FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la super » 04 nov 2013, 20:55

do nove godine desit ce se jedna pravo dobra stvar vezano za nas klub ;)
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 04 nov 2013, 21:00

super je napisao/la:do nove godine desit ce se jedna pravo dobra stvar vezano za nas klub ;)
Iz tvojih usta u Bozije usi :D
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 nov 2013, 21:09

super je napisao/la:do nove godine desit ce se jedna pravo dobra stvar vezano za nas klub ;)
da nece lec pare od Sehe :lol: :lol:

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 04 nov 2013, 21:12

Nemoj im ništa govoriti jer će te pojedinci početi pokušati provaljivati kao mene neko večer. :D
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 04 nov 2013, 21:58

Hoce li vaziti godisnja protiv Slavije ?
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 04 nov 2013, 22:04

plavalokomotiva je napisao/la:Hoce li vaziti godisnja protiv Slavije ?
nece, ali hoce od hajduka... :)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 nov 2013, 22:13

Ako ce doci novi igrac i nije neka pravo dobra stvar, ako ce doci neko pojacanje u upravi ili neki g.sponzor onda je to prava dobra stvar
NO PYRO NO PARTY

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 04 nov 2013, 22:27

jovanmaksimovic je napisao/la:
plavalokomotiva je napisao/la:Hoce li vaziti godisnja protiv Slavije ?
nece, ali hoce od hajduka... :)
:mrgreen:

Vaze godisnje i za Kup

Sent from my ST23i using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 05 nov 2013, 08:44

Buu je napisao/la:
Ako ce doci novi igrac i nije neka pravo dobra stvar, ako ce doci neko pojacanje u upravi ili neki g.sponzor onda je to prava dobra stvar
Normalno da će ih raja provaljivati kad napišu nešto ovako i ne kažu šta. Ako en smiješ reći nemoj nikako ništa spominjati. Neke stvari treba držati u tajnosti, ali nemojte raji govoriti bezze. Za pet dana svi će zaboraviti da ste ovo rekli i ako se ne desi neće vas niko prozivati, a ako se desi uvijek možete reći ja sam znao. @buu ovo se odnosi na ovog @super-a :) nego mi se mrsko bilo vraćati stranicu nazad da samo njega citiram :)

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 05 nov 2013, 11:22

Daj na pm ziv mi bio.... :D

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 05 nov 2013, 11:27

Tarantino je napisao/la:
što ne punite onda gostujuće stadione kad mi igramo?
Zeljinih navijaca bude u svim gradovima,i svakako da budu prisutni i na gostujucim utakmicama ali je vec gore spomenut problem a to su pare.Juce sam recimo pricao sa vlasnikom jedne diskoteke na opstini Gracanica i covjek kaze da je prosjek potrosenih maraka po osobi u diskoteci oko 3 marke.Ulaz u diskoteku kosta 1 km i znaci 2 marke za jedno pice.E sad uzmi u obzir da recimo jedan lola dodje u u tu diskoteku i potrosi to vece 100 km a ostalih 30 ne potrose ni po marku.Ne zato sto neko ne zeli potrositi pare u diskoteci nego zato sto im financije ne dozvoljavaju.To je najbolji pokazatelj trenutnog stanja u TK kantonu.

Jedna Sloboda koja je institucija na TK,zajedno sa Bratstvom,Banovicima,Lukavcem i Gradinom ne skupe 3 000 ljudi na 5 stadiona a ocekujes da Zeljini navijaci skupe toliko na gostovanju sa ovakvim uvjetima.Osim toga ti navijaci i kad odluce da se odreknu neki stvari i odu na tekmu oni moraju nesto da vide na terenu a ne da gledaju zivu patnju.

Lahko je kad covjek ima petobanku pa lagano odluci da bude navijac.Komad spida,cuga,malo zacini travom i u ime Zelje ode praviti sranja i probleme iz Sarajeva recimo u TZ ali sto ce kasnije navijaci Zelje iz tog kraja imati problema zbog nepotrebnih avantura njihove matice iz Sarajeva,njih zaboli djon.

Mozemo mi do veceras nabrajati razloge slabe posjete u ligi,ali s obzirom da je ovaj fenomen prisutan kod skoro svih klubova a ne samo Zelje,onda se tu ne namece pitanje ljubavi prema klubu i lojalnosti nego u prvi plan se istice financijsko stanje u drzavi.Svi stadioni zjape poluprazni a to je jer potrosaci nemaju novca.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 05 nov 2013, 14:34

interesantan podatak...

u periodu 1995-2009 zeljo je ostvario samo 47 pobjede i cak 119 poraza na gostujucem na terenu

od dolaska amara pa do danas je zeljo ostvario cak 33 pobjede i svega 27 poraza na strani... ;)
FOR PAUL

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 05 nov 2013, 14:53

za ljubitelje dine djurbuzovica...

na kraju ove jeseni dino ce biti, vjerovali ili ne, 10. trener po broju vodjenih utakmica naseg kluba... do sad je vodio zelju u 51 navrat a vjerovatno ce imati 56 utakmica do kraja godine... time ce prestici borisa braculja koji je skupio 52 nastupa na trener zelje...

evo i trenutne liste trenera koji su najvise vodili zelju:

1. milan ribar 369
2. ivica osim 301
3. amar osim 293
4. miso smajlovic 155
5. enver hadziabdic 117
6. josip sebalj 82
7. vlatko konjevod 81
8. miroslav brozovic 75
9. marcel zigante 70
10. boris braculj 52
11. dino djurbuzovic 51
FOR PAUL

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 05 nov 2013, 14:57

strpite se par dana samo da ovaj sledeci sastanak se zavrsi i cim ja budem saznao jel dogovoreno objavit cu javno ovdje....al stvar je jaca nego ovo kod pitara ....pozzz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 05 nov 2013, 15:40

Osvojite ulaznice sa sutrašnju utakmicu

http://fkzeljeznicar.ba/osvojite-ulazni ... micu/7102/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 05 nov 2013, 15:48

super je napisao/la:strpite se par dana samo da ovaj sledeci sastanak se zavrsi i cim ja budem saznao jel dogovoreno objavit cu javno ovdje....al stvar je jaca nego ovo kod pitara ....pozzz
Ne loži nas zivota ti
Željeznicar za život cijeli !

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 05 nov 2013, 15:51

Pa ako uzmemo maksimum broj bodova u preostalim utamicama hoce. Bicemo prvi. A fudbal se zato i igra ne igra se da bi navijaci brojali klubske pare. Ja do poslije rata veze nisam imao koliki je Zeljin budzet a nisam utakmice propustio. Sad svi sve znaju samo na utakmicu ne znaju doci.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 05 nov 2013, 15:53

Ma Roman rekao da ce uloziti par milijardi evrica ako nam drzava dug otpise.. Uz to jos Roman voli plavu boju i cilj mu je da Celzi i Zeljo razmjenjuju igrace..
BUDI ŽELJO !!!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 05 nov 2013, 15:53

PL BiH -1 je napisao/la:
Pa ako uzmemo maksimum broj bodova u preostalim utamicama hoce. Bicemo prvi. A fudbal se zato i igra ne igra se da bi navijaci brojali klubske pare. Ja do poslije rata veze nisam imao koliki je Zeljin budzet a nisam utakmice propustio. Sad svi sve znaju samo na utakmicu ne znaju doci.
Samo kod nas su svi navijaču upučeni u rad kluba, svi sve znaju, a na utakmici 900 ljudi. Brukamo se, sutra će me stid biti kad vidim posjetu.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 05 nov 2013, 16:00

Nema te sta biti stid.. Prije par stranica jedan forumas je kritikovao navijace koji su svaku tekmu na Grbavici, jer oni to toboze rade da bi kasnije rekli da su bili i kada je bilo najteze.. Taj forumas, kako sam kaze, ne ide na Zeljine tekme iz principa a napisao je toliko "strucnih" postova da bi se moglo reci da mu je Zeljo bitniji od svega.. Takvih navijaca je, nazalost, sve vise i vise.. Ne znam koja je furka traziti razloge da se ne ide na tekme a ovamo se busati u prsa silnom ljubavi prema Zelji i glumiti zabrinute i dobronamjerne strucnjake koji svemu nadju manu, kojima nisu dovoljne ni titule, niti igranje Zeljine djece, niti bilo sta sto je uradjeno..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 05 nov 2013, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.