FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Poceo Faris Handžić. Ja mogu reci napokon da dobije priliku...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
zasto horde zla napustaju sad utakmicu?
jos vodite...

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Policija i neko koškanje između.FanVitez je napisao/la:zasto horde zla napustaju sad utakmicu?jos vodite...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Kontakt:
-
ajmo VITEZ ole,ajmo VITEZ ole da pobjedimo pitare ole ole ole
-
koliko je dobitak?ja cu ti dati samo neka VITEZ prodje.nije velik dobitakRodjeniiBrato je napisao/la:Oborit ćete me na kladionici ako ovako zavrsi

iscekujuci penal...
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Jesmo smijesni ne mogu da vjerujem
Ako nista iskusni stesonpenn je napisao/la:kakvi smo mi sa penalima !?

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
exbabilon je napisao/la:Ako nista iskusni stesonpenn je napisao/la:kakvi smo mi sa penalima !?
pravi se javlja

Sarajevo ljubavi moja.
Odmah penali.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Odmah su penali,ali se nadam da do njih nece doci.Imam fin tiketic,steta da propadnetarrepl je napisao/la:Jesu odma penali ili produz...
Zadnja izmjena: TMovac, dana/u 06 nov 2013, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Pravlji ne moze, Zeljo ne zna sta je penal u ovoj sezoni.sonpenn je napisao/la:exbabilon je napisao/la:Ako nista iskusni stesonpenn je napisao/la:kakvi smo mi sa penalima !?
pravi se javlja![]()

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
volio bi da ispadnemo vise nego kofer para majmuni jedini koda igrate protiv reala
exbabilon je napisao/la:Ako nista iskusni stesonpenn je napisao/la:kakvi smo mi sa penalima !?

ali nema para,sve se rastalilo....
Prosli smo hvala Bogu,a sada Musemicu odlazi!
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, boki86, brojjedan, bvsic, Djulboni, doncarlo, DzemoSmjecanin, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Haksss, KarloIvandic, lakilone, Maestro^^, misstianopenaldo, Noke995, riki46, SamoDaKazeem i 197 gostiju.