Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
[email protected] + [email protected] jer igraju kuci, dok je Minesota Igrala sinoc.
Clippersi na papiru bolji dok je Houston uigraniji. Sretno
Clippersi na papiru bolji dok je Houston uigraniji. Sretno
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Hvala momci.
nadam se da dobijamo.
nadam se da dobijamo.

You'll never walk alone.
Dva vrlo izgledna tipa za prolaz večeras mi se čine:
LA Clippers - Houston(207,5) Više 1,85
Houston(101,5) Više 1,85
Clippersi su na tri utakmice ove sezone prosječno dali 113 koševa, a primili 110.6, što je 10 poena vise od ove granice. Lakersi su im dali 116 koseva, pa mislim da može i Houston bar 102.
Houston na 3 utakmice ove sezone prosjecno postiže 104.3 poena, što je 3 koša vise od ove postavljene granice.
Sretno!
LA Clippers - Houston(207,5) Više 1,85
Houston(101,5) Više 1,85
Clippersi su na tri utakmice ove sezone prosječno dali 113 koševa, a primili 110.6, što je 10 poena vise od ove granice. Lakersi su im dali 116 koseva, pa mislim da može i Houston bar 102.
Houston na 3 utakmice ove sezone prosjecno postiže 104.3 poena, što je 3 koša vise od ove postavljene granice.
Sretno!
- inacefindecko
- Kontakt:

evo nekog noćnog pokušaja

- ArthurBishop
- Kontakt:
Love preko, Paul preko, Howard ispod.
Željezničar za život cijeli!
- sagitarius
- Kontakt:
Evo jedan tip od mene, pa ako zeli nek isproba
10 igrača i sve stavit under, i stavit sistem 7 od 10 dobitak bude oko 4+, pa eto ko zeli neka odigra tak , jer više bude under nego over igrača
Ja sinoć odigrao "onak" sam da vidim koliki dobitak budE, i ev vcrs odigrao za 5KM

10 igrača i sve stavit under, i stavit sistem 7 od 10 dobitak bude oko 4+, pa eto ko zeli neka odigra tak , jer više bude under nego over igrača

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
galatasaray gol 1,25
man utd gol 1,30
leverkusen gol 1,35
olympiakos gol 1,25
Ukupna kvota: 2,7422
Ako ovo ne uđe, ima da svi opet popadamo
man utd gol 1,30
leverkusen gol 1,35
olympiakos gol 1,25
Ukupna kvota: 2,7422
Ako ovo ne uđe, ima da svi opet popadamo

U desetom selu živi Antuntun!
- ArthurBishop
- Kontakt:
Ljubav naš'o kad će fulati triceArthurBishop je napisao/la:Love preko, Paul preko, Howard ispod.

Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Kakav je ovo par kad ni u lutriji nema nikako bar online2343 je napisao/la:Lutrija brate, tamo se singlira sve živo, vjerovatno može i to ...BellaJuventina je napisao/la:Ko nađe kladionicu u Sarajevu u kojoj se može odigrat prelaz u Slovačkom kupu dobiće dojavu na pp

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Juventus(z.kor10,5)-RealMa 1,90 više
ALBA Berlin-BCM Gravelines 1,45 1
SzolnOlaj-RilskiSp 1,15 1
najviše me brine Alba jer ne znam u kakvoj su formi,a s obzirom da imaju dva poraza za redom nadam se da će danas napokon pobijediti,dok sam se za Juve-R.M. odlučio jer Juve u zadnje dvije sezone u LP uvijek doma išao preko u domaćim utakmicama
ALBA Berlin-BCM Gravelines 1,45 1
SzolnOlaj-RilskiSp 1,15 1
najviše me brine Alba jer ne znam u kakvoj su formi,a s obzirom da imaju dva poraza za redom nadam se da će danas napokon pobijediti,dok sam se za Juve-R.M. odlučio jer Juve u zadnje dvije sezone u LP uvijek doma išao preko u domaćim utakmicama

Uh dobro je

Joj jutros.Ustao u 06:00 da pratim na Premieru,teletextu.Piše Paul dao 11,tek počelo drugo.I hajd tako stoji cijelo vrijeme i stoji i stoji.Ne stoji samo za njega nego za sve igrače isti broj koševa kao i kad sam tek počeo pratit.Počela četvrta uveliko,ja mislim da je bilo 115:100 možda otprilike,istom piše Paul 13 i vidim i oni drugi se promijenili svi.Ja psujem sve redom iz razloga što je velika razlika,neće Paul više ulazit,bliži se kraj,gotovo je to.Neće sigurno ulazit kad vode 15 razlike,a nema 5-6 minuta do kraja.Ustanem ovdje da vidim jel ko šta dobio,haj nisam više ni gledao Paula,kad vidim momak 2-3 posta iznad mene pozelenio Paula.

Dobro je počela ova sedmica,a s obzirom na ponudu,nadam se da će se ovako i nastaviti.

You'll never walk alone.
Idemo i za danas jedan zicer
Andreas Beck-Damir Dzumhur
Tocan rezultat 2-0
@1,75 Expekt,Bet City
Andreas Beck je iskusni njemac i prije svega klasicni hardas,sto su brzi uvjeti to mu vise odgovaraju,dok je kod Damira potpuno obrnuta situacija sto je anjbolje oslikao J.Johanson koji mu je u Stockholmu na nesto sporijim uvjetima prepustio 3 gema.
U Stuttgartu na zemlji su odigrali svoj jedini medjusobni duel,slavio je Njemac,doduse u 3 seta.
Danas bi sve osim lagane pobjede Becka za mene bilo veliko iznenadjenje.
Za opreznije cisti kec po 1,30-1,35
Andreas Beck-Damir Dzumhur
Tocan rezultat 2-0
@1,75 Expekt,Bet City
Andreas Beck je iskusni njemac i prije svega klasicni hardas,sto su brzi uvjeti to mu vise odgovaraju,dok je kod Damira potpuno obrnuta situacija sto je anjbolje oslikao J.Johanson koji mu je u Stockholmu na nesto sporijim uvjetima prepustio 3 gema.
U Stuttgartu na zemlji su odigrali svoj jedini medjusobni duel,slavio je Njemac,doduse u 3 seta.
Danas bi sve osim lagane pobjede Becka za mene bilo veliko iznenadjenje.
Za opreznije cisti kec po 1,30-1,35
-
- Kontakt:
Pa i ovaj Irving **re vise, a brada jos gori najmanje mu ..

Toliko od mene za danas.Imam i onaj sedmični gdje za danas imam parove Sociedad 1x i Juve kp1.
Sretno svima.

You'll never walk alone.
- diplomatija
- Kontakt:
Imam jos stoju na racunu u premieru i vjerujte pukkao mi je film, odlucio Sam danas da je stavim na kvotu 2 ili 3 pa molim vas pomozite mi, neki prijedlog, sugestija dobro bi mi dosla
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Znam kako ti je (ja sam se u nedjelju "ispuhao").diplomatija je napisao/la:Imam jos stoju na racunu u premieru i vjerujte pukkao mi je film, odlucio Sam danas da je stavim na kvotu 2 ili 3 pa molim vas pomozite mi, neki prijedlog, sugestija dobro bi mi dosla

Danas ganjam dva para (a za manji ulog ću ubaciti još dva):
Shakhtar - Leverkuzen 1
Juventus - Real oba daju gol
Ostala dva para su:
Kopenhagen - Galatasaray odg3+
City - CSKA H1
Sretno svima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
nemoj to sebi raditdiplomatija je napisao/la:Imam jos stoju na racunu u premieru i vjerujte pukkao mi je film, odlucio Sam danas da je stavim na kvotu 2 ili 3 pa molim vas pomozite mi, neki prijedlog, sugestija dobro bi mi dosla

Pustiću sunce da topi ljubav!
stavi 50 KMdiplomatija je napisao/la:Imam jos stoju na racunu u premieru i vjerujte pukkao mi je film, odlucio Sam danas da je stavim na kvotu 2 ili 3 pa molim vas pomozite mi, neki prijedlog, sugestija dobro bi mi dosla
na
city 1
bajern 2
psg 1
Nova sedmica, pa da krenemo od nule
TIKET 1:
Nadal 1 @1,30
Bryan/Bryan 1 @1,25
A.Beck 1 @1,25
Rosol 1 @1,10
Riba 1 @1,10
Kvota: 2,46
Uplata: 100
TIKET 2:
Galatasaray X2 @1,42
Đoković 1 @1,40
Paris SG 1 @1,10
Bayern 2 @1,15
Man City 1 @1,20
Kvota: 3,02
TIKET 3: (zavrsit ce do LP)
Nigerija 1@1,60
Nadal 1@1,30
ML/Barcelona @1,35
ODB/Tours 2 @1,35
Kubot 1 @1,20
Rosol 1 @1,10
Kvota: 5,00
Uplata: 50
Sretno.

TIKET 1:
Nadal 1 @1,30
Bryan/Bryan 1 @1,25
A.Beck 1 @1,25
Rosol 1 @1,10
Riba 1 @1,10
Kvota: 2,46
TIKET 2:
Galatasaray X2 @1,42
Đoković 1 @1,40
Paris SG 1 @1,10
Bayern 2 @1,15
Man City 1 @1,20
Kvota: 3,02
TIKET 3: (zavrsit ce do LP)
Nigerija 1@1,60
Nadal 1@1,30
ML/Barcelona @1,35
ODB/Tours 2 @1,35
Kubot 1 @1,20
Rosol 1 @1,10
Kvota: 5,00
Uplata: 50
Sretno.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
R.Sociedad - Man.Utd(s.t.) 5.11. 20:45 2 2,70
Nadal - D.Ferrer(s.t.) 5.11. 15:00 2 4,20
FC Kopenhagen - Galatasaray 5.11. 20:45 2 2,30
Paris SG - Anderlecht(zg) 5.11. 20:45 3+ 1,35
kvota: 35.21
Kvota na Nadala smiješna. Prošle sedmice ga je Ferer isprašio, podloga je ista, vrijedi pokušati da će ga opet dobiti.
Nadal - D.Ferrer(s.t.) 5.11. 15:00 2 4,20
FC Kopenhagen - Galatasaray 5.11. 20:45 2 2,30
Paris SG - Anderlecht(zg) 5.11. 20:45 3+ 1,35
kvota: 35.21
Kvota na Nadala smiješna. Prošle sedmice ga je Ferer isprašio, podloga je ista, vrijedi pokušati da će ga opet dobiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.