FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la super » 05 nov 2013, 18:55

koliko znam ovih dana stizu pare iz uefe za nastupe u evropi,moguce da zato vrse igraci pritisak da pare ne odu u neke druge svrhe :D
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 05 nov 2013, 18:58

Igrači su u potpunosti u pravu, nije stvar nedostatka para već su neke druge stvari izašle na vidjelo i bilo je i vrijeme da se ovo ovako riješi. Samo ću reći da svi zaslužuju ravnopravan tretman. Uostalom, svi znate da je Amar malo na svoju ruku tako da... :mrgreen:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 05 nov 2013, 18:59

Baja_Zvjerka je napisao/la:Samo da ne pocne preMUTAVA prica Osim ukr'o, a vidim da ima pacijenata da istu zapocnu... Neki jednostavno ne kontaju kako klub funkcionise i sta cini budzet kluba (3-4 miliona btw.)... Bice aBd sve udure...
+1

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 05 nov 2013, 19:18

super je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Sutra proći Slaviju u Kupu i aBd ove preostale 4 utakmice u prvenstvu pobjediti. Ukoliko se ovo desi ni dupla kruna neće biti daleko.

Što se tiče plata. Nema brige, biće sve u dure ;) , a neki će se iznenaditi (premijerligaši), kako će sve ovo izaći na mnogo veći nivo od predviđanog ;) .
;) potpisujem

Bolje je biti drugi i izbjeci ligu prvaka ,pa probati sto dalje preko E.L.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 nov 2013, 19:25

Sutra pobjedit i u ova preostala cetri kola izacvuci dobre rezulate a onda na pauzi rjesavat probleme.

Pa nama ove protekle 3-4 godine ista prica, u pocetku nismo na celu tabele, spominju se problemi oko para, pa se raspadamo, a na proljece sve dodje na svoje. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 05 nov 2013, 19:36

RiverPlate je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Posle ovog ofiranja Almir Gredic treba podnijeti neopozivu ostavku sa mjesta predsjednika kluba.. Ova ofiraza je dokaz da je nesposoban i ne vidim kako klubu moze donijeti bilo kakvu korist u buducnosti..

Svraku posebno kazniti zbog bilo kakve komunikacije sa medijima kada je u pitanju ovaj dogadjaj..
Što on, neka je Muharemović uhljup i ubleha podnese, ionako je direktor on je odgovoran za te stvari!
Gredic je predjednik kluba i kao takav je odgovoran i za rad Dzele ublehe.. Ako je Gredic preuzeo na sebe posao prvog covjeka kluba onda treba da odgovara za ove probleme.. Gredicev posao je obnasanje direktora u unikredit banci a za Zelju se nesto radi kada se ima viska vremena.. Potreban je covjek kome ce klub biti primarna obaveza a ne hobi i covjek koji je spreman da se zrtvuje za klub.. Svi znamo jednok takvog..

Predlazem Amara Osima za predsjednika..
BUDI ŽELJO !!!

Rios

Post Postao/la Rios » 05 nov 2013, 19:54

Zna li neko da li se duguju plate i ako se duguju koliko? Znam da je u finisu prosle sezone bilo istih problema,razgovora Gredica sa igracima na treninzima i nekih parcijalnih isplata..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 nov 2013, 19:55

Rios je napisao/la:Zna li neko da li se duguju plate i ako se duguju koliko? Znam da je u finisu prosle sezone bilo istih problema,razgovora Gredica sa igracima na treninzima i nekih parcijalnih isplata..

Igrači su posljednju platu i to ne čitavu već samo 50 posto njenog iznosa, dobili sredinom oktobra, pred Bajram kako nam je rekao naš izvor, a kada su novac dobili prije toga, nije se mogao ni sam sjetiti.

Problem nisu samo plate, veliki broj igrača po ugovoru zadržava pravo i na rate, obično u višestruko većim iznosima od mjesečnih plata. Rate nisu isplaćene već mjesecima iako su nam više puta u klubu obećavali da će novca biti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 05 nov 2013, 19:57

nema para sve se rastalilo :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 05 nov 2013, 19:58

Kone jel vam drago? :lol:

Rios

Post Postao/la Rios » 05 nov 2013, 20:00

miky_hz je napisao/la:
Rios je napisao/la:Zna li neko da li se duguju plate i ako se duguju koliko? Znam da je u finisu prosle sezone bilo istih problema,razgovora Gredica sa igracima na treninzima i nekih parcijalnih isplata..

Igrači su posljednju platu i to ne čitavu već samo 50 posto njenog iznosa, dobili sredinom oktobra, pred Bajram kako nam je rekao naš izvor, a kada su novac dobili prije toga, nije se mogao ni sam sjetiti.

Problem nisu samo plate, veliki broj igrača po ugovoru zadržava pravo i na rate, obično u višestruko većim iznosima od mjesečnih plata. Rate nisu isplaćene već mjesecima iako su nam više puta u klubu obećavali da će novca biti.
Hvala komso ;)
Znaci situacija gora nego sto sam mislio.. :|
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 05 nov 2013, 20:03

Uprava je glavni krivac ove situacije u klubu,ali i mi navijaci se moramo malo vise angazovati.Na zadnjoj tekmi nas dodje 2000 sto je jedna velika sramota za nas navijace najtrofejnijeg kluba u BiH.Onda godisnjih je dosta slabo prodato,članske isto.Ne znam tacan broj članova al znam dosta raje sto navijaju za zelju idu na tekme ali eto zbog nekog razloga nece da pomognu klubu,nez sto,uvijek se moze 20KM izdvojit za člansku i pomoci klubu,zašto da ne.Ali eto ljudi to mozda ne kontaju i ne vide u kakvoj se situaciji nalazimo..
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 05 nov 2013, 20:04

Rios je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:

Hvala komso ;)
Znaci situacija gora nego sto sam mislio.. :|
situacija je bolja nego sto mislis
FKŽ !

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 05 nov 2013, 20:09

hoce pare unaprijed da imaju za derneka preko pauze :D
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 nov 2013, 20:20

Vec sve dovedeno u red tako da ovi sto likuju mogu da ga duvaju ...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 05 nov 2013, 20:36

ovdje ne treba zauzimati strane, niti trebamo biti na strani igraca niti, uprave...
svaki klub na nasim prostorima od Grcke do Hrvatske tesko posluju, ako pogledamo Hajduk, CZV, a nasa citava liga je u minusu (cast izuzetcima)

dakle bez obzira sto ne treba stajati na neciju stranu, isto tako treba podrzati igrace u ovome sto su uradili, ali isto tako treba podrzati upravu da se nadje sto bolje rijesenje koje ce se najbezboljnije odraziti na naseg Zelju.
vremena su teska i ne treba se nikom glava skidati zbog situacije.

mozda su se neke stvari mogle drugacije uraditi, ali nisu, gotovo je sad... nadamo se da smo naucili iz greske.
mozda su igraci mogli drugacije traziti svoja prava, ali nisu... mi ne znamo njihove potrebe, vjerovatno ih ima koji imaju finansijske probleme, bez para se ne moze, pogotovo ako znas da si ih zaradio i ocekujes ih.
mozda uprava nije smjela dopustiti ovu situaciju, ali jeste... tu je sto je, idemo dalje, situacija ce se rijesiti i nadamo se da se vise nece ponoviti.

dakle ja se nadam da cemo mi podrzati Zelju u trenutnoj situaciji bez izljeva nezadovoljstva prema bilo kome, jer to nam najmanje treba sada... i da cemo smoci snage, pameti, i strpljenja, i navijaci i igraci i uprava, da se problem ne odrazi nit na tribine, ni na igru, ni na stabilnost kluba.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 05 nov 2013, 20:46

Nešto kontam, većina europskih klubova sanja da u njihovoj upravi budu bivše zvijezde i igrači kluba. Eto kod nas je to stvar ali opet ne štima.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 05 nov 2013, 20:48

pile87 je napisao/la:Vec sve dovedeno u red tako da ovi sto likuju mogu da ga duvaju ...

vidjecemo sta je dovedeno u red
a ako je dovedeno sto je tek sad dovedeno i zasto je dozvoljeno da eskalira dovde?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 nov 2013, 20:48

FaraonTM je napisao/la:Nešto kontam, većina europskih klubova sanja da u njihovoj upravi budu bivše zvijezde i igrači kluba. Eto kod nas je to stvar ali opet ne štima.
Jesi li ti vidio da je u Realu Zidan direktor marketinga? Nisi.Zato što taj posao radi neko ko je stručan.Legende su striktno na pozicijama vezanim za fudbal.Doduše ima ponekih izuzetaka, ali rijetke su takve stvari.
DRUG NEBI TI PUNCA

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 nov 2013, 21:10

Ima li kakve sanse da nas neko prenosi sutra?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 4 gosta.