imam ja al 4s,mislim da nema razlike bas tolikoSveti je napisao/la:da li neko ima iphone 4 sa novim ios?
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
nema,sve fercera pravo iako ima tu malu "gresku" kad je lock screen ne radi wifi, mislim ugasi se da bi cuvao bateriju..to mi je malo glupo napravljeno al eto.. sta ces..Sveti je napisao/la:Radi li dobro? mislim, ima li trzanja i to?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ma dobro bitno mi je da nema lagova i tih gluposti. Hvala prijatelju
naprijed rejal
ne bih se bas slozio sa kolegom gore .. sestra mi ima iPhone 4 sa novim iOS-om , i moram reci da ima određena količina lagga. ovaj gore ti je rekao za 4s , a između 4 i 4s postoji primjetna razlika u specifikacijama .Sveti je napisao/la:ma dobro bitno mi je da nema lagova i tih gluposti. Hvala prijatelju
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 04 nov 2013, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
Na obicnoj cetvorci sa ios7 ima laga.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Alcatel One Touch Idol, iskustva, valjal, omišljam se da baš njega uzmem ? 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ako je 4s - uradi update. Ako je "obična" četvorka, nemoj. To ti je moj savjet.Sveti je napisao/la:ma dobro bitno mi je da nema lagova i tih gluposti. Hvala prijatelju
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
valjda je zadnji update 7.0.2 ili 7.0.3 poboljsao stanje, tako da nema laga na iP4 vise
mada bih ja licno ostao na 6.1.3 sa jailbreakom i nabacio temu iOS7
mada bih ja licno ostao na 6.1.3 sa jailbreakom i nabacio temu iOS7
kupujem telefon sutra od jednog čovjeka koji već ima urađen update, taj 7.0.3. da li je moguće downgrade uraditi ukoliko bude bilo problema? :/Monolog je napisao/la:Ako je 4s - uradi update. Ako je "obična" četvorka, nemoj. To ti je moj savjet.Sveti je napisao/la:ma dobro bitno mi je da nema lagova i tih gluposti. Hvala prijatelju
naprijed rejal
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisam pokušavao (niti ću), jer je to na samom početku bilo nemoguće. Nisam ni provjeravao poslije, vjeruj mi. Evo i ovdje vidjeh da ti iTunes verzija mora biti 11.0.5 ili ispod da bi se uradio downgrade. Iskreno, ja se stvarno ne bih upuštao u to.Sveti je napisao/la:kupujem telefon sutra od jednog čovjeka koji već ima urađen update, taj 7.0.3. da li je moguće downgrade uraditi ukoliko bude bilo problema? :/

Uostalom, sigurno ne'š kupit telefon bez da ga isprobaš. Dakle, već ćeš sutra moći primijetiti neke naznake laga (ukoliko ga ima). Deri telefon, isprobaj sve živo i onda tek iskeširaj ako budeš zadovoljan.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja imam iPad i taj update 7.0.3. i nemam nikavih problema, dok prije jesam. Stalno je ledio, ne znam za mobitele kakva je situacija, jest da imam i iPhone 5 ali nije fabricki otljucan i ne mogu iOS 7 instalirat, iOS 7 jednom rijecu je katastrofa 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
to svakako. Čitao sam malo, nekima dobro radi, nekima sve živo ledi. Ovaj tip kaže da je sve uredu, pa ćemo vidjet' sutra.Monolog je napisao/la: Nisam pokušavao (niti ću), jer je to na samom početku bilo nemoguće. Nisam ni provjeravao poslije, vjeruj mi. Evo i ovdje vidjeh da ti iTunes verzija mora biti 11.0.5 ili ispod da bi se uradio downgrade. Iskreno, ja se stvarno ne bih upuštao u to.![]()
Uostalom, sigurno ne'š kupit telefon bez da ga isprobaš. Dakle, već ćeš sutra moći primijetiti neke naznake laga (ukoliko ga ima). Deri telefon, isprobaj sve živo i onda tek iskeširaj ako budeš zadovoljan.
Koji ti imaš model?
naprijed rejal
da ti hoce crknuti mobitel sedmicu nakon sto ga iskesiras kada si ga izabrao prije lumie 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ma nema lumie yebem joj mater, 3 puta sam išo u 4 različita prodajna mjesta i nema, a ne da mi se 500 maraka u kešu.
naprijed rejal
Pomalo mi je krivo što nisam uzeo još bolju Lumiu. Uradio sam apdejt, ništa posebno 

- stomaklija
- Kontakt:
Huawei y300, imam ga neke pola godine. Super je radio i prije mjesec dana dodje do famoznog "zaglupljivanja" telefona. Kada listam aplikacije, kasni. Otvorim aplikaciju kasni. Znate na sta mislim. Instalirao sam cc cleaner, ocistim+retartujem. I opet to nije to kao na pocetku kada je sibao ko u 16. U cemu je problem?? Neki savjet majstori? 

Fabričke postavke?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Imam 3.Sveti je napisao/la:Koji ti imaš model?

3GS, "običnu" četvorku i iPhone 4s.
a yeboteMonolog je napisao/la:Imam 3.Sveti je napisao/la:Koji ti imaš model?![]()
3GS, "običnu" četvorku i iPhone 4s.

je li baš primjetna razlika između 4 i 4s?
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google [Bot] i 0 gostiju.