SSC Napoli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

BegAx
Kontakt:

Re: SSC Napoli

Post Postao/la BegAx » 02 nov 2013, 20:39

Reina; Mesto, Fermandez, Albiol, Armero; Dzemaili, Behrami; Insigne, Hamsik, Callejón; Higuain

Live stream:

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 02 nov 2013, 21:02

Callejon 1:0 8-)
Kakva igracina!

Marekiaro 2:0

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 nov 2013, 22:58

Opet se pobedilo jedva rezultatski, a da je protivnik bio ubijen u pojam igracki. :roll:

Sva sreca, pa bi to nekada bilo 2-2 pod Mazzarrijem.

Callejon odusevio opet. Sjajno igra u oba smera, prava radilica a la Kuyt. Covek je zacementirao svoje mesto, izgleda.

Armero opet tragicno cita igru. Zaista je to mesto levog beka u formaciji sa 4 pozadi najkriticnije. :?

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 04 nov 2013, 23:09

Mesto out izmedju 3-6 mjeseci. Vise ce se znati poslije operacije. :? Jos nam je i ovo trebalo.
Ostaju nam jos Maggio i Armero.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 04 nov 2013, 23:21

Callejon prekuco ligu. Gledam sazetke sa ove zadnje utakmice Napolija, i ne mogu da vjerujem kako covjek igra. Jos ostade samo 2:1 na kraju pfff

Fakat me iznenadio igrama.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 05 nov 2013, 13:44

Argentinski napadač Gonzalo Higuain u jednom od većih transfera ovog ljeta preselio je iz madridskog Reala u Napoli. S nekoliko mjeseci odmaka, smatra kako je povukao odličan potez pristavši na ovaj prijelaz...

Napoli je ovog ljeta prodao Edinsona Cavanija PSG-u, ali je pronašao zamjenu zvučnog imena. U Napulj je stigao Gonzalo Higuain koji zasad igra dobro i u 12 utakmica u dresu Napolija bio je strijelac šest puta.

"Predsjednik Aurelio De Laurentiis me vrlo brzo uvjerio. Zahvalan sam Realu na sedam lijepih godina, ali u Napoliju imam podršku kakvu u Realu nisam imao. Sve je puno lakše kada imate podršku suigrača i svih u klubu. Jako sam sretan ovdje. U Madridu sam igrao niz godina na najvišoj razini, ali sam se konstantno morao dokazivati. Trebao sam promjenu i novi izazov, želim Napoli odvesti na vrh", rekao je Higuain za Cadena Cope.

Higuain je potvrdio kako je razmišljao o odlasku još prije godinu dana međutim na kraju se predomislio.

"Promijenio sam na kraju mišljenje. Navijači su skandirali moje ime i željeli moj ostanak i odlučio sam ostati još jednu sezonu u Realu", objasnio je Higuain.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 05 nov 2013, 13:47

Sretno vcrs i da pobijedite,ako grupu prodjete a vjerujem da hocete onda mozete daleko dogurati.
embrace the chaos

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 05 nov 2013, 13:50

Denno je napisao/la:Sretno vcrs i da pobijedite,ako grupu prodjete a vjerujem da hocete onda mozete daleko dogurati.
Sutra igra Napoli
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 05 nov 2013, 14:18

Sportfanatik je napisao/la:
Denno je napisao/la:Sretno vcrs i da pobijedite,ako grupu prodjete a vjerujem da hocete onda mozete daleko dogurati.
Sutra igra Napoli
Ne znam sta mi bi da napisa vcrs,zbunio se bas,posto sam se kladio vec na meceve za dns a i sutra,pa moze biti zato.Ugl sretnoo
embrace the chaos

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 05 nov 2013, 17:56

Magica

Kujt je drvo. Nisi bas pohvalio Kaljehona poredeci ga sa Kujtom.

Po statistici i vasim rijecima momak izgleda igra dobro. To je jos jedan pokazatelj koji su diletanti celnici Reala i koliko grijese sto zapostaljaju domace igrace. Al necemo o tome na ovoj temi.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 05 nov 2013, 18:28

Valencia je napisao/la:Magica

Pa verovatno je mislio pre svega na takticku moc i mentalnu stabilnost, kao i izdrzljivost na terenu. Pravi timski igrac koji radi ono sto mu se kaze na terenu, a kao dodatak daje ove sjajne golove. Vrlo vrlo dobar igrac, niko ovo od njega nije ocekivao, strasan je.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 05 nov 2013, 19:39

slika

Otac.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 nov 2013, 00:02

Valencia je napisao/la:Magica

Po statistici i vasim rijecima momak izgleda igra dobro. To je jos jedan pokazatelj koji su diletanti celnici Reala i koliko grijese sto zapostaljaju domace igrace. Al necemo o tome na ovoj temi.
Kuyt je mozda drvo, ali mu je work rate strasan.

Callejon je madjionicar za Kuyta glede fudbalskog znanja, ali i jedan i drugi sprintaju iz napada u odbranu u 92om isto kao i u 2om minutu utakmice. Takav jedan igrac u kombinaciji sa kreacijom Hamsika, Higuaina i Insignea objektivno cini taj x-factor, koji omogucava Napoliju da ovako dobro funkcionise. Napoli ove godine nije dao golove samo Arsenalu i Romi, a oba puta ova udarna cetvorka ili nije igrala celu utakmicu ili uopste nije igrala.

Problem Napolija je zadnja cetvorka - neuigranost i nekonstantnost iste, a ruku na srce: i limitirani kvalitet.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 06 nov 2013, 00:54

Di Marzio kaze da se ide po Matica u januaru, 30m evra cena i moguc dogovor...

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 06 nov 2013, 00:56

Znaci, vrijeme provedno u Realu je unistilo Albiola. Bio je dosta dobar u Valensiji.

Meni se Insigne svidio. Super igrac. Igru Hamsika nikada nisam simpatisao, ali sam Madjom odusevljen.

Da nema Juventusa smatrao bih da je Napoli blizi tituli od Rome. Valjda ce Juve posustati. Bolje Roma ili Napoli nego odvratni Juve. :mrgreen:

Paradajz

Dobar je Matic, samo nije li sklon povredama?

Dobro radi Napoli nema sta.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 06 nov 2013, 11:23

http://www.sportpulse.net/content/napol ... view-12079" onclick="window.open(this.href);return false;
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 06 nov 2013, 12:47

Ma de sklon povredama, odlican je Matic, najbolji srpski igrac trenutno, jaci moze samo Adem da bude.
Treba njima upgrade u to veznom jer generalno imaju iste igrace, Inler, Behrami, Dzemaili, sve su to redom klasicni destruktivci, iako mozda Inler ima dobru pass igru.

Njegov dolazak bi bio sjajan, ali ja mislim da je Napoliju pod hitno potreban dobar stoper u januaru, to ako ne dovedu, od titule nece biti nista.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 06 nov 2013, 13:02

Paradajz je napisao/la:Ma de sklon povredama, odlican je Matic, najbolji srpski igrac trenutno, jaci moze samo Adem da bude.
Treba njima upgrade u to veznom jer generalno imaju iste igrace, Inler, Behrami, Dzemaili, sve su to redom klasicni destruktivci, iako mozda Inler ima dobru pass igru.

Njegov dolazak bi bio sjajan, ali ja mislim da je Napoliju pod hitno potreban dobar stoper u januaru, to ako ne dovedu, od titule nece biti nista.
Spominje se Skrtel ponovo. Sredit ce to Hamsik. :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 nov 2013, 13:27

Očekivani sastavi za večerašnji meč ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 06 nov 2013, 13:55

BegAx je napisao/la: Spominje se Skrtel ponovo. Sredit ce to Hamsik. :D
S obzirom kako igra Martin, 20m ne bi trebalo da predstavlja problem za De Laurentisa... :) Mada tesko da ce on ici...

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.