RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Vi sad ko pokušavate nešto da provocirate ? 

1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ima pameti jos mnogo u ovom 47-godisnjem brainu. Moj miki kako vas prcam ova 3 mjeseca nekad mi vas i zao bude. @mario gdje ce to bit himna hercegovinemiki651 je napisao/la:Pastrmka ti si puko skroz ali ipak vidi se da ima dobrote u tebi. Pameti nema ali ko to danas i cijeni. Uglavnom pozitivan si.

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Oplakah na plesVELEZDOGROBA je napisao/la:evo gange pod BB
" onclick="window.open(this.href);return false;

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Malo sam janpi pa mi proradila emocija kad vidim koji se seljakluk prosipa na stadionu kojeg su nasi ocevi pravili. Moj BB sta si doceko da se pjesme o nekim gangama i maslinama pustaju na tebi. Na tebi koji si bio sinonim mostarluka i mostarskih izvala,mostarskih psovki od kojih se pisalo u gace,mostarskih veselih faca kada dobijamo i objesenih bembela kada gubimo,poznatog pitanja ciko ciko hoces li me uvest,Zelje Samardzica na poluvremenu i da ne nabrajam vise. Moj Mostaru sta uradise od tebe. Od najljepseg grada docekasmo da se s mostarke bacaju ulosci i prica koda smo u Kiseljaku. Tuga da veca ne moze biti ali opet kad pijem fuka u starom ili kad odem na Velezovu tekmu osjetim tu mostarsku dusu koja je jos tu a koja je preko bulevara prema zapadu davno izlapila. Yebale vas gange i masline,ovo nisu ni grude ni posusje nego nas Mostar. FORZA VELEZ LJUBAVI MOJA JER DOK JE TEBE I STAROG MOSTA BIT CE I MOSTARA
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Vaše slavljenje boda protiv nas samo govori kolike smo vam komplekse nabili u ovih deset i kusur godina, i samo da vam kažemo da ćemo da vas nastavimo karat i u narednim godinama (na terenu i na tribinama)
ne znam ni ja pastrmka ko se penjo na reflektore ali znam ko ti se na majku penje!!

rebel je napisao/la:Vaše slavljenje boda protiv nas samo govori kolike smo vam komplekse nabili u ovih deset i kusur godina, i samo da vam kažemo da ćemo da vas nastavimo karat i u narednim godinama (na terenu i na tribinama)ne znam ni ja pastrmka ko se penjo na reflektore ali znam ko ti se na majku penje!!
Kome ce te vi komplekse nabijat,kontas li da se mi samo svama igramo,a za ovaj zadnji dio recenice nemam rijeci ovo je vec stvar za admina i red bi bio da reaguje na ovo...
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
rebel je napisao/la:Vaše slavljenje boda protiv nas samo govori kolike smo vam komplekse nabili u ovih deset i kusur godina, i samo da vam kažemo da ćemo da vas nastavimo karat i u narednim godinama (na terenu i na tribinama)ne znam ni ja pastrmka ko se penjo na reflektore ali znam ko ti se na majku penje!!

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Moj AMADUDI sta ce reagovat,jedan broji koliko kome igra S H ili M,drugi spominje neke identitete,treci 2SR i gdje je ciji dedo bio obucen,cetvrti neke Fazlagica kule,evo peti majku spominje a moderatori to gledaju i svrstavaju ovaj renomirani sportski portal u rang fasistickog portala bljesak info ili po.sk.ok.a. Sta reci nego nek je bog na pomoci ovoj balavurdiji cemu ih uce od malenaAMADUDI je napisao/la:rebel je napisao/la:Vaše slavljenje boda protiv nas samo govori kolike smo vam komplekse nabili u ovih deset i kusur godina, i samo da vam kažemo da ćemo da vas nastavimo karat i u narednim godinama (na terenu i na tribinama)ne znam ni ja pastrmka ko se penjo na reflektore ali znam ko ti se na majku penje!!
Kome ce te vi komplekse nabijat,kontas li da se mi samo svama igramo,a za ovaj zadnji dio recenice nemam rijeci ovo je vec stvar za admina i red bi bio da reaguje na ovo...
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ti ovde pokazuješ svoje komplekse, čovjeku majku spominješ zar si toliko isfrustriran? Na tribinama nas nikad niste karali, a evo niste više ni na terenu. Sve će polako doći na svoje...rebel je napisao/la:Vaše slavljenje boda protiv nas samo govori kolike smo vam komplekse nabili u ovih deset i kusur godina, i samo da vam kažemo da ćemo da vas nastavimo karat i u narednim godinama (na terenu i na tribinama)ne znam ni ja pastrmka ko se penjo na reflektore ali znam ko ti se na majku penje!!
Neutral je napisao/la:Oplakah na plesVELEZDOGROBA je napisao/la:evo gange pod BB
" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Eto ga i dokaz da niste svi pravi Mostarci.marioo8888 je napisao/la:Eto ga i video-dokaz,sve se ne zna a gledaj što se Mate pjeva.Napokon su vam proradile emocije a toliko ste to sakrivali u sebi,i u buduće ne treba da vas bude stid pjevati HIMNU naše prelijepe Hercegovine,eto usput ovo nisu gange nego Himna,iduće gostovanje ćemo vam pustiti i Gangu da se napokon obrazujete i o toj vrsti muzike,a do tada za one koji ne znaju a misle doći pod BB iduće gostovanje neka nauče našu prelijepu Himnu pa da je zajedno zapjevamo " onclick="window.open(this.href);return false;.VELEZDOGROBA je napisao/la:evo gange pod BB
Ne kontaju ni Mostarski humor a kamoli Mostarski sarkazam.

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
NOVINARI IZ JAPANA U VELEŽU
Danas su na treningu „Rođenih“ bili ne tako česti gosti. Ken Udagawa, dopisnik japanske novinske agencije Kyodo news, posjetio je trening Veleža i napravio reportažu o našem klubu. U razgovoru sa Adisom Čevrom, predsjednikom i Admirom Velagićem, sportskim direktorom upoznao se sa poslijeratnim istorijatom Veleža, uspjesima „Rođenih“ u prošlosti ali i trenutnim stanjem kluba.
Novinar iz Japana želio je da napravi reportažu o Veležu, koji mu se učinio veoma interesantnim zbog tradicije kluba ali i činjenice da je Velež praktično nakon ratnih dešavanja ponovo morao graditi svoju infrastrukturu. Nakon uspjeha reprezentacije BiH plasmanom na Mundijal, ali i činjenice da je veliki doprinos reorganizaciji NS BiH učinio Ivica Osim, u Japanu je veliki interes za fudbalom u Bosni i Hercegovini. Kyodo news je najveći medijski servis u Japanu sa dopisništvima širom svijeta, te njegove usluge koristi najveći broj medija u Aziji. Reportaža o Veležu biće sastavni dio priče o uspjehu reprezentacije BiH, a sam novinar je izrazio dvljenje uspjehu našeg nacionalnog tima, te mu se i Velež učinio jednako interesantnim, jer su slične priče o podizanju jednog sportskog tima praktično iz ničega.
fkvelez.ba
polahko raste interes za Veležom.... 
Danas su na treningu „Rođenih“ bili ne tako česti gosti. Ken Udagawa, dopisnik japanske novinske agencije Kyodo news, posjetio je trening Veleža i napravio reportažu o našem klubu. U razgovoru sa Adisom Čevrom, predsjednikom i Admirom Velagićem, sportskim direktorom upoznao se sa poslijeratnim istorijatom Veleža, uspjesima „Rođenih“ u prošlosti ali i trenutnim stanjem kluba.
Novinar iz Japana želio je da napravi reportažu o Veležu, koji mu se učinio veoma interesantnim zbog tradicije kluba ali i činjenice da je Velež praktično nakon ratnih dešavanja ponovo morao graditi svoju infrastrukturu. Nakon uspjeha reprezentacije BiH plasmanom na Mundijal, ali i činjenice da je veliki doprinos reorganizaciji NS BiH učinio Ivica Osim, u Japanu je veliki interes za fudbalom u Bosni i Hercegovini. Kyodo news je najveći medijski servis u Japanu sa dopisništvima širom svijeta, te njegove usluge koristi najveći broj medija u Aziji. Reportaža o Veležu biće sastavni dio priče o uspjehu reprezentacije BiH, a sam novinar je izrazio dvljenje uspjehu našeg nacionalnog tima, te mu se i Velež učinio jednako interesantnim, jer su slične priče o podizanju jednog sportskog tima praktično iz ničega.
fkvelez.ba

Velež ole

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
možda nas kupi neki Japanac Tan....zizu1991 je napisao/la:Velež ole

-
- Kontakt:
Meni je jedino očito da ti ovdje ne razumiješ sarkazam,ako si mislio na moj odgovor,ali dobro nema veze ne želim da idemo u off topic tako da lijep i srdačan pozdrav do sredine 5 mjeseca ili u prijevodu idućeg derbija,iako nadam se možda i ranije ako se kuglice malo poigraju u ždrijebu kupa.Pirke je napisao/la:Eto ga i dokaz da niste svi pravi Mostarci.marioo8888 je napisao/la:Eto ga i video-dokaz,sve se ne zna a gledaj što se Mate pjeva.Napokon su vam proradile emocije a toliko ste to sakrivali u sebi,i u buduće ne treba da vas bude stid pjevati HIMNU naše prelijepe Hercegovine,eto usput ovo nisu gange nego Himna,iduće gostovanje ćemo vam pustiti i Gangu da se napokon obrazujete i o toj vrsti muzike,a do tada za one koji ne znaju a misle doći pod BB iduće gostovanje neka nauče našu prelijepu Himnu pa da je zajedno zapjevamo " onclick="window.open(this.href);return false;.VELEZDOGROBA je napisao/la:evo gange pod BB
Ne kontaju ni Mostarski humor a kamoli Mostarski sarkazam.
Ne, nas će da kupi šjor Tanaka.AlemC85 je napisao/la:možda nas kupi neki Japanac Tan....![]()
![]()

VELEŽ je mostarski klub, i teško bi se navijači navikli na činjenicu da je klub privatni, a ko zna?
Samo se zayebajem, a te priče su poprilično suvišne o privatizaciji našeg Veleža, kad nema nikakvih naznaka da bi se takvo što u budućnosti moglo desiti.
Nego, očekivanja protiv Slobode
Nadam se da ćemo bez velikih posljedica tu utakmicu riješiti, i naći se ponovo među 8 najboljih u Kupu.
Nego, očekivanja protiv Slobode

Nadam se da ćemo bez velikih posljedica tu utakmicu riješiti, i naći se ponovo među 8 najboljih u Kupu.

gdje nalaziš ove smajliće?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.