FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uschtipak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uschtipak » 04 nov 2013, 18:20

Ima l' ko da je bio na utakmici da nam potvrdi je l' mu postavio nogu ili nije.

Ja sinoc kad sam gledala na BHT Sportu, vidjeh da je covjek oboren. I sad sam pregledala 20 puta snimak, i opet isto. Prosao lik dvojicu, treci ga morao zaustaviti. :mrgreen:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 nov 2013, 19:48

MALEZIJSKI MILIJARDER KREĆE U AKCIJUTan do kraja godine spreman uložiti tri miliona KM u Sarajevo.

Tan i Selimović: Posao bi se mogao uskoro zaključiti do kraja godine spreman uložiti tri miliona KM u Sarajevo

Malezijski milijarder Vinsent Tan (Vincent) spreman je da do kraja godine u Fudbalski klub Sarajevo uloži 3.000.000 KM, a to je iznos kojim bi osigurao dvije trećine glasova u Skupštini koševskog premijerligaša, saznaje "Dnevni avaz".

Odredbe Statuta

Statut bordo kluba omogućava ulaganje investitorima, što je privuklo Tana, inače vlasnika engleskog premijerligaša Kardifa. Rok za ulaganje u klub produžen je do 31. decembra 2013. godine.

- Spreman sam investirati u FK Sarajevo. Trenutno se radi na dokumentaciji i vjerujem da ćemo uskoro zaključiti posao - rekao je Tan u kratkoj izjavi za "Dnevni avaz".

Jedina dva uvjeta su da se riješi situacija sa povjeriocima te da se otpišu kamate na porez sportskim klubovima u FBiH.

Nedavna inicijativa federalnog poslanika Mirze Ustamujića (SBB) da se klubovima otpišu zatezne kamate, a da glavnicu otplaćuju na period od 15 godina, naišla je na plodno tlo u nadležnim institucijama.

Zakonska regulativa

- U toku smo rješavanja problema sa povjeriocima, nadamo se da će pokazati razumijevanje za klub koji bi konačno mogao izaći iz dugogodišnje duboke finansijske krize. Istovremeno, raduje činjenica da je Vlada FBiH formirala radnu grupu koja bi radila na izmjeni zakonske regulative koja se tiče duga sportskih klubova na ime poreza.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 04 nov 2013, 19:54

to buraz vincent ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 04 nov 2013, 21:55

Ma Tan brat,ljubi ga majka :) pljunut će on koje milionče više :D
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 nov 2013, 22:19

Sto se vise uzbudjuju meni nekako jos bolje :lol:

P.S. "veliki"pusica
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 05 nov 2013, 02:02

sjever je napisao/la:Ma Tan brat,ljubi ga majka :) pljunut će on koje milionče više :D
Ma možda i koju milijardicu, kaže Tan "Jedina dva uvjeta su da se riješi situacija sa povjeriocima te da se otpišu kamate na porez sportskim klubovima u FBiH.", samo da se to riješi i eto para, hahahaha, a on za dan zaradi ko što je komplet dug prema povjeriocima i komplet kamate državi, al eto čovjek se nada da će ipak povjerioci poopraštat dugove a država otpisat kamate pa da on može rahat uletit koju milijardu, joj Dino svaka ti dala, ovakve ublehe prodavat ovim dragim ljudima pa to je za Oskara, al dobar fol mora se fakat priznat, meni je i onaj Nijemac bio esktra što je ulagao s Hotićem, dok su najjači turski biznismeni koji žele da kupe klub bili isto svojevrstan hit, malo je s onim arapskim biznismenima možda i pretjerao, al ovo s Tanom je zakuco za sva vremena, nema dalje, svake godine se nađe neka priča da zamaže oči nervoznim navijačima koji titule stoljećima nisu vidjeli, ali fakat se uspjeva, ne da se uspjeva, već ovdje je veća euforija nego među Bajernovim navijačima, majstorski i kapa do poda, al stvarno iskreno :)))

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 05 nov 2013, 06:45

boli jel' da :) nema se za struje pa malo vokri

Tan zeli samo vidjeti spremnost ljudi u klubu i u drzavi za ovakve ulagače... u FKS je naišao na to
a i brajlovic je zadovoljan kod vas :mrgreen:

ps. neka mi se admin koji je obrisao moj post javi i napise sta sam krivo napisao, bio bi red, a i kulturno!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 05 nov 2013, 07:20

blavor je napisao/la:Ma možda i koju milijardicu, kaže Tan "Jedina dva uvjeta su da se riješi situacija sa povjeriocima te da se otpišu kamate na porez sportskim klubovima u FBiH.", samo da se to riješi i eto para, hahahaha, a on za dan zaradi ko što je komplet dug prema povjeriocima i komplet kamate državi, al eto čovjek se nada da će ipak povjerioci poopraštat dugove a država otpisat kamate pa da on može rahat uletit koju milijardu, joj Dino svaka ti dala, ovakve ublehe prodavat ovim dragim ljudima pa to je za Oskara, al dobar fol mora se fakat priznat, meni je i onaj Nijemac bio esktra što je ulagao s Hotićem, dok su najjači turski biznismeni koji žele da kupe klub bili isto svojevrstan hit, malo je s onim arapskim biznismenima možda i pretjerao, al ovo s Tanom je zakuco za sva vremena, nema dalje, svake godine se nađe neka priča da zamaže oči nervoznim navijačima koji titule stoljećima nisu vidjeli, ali fakat se uspjeva, ne da se uspjeva, već ovdje je veća euforija nego među Bajernovim navijačima, majstorski i kapa do poda, al stvarno iskreno :)))
Ovaj Dino?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/direktor ... tom/115491
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 05 nov 2013, 10:03

SarajlijaTM je napisao/la:@gang evil
Prosla sezona, olimpic, sad jasnije?

Mani se tih balavih fora...

Prosla sezona, Juventus-Parma, sad jasnije?

" onclick="window.open(this.href);return false;

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 05 nov 2013, 10:10

SarajlijaTM je napisao/la:I sta s ovim, poslusaj malo bolje uvod kako fino velez nahvalise.
Penal, fino se vidi, uhvatio mu noge i oborio ga
Jesi ovo citav dan trazio?

@stariji pitari
Ok, ne vidi se fino, to stoji, ali isto tako bode oci da pada ko da je na minu sto. Bode oci zadnjih 5 kola, 4 penala, 3 crvena, a vama nista...
Mali Ara se kune, da je bio penal za derbi, ali se bojao pasti, jer bi mu bjelica dao karton 100%

Znam da sve radite za titulu, ali zar nije pametnije za taj kes dovesti juniore da pojacaju taj vezni red? Za koji husref kaze da nije to to...
Ne morate mi odg, ja vam necu vise polemisati o ovome
Pozz
Nije pametnije...."za taj kes" cemo kupiti sve sudije...od Bihaca do Neuma samo da budemo ispred vas i da osjetite kako je osvajati trofeje kad si svima "simpatican", pa cak i sudijama...a da taj neko niste vi....postenjacine sa Golubarnika...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 nov 2013, 10:15

Pojedoše ti kompleksi iznutrice... Joj Amare šta si im uradio... :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 05 nov 2013, 12:35

:lol: :lol: :lol: Amar im je dozivotna trauma.. Sto je najgore opet ce nam u ledja gledati pa mozda i Bill Gates dodje da uvali koju milijardu i da pomogne najvecem i najtrofejnijem klubu sa ovih prostora i sire ciji navijaci sebe vole nazivati kojekakvim mitskim stvorenjima (kakve li ironije) da konacno maknu neki trofej ispred nosa siromasnom klubu koji nema za struje..
BUDI ŽELJO !!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 nov 2013, 12:46

champions1921 je napisao/la::lol: :lol: :lol: Amar im je dozivotna trauma.. Sto je najgore opet ce nam u ledja gledati pa mozda i Bill Gates dodje da uvali koju milijardu i da pomogne najvecem i najtrofejnijem klubu sa ovih prostora i sire ciji navijaci sebe vole nazivati kojekakvim mitskim stvorenjima (kakve li ironije) da konacno maknu neki trofej ispred nosa siromasnom klubu koji nema za struje..
opusti se druze uzivaj ,necemo mi ove godine biti prvaci .napredujemo lagano al sigurno .

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 05 nov 2013, 13:05

champions1921 sudeći po tvojim svakodnevnim postovima na temi FK Sarajevo, bez ikakve uvrede, ti si napaćen Sarajevom. Mislim da ti je omjer postova 50% tema zeljo, 45% tema Sarajevo, 5% ostalo. Ti bolje znaš kakvo je stanje u FK Sarajevu i gdje ko kad rekao ili uradio, nego neki navijač Sarajeva. Smiješno je vidjeti koliko si napaćen, al ono baš napaćen Sarajevom :lol:
Priznaj da odeš i na koju utakmicu Sarajeva :lol:
U novi boj ...

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 05 nov 2013, 13:22

volio bih jako sarajevo da se pocnemo konacno ganjati i na tabeli kako treba
al sve me strah da ovaj mladji klub ne zavrsi sa sudbinom kao kardif da malezijac uleti i promijeni boju kluba u SDA zelenu...
puno vam srece u nastavku da nadjete jos par igraca poluproizvoda iz srbije i mne

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 05 nov 2013, 13:31

Nakon pobjede, navijači su gradom prošli u korteu i tražili odlazak "malezijskog vladara" koji bi svoju diktaturu mogao nastaviti u Sarajevu, klubu na čiji je dres već stavio upadljivu reklamu "Visit Malaysia".

Očekuje li ista borba za dres i grb i Horde zla, navijačku skupinu koja prati Sarajevo?
Index A.Ha.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 05 nov 2013, 13:32

England je napisao/la:
Nakon pobjede, navijači su gradom prošli u korteu i tražili odlazak "malezijskog vladara" koji bi svoju diktaturu mogao nastaviti u Sarajevu, klubu na čiji je dres već stavio upadljivu reklamu "Visit Malaysia".

Očekuje li ista borba za dres i grb i Horde zla, navijačku skupinu koja prati Sarajevo?
Index A.Ha.
Pa iskompleksirani kreten. :roll:

@jug-onostalgicar
Brinite se vi za buducnost svog kluba. ;)

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 05 nov 2013, 13:35

Mozda Sarajevu promijeni u mish sivu. ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 05 nov 2013, 13:36

England je napisao/la:

Index A.Ha.
cudo nije ss.ba A.B. :lol:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 05 nov 2013, 13:36

BegAx je napisao/la:
England je napisao/la:

Index A.Ha.
Pa iskompleksirani kreten. :roll:

@jug-onostalgicar
Brinite se vi za buducnost svog kluba. ;)

buducnost naseg kluba nam vec donosi bodove ;)

Sarajevo ce u SDA zelenu
dogovor je ko je doveo taj bira boju ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 34 gosta.