira nula bodova, trči, ali ništa ne radi, ne oduzima lopte, nema ga nigde. Isto da ga neko sa lanca pustio. Illarramendi jednu odigra dobro, tri loše, ali još je mlad, ima vremena da nauči. Casemiro ne igra. Alonso se tek oporavio.
Aj nađite mi tu Khedirinu statistiku gdje je dobar u obrani
.. Pa to je naš daleko najgori igrač ove sezone. Evo 3 je godine u Madridu i još nije naučio fino primiti loptu i proslijediti je dalje. Treba mu vječnost.
Jedina je zamjerka Modriću ta što se ne usudi krenuti više prema naprijed, a on to može itekako dobro

Jedina je zamjerka Modriću ta što se ne usudi krenuti više prema naprijed, a on to može itekako dobro

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- anonymousHD
- Kontakt:
Slažem se. Mislim da Khedira nema tri oduzete lopte u ovoj sezoni. Sinoć ma nijednu nije oduzeo. Ja ne shvatam uopšte šta on radi, kakva je njegova funkcija u timu. Momak je panj, najveći.Toxicity je napisao/la:Aj nađite mi tu Khedirinu statistiku gdje je dobar u obrani![]()
.. Pa to je naš daleko najgori igrač ove sezone. Evo 3 je godine u Madridu i još nije naučio fino primiti loptu i proslijediti je dalje. Treba mu vječnost.
To je više do Ancelottija, ko da mu on govori da previše ne ide u napad. Juče u drugom čim se malo pomerio ispred dali smo dva gola i počeli da igramo. Jednostavno nas postavi previše defanzivno, ako to radi, onda smo mogli i Mourinha ostaviti na klupi.
- RickBlaine
- Kontakt:
@Monologe. Morel anketa da li ce dva Ronaldo i Balet biti bolji tandem od Di Stefana i Puskasa? 

Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Konačno uviđate da Luka nije kvalitet za prve postave Real Madrida.Iako je žalosno što ga poredite s antitalentom poput Khedire,al dobro navikao sam da idete iz krajnosti u krajnost. 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
materijal je on za real madrid, tacnije za klupu real madrida
Pa na to se valjda i misli kad piše da nije kvalitet za prve postave.LenBias je napisao/la:materijal je on za real madrid, tacnije za klupu real madrida
Dobar je Luka,ali nije bolji od Xabija i Isca,a s njima u sredini ne može igrati igrač poput Luke.Duga je sezona biće on dosta koristan ekipi,ali treba se znati ko su prve opcije.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
ma nisam ni pisao ono kao neku vrstu odgovora na tvoj post nego samo kao konststaciju, upravo i ja to govorim, modric je dobar igrac ali real madrid je bolji i igra bolje u formaciji gdje za poziciju koja njemu najbolje odgovara nema mjesta, nista vise
Najjači su natpisi hrvatskih medija poslije svake utakmice :
Modrić jedan od Tri kralja: Samo on, Ronaldo i Di Maria igrali su svih 14 utakmica Reala ove sezone
Poruka za Balea: "Modrić je bio jedan od najkritiziranijih igrač svih vremena u Realu, a danas je jedan od najboljih!"
Modrić sjajan u uvjerljivoj pobjedi Reala: "Organizirao je igru i bilo ga je svugdje" (utakmica protiv Kopenhagena)
"Meteorski uspon Luke Modrića" ( meni lično najsimpatičniji naslov )
"Spašavanje vojnika Modrića koji je zadužen za kormilarenje Realovim brodom"
U Realu slave što Modrić rođendan proslavlja u Madridu: "Sva sreća da srce momčadi nije otputovalo u Koreju"
Španjolci oduševljeni Modrićem: "Mislili smo da je na terenu Redondo ili čak Beckenbauer"
Dominacija hrvatskog čarobnjaka: Tribine Santiago Bernabeua skandirale Luki Modriću, dirigentu Reala!
Modrić jedan od Tri kralja: Samo on, Ronaldo i Di Maria igrali su svih 14 utakmica Reala ove sezone
Poruka za Balea: "Modrić je bio jedan od najkritiziranijih igrač svih vremena u Realu, a danas je jedan od najboljih!"
Modrić sjajan u uvjerljivoj pobjedi Reala: "Organizirao je igru i bilo ga je svugdje" (utakmica protiv Kopenhagena)
"Meteorski uspon Luke Modrića" ( meni lično najsimpatičniji naslov )
"Spašavanje vojnika Modrića koji je zadužen za kormilarenje Realovim brodom"
U Realu slave što Modrić rođendan proslavlja u Madridu: "Sva sreća da srce momčadi nije otputovalo u Koreju"
Španjolci oduševljeni Modrićem: "Mislili smo da je na terenu Redondo ili čak Beckenbauer"
Dominacija hrvatskog čarobnjaka: Tribine Santiago Bernabeua skandirale Luki Modriću, dirigentu Reala!
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.