Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 nov 2013, 22:39

Smiješan crveni, ni jedan od dva starta nije bio za žutog kartona :oops:

Fella je odigrao vjerovatno svoju najbolju tekmu u Unitedu večeras, šteta što ju je okrunio crvendaćem :mrgreen:

Da je bilo više koncentracije u završnici mogli smo to riješiti sa 2-3 gola razlike, jer se vidjelo da smo za klasu kvalitetnija ekipa. Oni promašaji Chiche i Robina na prazan gol i na kraju ofulan penal je ipak u ovakvim tekmama nedopustivo, ali nisu nas domaćini kaznili za to, jer nisu ni imali prilike.

Napokon je i odbrana odigrala na nivou, pa čak i Evra i Smalling :mrgreen:

I Young je ovim nastupom samo podebljao svoje ime na listi za odstrijel :mrgreen:
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 05 nov 2013, 22:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 05 nov 2013, 22:39

Nema sanse da je za ovakva dva starta dobio crveni, onaj prvi nije bio ni blizu kartona. Drago mi je sto ce se spanjolske tetkice rano oprostiti od takmicanja u koje su zalutali.

crybaby
Kontakt:

Post Postao/la crybaby » 05 nov 2013, 22:41

Kakvog smo mi malja platili 27 miliona to je bogu plakati!

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 05 nov 2013, 22:42

Ljudi, bitni su bodovi još smo prvi sa 8 bodova. A igra, koncentracija i ostalo će doći samo...
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 05 nov 2013, 22:43

trxel je napisao/la:Fellaini veceras po meni jedan od boljih. Svaka cast cupo, samo tako..
rio_Ferdy88 je napisao/la:Fella je odigrao vjerovatno svoju najbolju tekmu u Unitedu večeras, šteta što ju je okrunio crvendaćem :mrgreen:
+

i pozdrav za @billyja aka paranoja 8-)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 05 nov 2013, 22:44

Narin je napisao/la:Giggs i Fellaini,e to još nismo vidjeli,koliko znam.. :mrgreen:
Smrdi ili miriše,kako za koga,na teški X.
Normala.. :mrgreen:
Sreća nije ovaj Bayer dobio..

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 05 nov 2013, 22:45

Naravno da je tako. Fella je bio prezentan u duelima, skoro je svaki dobio, sto mu je bio i zadatak. Mozda je malo prestrogo prvi zuti, ali sta je tu je.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 nov 2013, 22:46

Pa imali smo igru večeras, ne znam šta ste vi gledali, odlična postavka, samo je nedostajalo te koncentracije u završnici, jbg tri ofulana zicera su razlog zašto nismo uzeli 3 boda, koja smo po svemu prikazanom i više nego zaslužili :)

I apsolutno nema razloga za kritike Felle, pa čovjek je bio naš najbolji igrač, uz odbranu naravno, crveni je smiješan :oops:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 05 nov 2013, 22:55

Mislim da većina forumaša uopšte i ne gleda utakmice.

Strašno kakvi komentari :shock:

mk516
Kontakt:

Post Postao/la mk516 » 05 nov 2013, 22:59

rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa imali smo igru večeras, ne znam šta ste vi gledali, odlična postavka, samo je nedostajalo te koncentracije u završnici, jbg tri ofulana zicera su razlog zašto nismo uzeli 3 boda, koja smo po svemu prikazanom i više nego zaslužili :)

I apsolutno nema razloga za kritike Felle, pa čovjek je bio naš najbolji igrač, uz odbranu naravno, crveni je smiješan :oops:
Crveni je direktan produkt konstantnog sjeckanja igre sa njegove strane. Da se razumijemo tip je jači i dominantniji od čitavog njihovog tima i onakvi startovi se u EPL ne karakterišu prekršajima (bar ne veći dio njih), ali kad igraš protiv tima kakav je RS i vidiš iz kakve lige dolaze onda se mora razumjeti zašto je Fella napravio toliko prekršaja. Ja ne bih rekao da je prestrogo isključen, on je po prirodi grub igrač, a većinu prekršaja napravi kad zbog svoje "brzine" ne može stići loptu kojoj da veći for ili je ne primi kako treba, a uz njega stoji igrač koji je u pravilu brži od njega i on onda pokuša na snagu (građenje) da je zadrži u svom posjedu.
Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 nov 2013, 22:59

Utd mnogo bolji al' realizacija ispod nivoa prvo zicer Hernadeza pa RvP ne koristi penal ipak slijedeća utakmica je mnogo važnija duel protiv Wengerove klape.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 nov 2013, 23:04

mk516 je napisao/la:Ja ne bih rekao da je prestrogo isključen, on je po prirodi grub igrač, a većinu prekršaja napravi kad zbog svoje "brzine" ne može stići loptu kojoj da veći for ili je ne primi kako treba, a uz njega stoji igrač koji je u pravilu brži od njega i on onda pokuša na snagu (građenje) da je zadrži u svom posjedu.
Večeras ni jedan od ona dva starta nije bio opasan, nego obični, faulovi kojih viđamo na desetine u drugim tekmama, uredu jedan žuti, čisto da se sankcioniše broj faulova koje je on napravio, jer je to i bila njegova dužnost večeras, razbijati njihovu igru, i to je obavio odlično ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 05 nov 2013, 23:06

Realno, na skali od 1-10, Fella zasluzio 8+... Mogao bih reci da je Small bio dosta solidan, ocito je tankovao samopouzdanja. RVP klasa, da je igrao full time vjerovatno bi i zabio. Ostali tu i tamo. Young, aj da ga ne kritikujem stalno, imao onu asist kada je RVP pogodio stativu, a inace ziva katastrofa, lik ne zna sta bi sa loptom.. :mrgreen:

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 05 nov 2013, 23:07

Trenutno je IN da se pise protiv Felle i Moyesa. Jedino je to bitno.
Igra dobra, s obzirom na pocetni sastav odlicna, lako je moglo zavrsit 0:3.
Sve je u nasim rukama, rijesit pitanje prolaska na Old Traffordu.
Sad se okrenuti vikendu i utakmici koja bi mogla biti prekretnica za naseg novog menadzera!

maminho
Kontakt:

Post Postao/la maminho » 05 nov 2013, 23:10

koje smeće je taj young

evo u studiju skya ga pribili na križ
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 05 nov 2013, 23:13

maminho je napisao/la:koje smeće je taj young

evo u studiju skya ga pribili na križ
To stoji. Inace, gdje je taj Sociedad o kojem si balio dugo vremena... :?:

Anon
Kontakt:

Post Postao/la Anon » 06 nov 2013, 00:03

Nisam gledao tekmu, al vidim po komentarima da i nije bilo loše, kako vidim Fella dosta dobro odigrao, ne znam otkud onda ovolike kritike od pojedinaca? Mislim da u svemu pretjerujemo, i sa pohvalama (kojih je malo bilo) i kritikama kroz čitav ovaj početak sezone.

Kako god, bod je tu, prvi na tabeli, što se mene tiče zadovoljan sam, na prvom smo mjestu i imamo sve u svojim rukama. Sad se okrenuti Arsenalu gdje trebamo tražiti šansu za pobjedu i smanjenje bodovnog zaostatka.

GGMU
Glory Glory Manchester United

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 06 nov 2013, 00:48

Nekad nije lose bit ni banovan, cisto da se posloze stvari :mrgreen: Vecerasnju utakmicu nisam gledao, sto zbog grmljavine sto zbog posla, no dobro, nadam se da ce i Felaini proradit, jer me u subotu svojim pristupom razocarao. Ne mogu da shvatim da covjek ima toliko nepotrebnih utrcavanja u sesnaest metara, pa bar u 3-4 situacije je prije Runjare i RvP-a bio blize golu.

Sve u svemu dobra pozicija pred nastavak LP-a, uz trijumf nad Sahtarom kuci, prolaz ne bi trebao doci u pitanje.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 06 nov 2013, 09:16

na kraju sezone il jos bolje u zimskom prelaznom roku volio bi na napuste klub : young , anderson , ferdinand , giggs ,evra , - evra ce sigurno na kraju sezone valjda bi trebali ferdinand i giggs , i kad bi mogli prodat andersona i yanga i malo para ulozit dovest 1 kvalitetnog kreativca , i stopera i po mogucnosti da reus dovedemo :D

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 06 nov 2013, 10:20

Na fb stranici Uniteda ispod clanka o Robinovom penalu, "najlajkovaniji" komentar je da je Rooney trebao pucati. Eto, definitivno sam progledao... a da ne zaboravimo, Fellaini je sinoc bio drvo, Moyes ne zna sta radi, necemo izboriti ligu prvaka, Nani je novi Ronaldo...sve mi je sad puno jasnije.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.