NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

amerosm
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la amerosm » 04 nov 2013, 23:18

rio_Ferdy88 je napisao/la:
amerosm je napisao/la: Sta je u pitanju ? Vidim da su se i na nasem forumu raspisali o ovome, ali mi mrsko traziti clanke i citati da bi shvatio sta se desava.
Ma valjda je po priči, ovaj Incognito cijelo vrijeme maltretirao i prijetio ovom Martinu (obojica iz OL-a) koji je zbog toga napustio tim prije 15-20 dana, valjda im je taj Incognito neki vođa u svlačionici i moraju mu biti potčinjeni ili tako nešto, čak mu pare morao davati ovaj Martin, ovaj ga i rasistički vrijeđao i slao prijeteće prouke, sad su ga valjda suspendovali, a lik je Pro Bowler, iako je i prije imao problema sa ponašanjem (druga, alkohol), dok je u Ramsima bio, uglavnom cirkus sad ispade, ne vjerujem da se to neće odraziti na igru ekipe :roll:
Hvala na odgovoru...
Ovo samo nama moze pomoci, mada mislim da na i bez ovoga nisu u stanju ugroziti.

Zanimljiva cinjenica je takodjer i ta da smo posljednji put izgubili jednu utakmice na Gillettu od ekipe iz AFC-a 2008 i to upravo od Steelersa - naravno ne racunajuci PO.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 nov 2013, 02:39

Hajmo mede moje hajmmo hahaha..nisam kuci vala ne mogu gledat na tv nema odbrane ubit ce nas ljudi ali nema veze Da Bears!!!!...ako odbrana bude dobra moze ovaj offense napravit nesto
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 05 nov 2013, 02:53

Rodgers je otišao u svlačionicu, bit će izgleda Packersi u problemima od samog početka

Edit: Hahah kakav TD Bearsa, već napola sackovan McCown baca dodavanje za TD MArshalla :lol: :lol:
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 nov 2013, 03:07

Odbrana nam losa ali opet uzesmo loptu :)..tacno bi plako od koga smo mi izgubili zbog odbrane od inog Washingtona fuck.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 nov 2013, 03:14

Svasta opet im poklonis TD...a odbrana losa trci nam ko hoce I kako hoce uzas ...pa prosli out u chicagu blokirase punt I return TD I sad opet blokirase uzas majkemi
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 nov 2013, 03:22

Igrajte tu odbranu ebo vam ona majku

Ljudi ja tek sad vidim da je puno lakse gledat los napad nego losu odbranu..jednostavno bez odbrane si qurac :)....divim se vama koji ste imali losu I morali to gledati..ali cisto sumnjam da je losija od ove hahaha
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 nov 2013, 03:31

**** mater Cutler ce izgubit posao ahhahahaa..samo da ne ureknem ovo .hajdee utrcite to TD hahaah forteeeeee forteeeee trpaj busii sirrrrr :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 05 nov 2013, 03:41

SaltCityAttack je napisao/la:**** mater Cutler ce izgubit posao ahhahahaa..samo da ne ureknem ovo .hajdee utrcite to TD hahaah forteeeeee forteeeee trpaj busii sirrrrr :)
Upravo se sjeti serije According to Jim i epizode kad on i Andy idu sa šefom na utakmicu Bearsi vs. Packersi :lol: :lol:
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 nov 2013, 04:27

Uzas sta smo sve dizvolili packersima oj boze kako cemo mi uzgubit u pm...tamo gdje smo najaci ST I odbrana nad vise to ne drzi uzas...trci nam ko hoce blok punt I sad ovo
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 nov 2013, 07:08

Ta ce Packersi :)...mislim odbrana nam je katastrofa u playoff sa ovakvom da odemo nedo dragi bog :)..nekako sma prizeljkivao poraz iz razloga sto znam da ovako osakaceni nemamo sta trazit jer odbrana osvaja titule, a ne offense ..katastrofa kako nam ljudi trce sve i jedan RB..nocas smo opet dozvolili Packersima dosta stvari nakon cega sam mislio da nemamo sanse se povratiti, jer je izgledalo na momente kao protiv Washingtona.. blokirase nam ljudi punt i ostadose na nasih 30 yardi sto im nije bilo tesko pored nase odbrane da naprave TD naravno trcanjem.. da bi odmah u drugom poluvremenu otrcali ljudi 57 yardi inapravili TD i odmah onside kick uzimaju loptu i opet prave poene i sv eje licilo na katastrofu..sreca sabrali smo se i odbrana je nekako probijala njihovu OL..nocas smo napadali zato je i Rogers na zalost se povrijedio i to izgleda teze nakon sto ga je McClellin skrsio... nocas je imao lik odlicnu tekmu pokazao je da je on trebao davno biti ovdje starter..tri puta je rusio QB nocas..Peppers napokon onaj stari dva pasa je bl;okirao, INT, i sack jednostanvo onaj pravi...trcanje je supljo bez Briggsa,Urlachera,Meltona,Williamsa i ostalih tu nema to vise nije isto :(

da nam je odbrana zaista naprvili bi cudo ove godine..offense je odlican OL jako dobra reciveri ne zna se ko je bolji zaista mozes da biras Marshallu,Jeffryu ili obadva Benneta .

Opet cemo mi imat 10 pobjeda i ostat cemo bez playoffa ahahahaa i imat los pick naravno nista novo za nas godinama je tako
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 nov 2013, 09:44

I HC Texansa imao udar...

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 05 nov 2013, 13:16

slika
slika
:mrgreen: 8-)
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 05 nov 2013, 15:18

slomio Rodgers ključnu kost. i opet kažu samo 3-4 hefte pauze :o
Colston je imao istu povredu pretprošle godine i stvarno je igrao 4 hefte kasnije :shock:

ne znam čime ih tamo pitaju, ali kad sam ja prije 5 godina slomio ključnu kost nisam 4 mjeseca mog'o podić' ruku iznad ramena :|

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 nov 2013, 17:09

Lionsima se širom otvaraju vrata PO, sa ovom povredom Rodgersa :|

Šteta, isto kao i za Cutlera, jer bi tekma bila puno bolja, ali i ovako sa rezervistima rivalstvo nije zakazalo, McCown definitvno potvrdio da će biti konkurencija Jayu kad ovaj bude spreman, odličan sinoć, iako nije baš odbrana Packersa neka elitna pa da smo imali priliku vidjeti kako djeluje pod pritiskom, iako je za pohvalu i OL Medeka odigrao solidnu tekmu :)

Njihove opcije u napadu su zdrave (dobro svi osim Cutlera) za razliku od onog što su Packersi imali na raspolaganju, pa su se stoga morali osloniti na Lacya i run igru, gdje su stvarno napravili ogroman napredak u odnosu na prošle sezone :)

Medeki najvećih problema imaju u odbrani, sinoć posebno onoj protiv runa, jer su imali ogromne rupe u toj liniji koje su Packersi i Lacy, ali i Starks dosta iskorištavali, dok su se poboljšali u pass rushu i stvorili dosta pritiska i na SeneKu, a i na Rodgersa na početku :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 nov 2013, 18:13

uvjek je fino pobjedit Packerse :)...Cutler bi se mogao vratiti protiv Lionsa, ali ja cisto sumnjam da ce mu dati da igrajer momak za sada odlicanzasto riskirati novu povredu i nespremnog covjeka gurat u vatru..ako dobijemo Lionse bice odlicno...samo ebiga boli onaj poraz protiv Washingtonaa i sve zbog trcanja ...znaci bice nam jako tesko valja i Busha zaustavit, a joS imaju i QB...samo malo da je odbrana normalnija barem maloo, jer ovako nisam navikao da gledam Bearse da sa lhkocom dolaze u situacijuda postignu TD, a tako isto veoma lahko protivniku daju isto

McCown :)..ebiga lik dosta dobro odradi posao u ove dvije utakmice ...pa nije srljao lik QB rejting mu u ove dvije tekme 119.00 ...OL nemam rijeci veliki napredak u odnosu na sve ove godine..ako nista tu smo se napokon stabilizovali sa 4 nova ili cak 5 novih igraca tu u liniji..jos mozda dovest ovog degena iz Miamia neka uleti tu treba nam ahahahaha..Marshall i Jeffry odlicna kombinacija recivera :)..na Marshallu su Packersi svih ovih godna pokrivali su ga sa dva igraca i sinoc se to ocekivalo zato smo se oslonili na Jeffrya, ali oprt je Marshall ih prekucao :)
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 05 nov 2013, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 05 nov 2013, 18:22

Cutler ce bacati vec iducu tekmu protiv Detroita. Dosta izvora ovo navodi.

Sinoc najveci problem nase odbrane je bio uzasno teklovanje u prvom poluvremenu. Ali to je se malo pocistilo u drugom. Kada smo vidjeli da je se GB fokusirao samo na run igru, to nam je olaksalo, jer onda su nasi overload prednju liniju, i time uspjeli zaustaviti i trcanje. 2TD sto smo primili, su izravna krivica nasih safeties Major Wright-a, i Conte-ija. Uzasno pozicioniranje. Tacno ono sto je njihov posao, oni su odradili amaterski. Napokon da ta DL, pocinje liciti na nesto. McLellin 3 seka od nasih 5 ukupno. I Peppers pocinje pokazivati znake zivota. Blokiran pass, interception, sack. JEdna od boljih stvari nase odbrane sinoc je bilo zaustavljanje 3rd downa. Gdje je GB bio samo 1-8 (ili 9)

Ofanzivno sinoc smo izgledali odlicno. Ovo nam je ofanzivno po yardama jedna od najboljih utakmica protiv GB na njihovom terenu. Nekih 450 yardi. Dosta raznoliko, sa finim balansom bacanja i trcanja. Forte je usao u dobru formu, pa je imao 130 yardi trcanja i 50 fatanja uz TD. Marshall na pocetku bio covjek od povjerenja za McCowna, dok se nije malo opustio, pa poceo djeliti i drugima loptu. McCown, odradio posao odlicno. Onaj TD, kad je u malo bio sackovan, majestorski je odradio.
Nas drive u 4/4, kada smo igrali 18 plays, i potrosili 9 minuta, je jedan od boljih Bears drive-a, koje sam vidio. Cak smo isli i 4th and inches. Nismo mogli bolje odigrati 4/4. Time management na najvecem nivou.

Naravno da nam je Rodzersova povreda pomogla. Ali to je sastavni dio igra. I mi smo bili u istoj situaciji.

A pobjeda je uvijek sladja, kad su na drugoj strani Pakeri. Ipak je ovo najstarije i najvece rivalstvo u NFLu.

DA BEARS!!!
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 05 nov 2013, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 nov 2013, 18:29

odo brate sad radit sad u autu slusat ovaj ESPN Radio Chicago i ove ebene Chicago novinare , koji su juce prognozirali rezultate da su bogu plakat bili :)...ali to je ta ebena Chicago media ja im sad nebi dao interviju da sam igrac Bearsa ..dao bi nekom drugom a ne vama 100ko iz Chicaga :)..dobro hajde prognoze poraz to sam i ja ocekivao..ocekivao sam da primimo puno poena, jer primali smo ih protiv Rogersa i kad smo imali najbolju odbranu u ligi, a da ne govorim sad , ali opet onakve prognoz bas je bolesno :)..

odo slusat pa cu vala i nazvt jer se inace slusaoci javljaju, pa cu im se nagovorit mater im ebem :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 nov 2013, 18:30

Problem je što kod Packersa nije samo Rodgers u napadu povrijeđen, to su i Cobb, Finley, Jones (koji je igrao, ali povrijeđen), kao i Matthews iz odbrane, koji je vođa te njihove odbrane ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 05 nov 2013, 18:34

I nama fali pola odbrane. Tilman i Peppers igraju povredjeni. Igrali sa beck up QBijem. To je sve sastavni dio igre. I rekao sam da nam je sigurno njegova povreda pomogla. Ali, opet to ne znaci da nebi dobili i da je on bio na terenu. Nikad ove utakmice nisu lagane. Bez obzira na situaciju kakva je u ove dvije ekipe.
Postovanje treba zaraditi.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 nov 2013, 18:46

Ma da, slažem se da nije sigurno ništa u ovom derbiju, jbg rivalstvo je takvo, nema predaje 8-)

Samo je teško nadoknaditi takve gubitke, bez obzira o kakvom protivniku se radilo, ja još ne znam kako su ovi moji Patsi uspjeli pregurati bez ikakvog napada ovih prvih par sedmica, sad sa Gronkom na terenu je sve puno lakše :D
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.