Takođe kako sam već napisao danas ide i čitava utakmica za one koji nisu bili u mogućnost da pogledaju, a i za one koji prate ekipu Orašja, snimak ide u fullhd-u pa će malo potrajati upload na yt.

Casp3r da nema mozda snimak cijele utakmice Radnicki - Jedinstvo iz 6 kola ?Casp3r je napisao/la:Snimak cijele utakmice FK Radnički - HNK Orašje
IMA, ali kod mene na kompu. Tek od ovog kola smo krenuli sa čitavim snimcima, da vidimo kako će da ide.LloriS je napisao/la:Casp3r da nema mozda snimak cijele utakmice Radnicki - Jedinstvo iz 6 kola ?Casp3r je napisao/la:Snimak cijele utakmice FK Radnički - HNK Orašje
Trumić se po svemu sudeći ponovo vraća u Radnički nakon polusezone provedene u Banovićima, takođe moguće je da se u ekipu vrati i Slomić koji takođe trenutno igra u Banovićimamanijak101 je napisao/la:vec se pocinju spominjati pojacanja jer po svemu sudeci , pola ove ekipe nece biti tu od proljeca..
ocekuje se dolazak Memiševića(igrao za Zivinice i Slobodu , sada je negdje u srbiji) ,
Mujića (igra za Orasje) , te povratak Tasica ..
po meni u ovoj ekipi imaju mjesto i Memić(Prokosovici) Miki(Puracic) pa cak i Kuduzovic i Halilagic(slobodni) , to su ipak naša djeca , a od njih nista bolji nisu Mace , Čejvanović , Mali Jaha i Redza .
P.S. Hvala Bogu pa procepismo , Definitivno kad Dzanic zabije , i pobijedimo barem sa 2 razlike .
A pola od one druge polovice je bio 4.studeni je napisao/la:Ovaj Sivac kao da je pretplaćen na nas, pola utakmica nam je on delegiran.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.