Ubuduće predlažem ne samo tebi nego i svima koji hoće tek da se registruju, da prvo pročitaju postove unazad godinu dana jer će naći skoro sve odgovore sem aktuelnih. Ovo gdje su pare je do sada 45 puta objašnjeno i to prostom matematikom.zeljovac66 je napisao/la:Registrovao sam se samo da pitam gdje su pare gdje su pare svake godine smo šampioni i osvajači kupa ili jedno od to tvoje svake godine dobiemo 330 hiljada evr od LŠ, kao najveći klub i najpopularniji, i najtrofejniji gdje su sponzori, pa prodajemo igrači jedino mi, šta i kako onda optsaju drugi klubovi koji nikad ne igraju evropu ne prodaju igrače, kako oni opstaju šta se ovo dešava dotakli smo dno-dna sramota za klub i upravu od 5 ljudi u njoj sve je rastjerano iz kluba krmalukom jedne osobe.
Doći ćemo u situaciju da ćemo izgubiti i najbolje igrače za badava jer će nas na arbitraži dobiti naravno kako ko hoće i čemu ovo vodi tavorenju u ligi i borbi za opstanak, predviđam nam crni scenario ako se neki pameti ne dozovu dok nije kasno.
**** onakve navijače koji ti svaku utakmicu klub koštaju 1500 marak zar nije bolje struju platiti na mjesečnom nivou ako se toliko troši, i vodu i plin, palite gume ko kakvi maloumnici policija vas istjerava, jeste gledali Šakhtar sinoć pun stadion Ukrajina je to nije EU ljudi sjede ko u engleskoj i navijaju.
Neki transparenti malo-malo neko vam umre pa ne možeš za svakog i svaki događaj palit baklju bog te neubio da ubije dabogda neprijatelji kluba.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
Ocito je decko tek dobio internet pa je neupucen!zaboljisportuBiH je napisao/la:Ubuduće predlažem ne samo tebi nego i svima koji hoće tek da se registruju, da prvo pročitaju postove unazad godinu dana jer će naći skoro sve odgovore sem aktuelnih. Ovo gdje su pare je do sada 45 puta objašnjeno i to prostom matematikom.zeljovac66 je napisao/la:Registrovao sam se samo da pitam gdje su pare gdje su pare svake godine smo šampioni i osvajači kupa ili jedno od to tvoje svake godine dobiemo 330 hiljada evr od LŠ, kao najveći klub i najpopularniji, i najtrofejniji gdje su sponzori, pa prodajemo igrači jedino mi, šta i kako onda optsaju drugi klubovi koji nikad ne igraju evropu ne prodaju igrače, kako oni opstaju šta se ovo dešava dotakli smo dno-dna sramota za klub i upravu od 5 ljudi u njoj sve je rastjerano iz kluba krmalukom jedne osobe.
Doći ćemo u situaciju da ćemo izgubiti i najbolje igrače za badava jer će nas na arbitraži dobiti naravno kako ko hoće i čemu ovo vodi tavorenju u ligi i borbi za opstanak, predviđam nam crni scenario ako se neki pameti ne dozovu dok nije kasno.
**** onakve navijače koji ti svaku utakmicu klub koštaju 1500 marak zar nije bolje struju platiti na mjesečnom nivou ako se toliko troši, i vodu i plin, palite gume ko kakvi maloumnici policija vas istjerava, jeste gledali Šakhtar sinoć pun stadion Ukrajina je to nije EU ljudi sjede ko u engleskoj i navijaju.
Neki transparenti malo-malo neko vam umre pa ne možeš za svakog i svaki događaj palit baklju bog te neubio da ubije dabogda neprijatelji kluba.
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!
Picka im materina, dok su plate redovne bile, i dok su bili najplaceniji u drzavi i pored ove usrane ekonomije sutili su, cim nesto nije po njihovom odmah se bune i bojkotuju treninge.
cala je napisao/la:Picka im materina, dok su plate redovne bile, i dok su bili najplaceniji u drzavi i pored ove usrane ekonomije sutili su, cim nesto nije po njihovom odmah se bune i bojkotuju treninge.
Željeznicar za život cijeli !
Kazu da je juce bilo nesto malo para,ali da su Amar i Greda i to rastalili za svaki slucaj da se sigracima ne bi sta isplatilobagrcavi je napisao/la:Nema para sve rastalilo

SLOBODA NAVIJAČIMA
- zeljo4life
- Kontakt:
mislim da je ipak ovaj pobjegao...bagrcavi je napisao/la:pobjegao ?![]()

Amare hvala ti...
Sta vam je ljudi nije niko pobjegao,svi su tu...
Pare ce dobiti nakon tekme protiv slavije danas il najkasnije do sutra...
A ovi sto su jedva docekali ovu situaciju nek prate ove manj sarajevske klubove tipa olimpica ili sarajeva...
Danas mi pravi da dodjemo i podrzimo jedni druge..
Iz svakog poraza cemo izaci jaci tako da cemo vidjeti tabelu nakon 30. kola...
A ovi sto su jedva docekali ovu situaciju nek prate ove manj sarajevske klubove tipa olimpica ili sarajeva...
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Jao,ovo je stvarno postalo smješno.Može li se nešto napisati a da se Olimpic ili neki drugi klub nespomenu u podrugljivom tonu.Puno je izgleda tinejdžera na ovom forumu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Ma niko ništa nije jedva dočekao,, ne smijemo to dočekivati ovo je sramota da je sebi klub ovakav autogol i šamar lupio to ti kažem ne mrzim Želju nikad ali ne valja ovo.Southboy je napisao/la:Sta vam je ljudi nije niko pobjegao,svi su tu...
To sto vi hocete da predstavite neke stvari koje nisu tacne u nesto da je tacno je vasa stvar. Da je u pitanju sad ovdje Ahmedbegovic i kompanija sva usta bi se pricalo kako su pokrali pare ali posto nisu oni nego je neko treci onda se prica druga prica.zaboljisportuBiH je napisao/la:Ubuduće predlažem ne samo tebi nego i svima koji hoće tek da se registruju, da prvo pročitaju postove unazad godinu dana jer će naći skoro sve odgovore sem aktuelnih. Ovo gdje su pare je do sada 45 puta objašnjeno i to prostom matematikom.zeljovac66 je napisao/la:Registrovao sam se samo da pitam gdje su pare gdje su pare svake godine smo šampioni i osvajači kupa ili jedno od to tvoje svake godine dobiemo 330 hiljada evr od LŠ, kao najveći klub i najpopularniji, i najtrofejniji gdje su sponzori, pa prodajemo igrači jedino mi, šta i kako onda optsaju drugi klubovi koji nikad ne igraju evropu ne prodaju igrače, kako oni opstaju šta se ovo dešava dotakli smo dno-dna sramota za klub i upravu od 5 ljudi u njoj sve je rastjerano iz kluba krmalukom jedne osobe.
Kad si tako nam objasnio 45 puta gdje su pare prije nekad, objasni nam 46 put gdje su pare iz 1999,2001 godine i dalje kad su isti ljudi bili u klubu skoro isti. I tad kao sad ih je pojela magla na lazne pripreme kao da su bili u Spaniji ili Argentini a ne usranoj Sloveniji i Hrvatskoj ili vec gdje.
Prodajte maglu vec odavno.
Ja ne znam koje pokrao pare niti znam u cijem su dzepu ostale ali posto vi znate sve gdje su ove potresene pare onda morate znati gdje su i one pare. Jer vi svi sve znate, koliko je para bilo u klubu koliko je potreseno, koliko je zeba imao platu a mi drugi nemamo pojma mi trolamo temu pa nam vi dajte odgovore na vase prodavanje magle ?
Pored osvojeni duplih kruna, titula, kupova ea rata od dzeke ni jedan u klub u bosni nema, sto smo u kval. lige prvaka igrali 2-3 puta sve su to pare, mi smo sad u rangu borca da nam igraci strajkuju za plate umjesto da smo jedan stabilan klub u bosni ne mislim stabilan kao dinamo ali za ove jadovske ekipe u nasoj ligi da smo real mi nemamo za kifle. Onda dode neki lik zaboljisport da nam prodaje maglu gdje su pare kao potresene...
Zadnja izmjena: Alsoudani, dana/u 06 nov 2013, 13:19, ukupno mijenjano 3 puta.
-
- Kontakt:
Znaš koje su onda pare bile od prava od Newcastle, od karata bog te prepun stadion i sve, i na kraju su svi pobjegli i tako napravili da su ostavili klub bez marke dinara.
-
- Kontakt:
I onda je došao svizac.... i zamotao čokoladu... 

-
- Kontakt:
Ništa ja neću da predstavim niti koga branim. Ovdje se 45 puta pisalo o parama za koje znamo da su ušle u klub i prostom logikom o parama koje su izašle iz kluba. Znači realni troškovi za koje znamo. KAd se podvuče crta to što je došlo i otišlo je. Pošto mi ne znamo koliko je para ušlo od sponzora niti da li postoje još neki troškovi odnosno ne znamo koliko je dugova vraćeno ne možemo ni pisati niti znati u detalj da li je neko krao. Računica se odnosi na lovu koju ti i takvi ko ti spominjete tj transferi i evropa i to je sve potrošeno sigurno na redovne troškove. MOžda se i kralo ali to nikako nisu mogle biti velike svote sem ako je bio neki sponzor koji je dao pola miliona ili je bilo petnakestak sponzoar po stotinjak hiljada a toliko ih sigurno nije bilo ili ako su dugovi povećani (ali nemoj samo uzimati poreznu za koju znamo nego sve dugove a koliko znam nama ne prijeti nikakva tužba igrača). Pošto si ti tako dobar matematičar i znaš da se kralo molim te ti po 46 put kreni redom i sam podvuci crtu o prihodima i rashodima i donesi nam dokaz da se kralo, ali realno a nemoj ublehe bacati da smo npr od Šehe dobili 450.000 kad nismo itd. Meni ne pada na pamet da ponovo bilo šta računam a pogotovo tebi i takvima ko ti. Znači prihodi koje znamo - troškovi za koje znamo = u par deka. Ostalo ti dokaži pa ću ja prvi podnijeti tužbu protiv bilo koga iz kluba. Najlaše je doći i pisati kralo se.Alsoudani je napisao/la:To sto vi hocete da predstavite neke stvari koje nisu tacne u nesto da je tacno je vasa stvar. Da je u pitanju sad ovdje Ahmedbegovic i kompanija sva usta bi se pricalo kako su pokrali pare ali posto nisu oni nego je neko treci onda se prica druga prica.zaboljisportuBiH je napisao/la:Ubuduće predlažem ne samo tebi nego i svima koji hoće tek da se registruju, da prvo pročitaju postove unazad godinu dana jer će naći skoro sve odgovore sem aktuelnih. Ovo gdje su pare je do sada 45 puta objašnjeno i to prostom matematikom.zeljovac66 je napisao/la:Registrovao sam se samo da pitam gdje su pare gdje su pare svake godine smo šampioni i osvajači kupa ili jedno od to tvoje svake godine dobiemo 330 hiljada evr od LŠ, kao najveći klub i najpopularniji, i najtrofejniji gdje su sponzori, pa prodajemo igrači jedino mi, šta i kako onda optsaju drugi klubovi koji nikad ne igraju evropu ne prodaju igrače, kako oni opstaju šta se ovo dešava dotakli smo dno-dna sramota za klub i upravu od 5 ljudi u njoj sve je rastjerano iz kluba krmalukom jedne osobe.
Kad si tako nam objasnio 45 puta gdje su pare prije nekad, objasni nam 46 put gdje su pare iz 1999,2001 godine i dalje kad su isti ljudi bili u klubu skoro isti. I tad kao sad ih je pojela magla na lazne pripreme kao da su bili u Spaniji ili Argentini a ne usranoj Sloveniji i Hrvatskoj ili vec gdje.
Prodajte maglu vec odavno.
Ja ne znam koje pokrao pare niti znam u cijem su dzepu ostale ali posto vi znate sve gdje su ove potresene pare onda morate znati gdje su i one pare. Jer vi svi sve znate, koliko je para bilo u klubu koliko je potreseno, koliko je zeba imao platu a mi drugi nemamo pojma mi trolamo temu pa nam vi dajte odgovore na vase prodavanje magle ?
Pored osvojeni duplih kruna, titula, kupova ea rata od dzeke ni jedan u klub u bosni nema, sto smo u kval. lige prvaka igrali 2-3 puta sve su to pare, mi smo sad u rangu borca da nam igraci strajkuju za plate umjesto da smo jedan stabilan klub u bosni ne mislim stabilan kao dinamo ali za ove jadovske ekipe u nasoj ligi da smo real mi nemamo za kifle. Onda dode neki lik zaboljisport da nam prodaje maglu gdje su pare kao potresene...
Šta je bilo u vrijeme Ahmedbegovića, kao i u vrijeme prvog mandata Amara Osima se ne sjećam (ne što sam mlad nego jer sam zaboravio puno detalja) i sad ni o jednoom ni o drugom ne mogu pričati ali je evidentno zbog rezultata da se mnogo više ulagalo klub u vrijeme Amara. U svakoom slučaju postoje revizije i to se može dokazati ko je napravio više duga.
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 06 nov 2013, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Treba tamo da uđe finansijska policija i da to raščivija, kao i sipa da izuzme svu dokumentaciju pa da se utvrdi ko je šta i kako trošio pare iz kluba i na koji način pod hitno jer ovako ne može naši samo lažu non stop od trenera pa do svega ostalog ne objavljivanja cifre koliko je Adilović prodat itd...
Ne vaze godisnje i polugodisnje
Ocekujem jednu od najlosijih posjeta od Amarovog povratka.

Ocekujem jednu od najlosijih posjeta od Amarovog povratka.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
vaze ulaznice od hajduka
salu na stranu... dosao sam do impresivnog podatka
zeljo je pobjedom na rudarom prestigao svoj rekord neporazenosti na domacem terenu u premijer ligi. naime, do sada je imao 36 utakmica bez poraza a sada ima 37. ipak to nije rekord lige. vjerovali ili ne, visocka bosna drzi taj rekord. ona je uspjela da bude neporazena zaredom cak 54 puta (sezona 96/97, 97/98, 98/99 i 9 utakmica iz sezone 99/00)...

zeljo je pobjedom na rudarom prestigao svoj rekord neporazenosti na domacem terenu u premijer ligi. naime, do sada je imao 36 utakmica bez poraza a sada ima 37. ipak to nije rekord lige. vjerovali ili ne, visocka bosna drzi taj rekord. ona je uspjela da bude neporazena zaredom cak 54 puta (sezona 96/97, 97/98, 98/99 i 9 utakmica iz sezone 99/00)...

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Računaš li i Kup ili samo prvenstvo?jovanmaksimovic je napisao/la:vaze ulaznice od hajduka![]()
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Kontakt:
jutros su dobili pola plate 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
prvenstvo ukljucujuci i 2 play offa... za kup i domaca prvenstva ce mi trebati malo duze da izracunamipetm je napisao/la:Računaš li i Kup ili samo prvenstvo?jovanmaksimovic je napisao/la:vaze ulaznice od hajduka![]()
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ako danas bude prenos na TV-u komotno se možemo udarati nogom u guzove ako dođe 1000 ljudi.
Il club piu titolato al mondo!