Naravno da jesu, zbog takvog mentaliteta Porto i jeste prvak 8 puta u zadnjih 10 sezona.Sportfanatik je napisao/la:Zar takve pobjede nisu odlika velikih timova? Mislim na ovaj dio s Portombeka23 je napisao/la:Teško izborena pobjeda Sportinga, i ogromna tri boda na jednom od tri najteža gostovanja u sezoni. Benfica se opet muči protiv protivnika koji doslovno umire na terenu poslije 60-70 minuta, a Porto... vazda isto, pobjede, koje ne liče ni na šta. Inače, Paços dobio 4-3 Maritimo u gostima, a Bebe dao svoj prvi gol za njih od dolaska na posudbu.
Superliga Portugal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Superliga Portugal
Fredy Montero x 2 
http://espnfc.com/us/en/gamecast/statis ... ue&cc=5901" onclick="window.open(this.href);return false;
http://espnfc.com/us/en/gamecast/statis ... ue&cc=5901" onclick="window.open(this.href);return false;
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- Sportfanatik
- Kontakt:
Sporting lako svladao Vitoriu iz Setubala 4:0 najviše na pogon Montera i barem jedan dan će biti na čelu poretka
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Prelagano Sporting došao do pobjede, Montero opet brutalan. Sljedeće kolo igraju Porto i Sporting na Dragau, konačno sam dočekao taj meč, a da Porto nije ogromni, ali baš ogromni favorit.
@Joe je li on kod vas ima status legende, tako nešto, znam da je trpao i za Seattle?
@Joe je li on kod vas ima status legende, tako nešto, znam da je trpao i za Seattle?
Pa jako je omiljen ali nije legenda jer prosle sezone vecina je mislila da on nije dovoljno dobar za Sounderse ako misle biti prvaci u MLS. Nije se pokazao u playoff-u! Mi smo mlad tim da imamo legende, tek se 5-u godinu takmicimo u MLS. Postigao je prvi gol za tim kada su usli u MLS 2009 i kod nas je takoreci odrastao, ozenio se i uskoro ce i beba biti rodjena u Seattle-u, preselio je i citavu familiju ovdje. Jos uvijek je zvanicno nas igrac na posudbi u Sportingu. Njega je u napadu zamjenio ove godine Obafemi Martins a doveli smo i Dempsey-a i po tome mozes vidjeti koliko je tim a i citava liga ojacala kada "neprosipa suze" za igracem koji rastura u portugalskoj ligi.beka23 je napisao/la:Prelagano Sporting došao do pobjede, Montero opet brutalan. Sljedeće kolo igraju Porto i Sporting na Dragau, konačno sam dočekao taj meč, a da Porto nije ogromni, ali baš ogromni favorit.
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- Sportfanatik
- Kontakt:
Porto kod Aroucu slavio 3:1 i vratio se na vrh ljestvice, Jackson Martinez s 2 gola je usmjerio utakmicu u pobjedničkom smjeru
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Koja je igračina Quintero... Znao sam da će pogoditi Porto s njegovim transferom, još samo da dobija veću minutažu, uvjeren sam da je bolji od svakog krilnog napadača kojeg ima Porto.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ovaj vikend se u Portugalu igra kup. Danas nije bilo iznenađenja, prošli su Porto, Benfica, Braga, Guimares, Ferreira. Sutra se igraju ostale utakmice
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Sporting rutinski, Montero tri komada i dvije asistencije. Sljedeće kolo veliki derbi, Porto - Sporting, definitivno će se nakon tog meča znati na čemu je Sporting.
Pobjeda Porta na domacem terenu u derbiju kola protiv Sportinga rezultatom 3:1 i sada imaju pet bodova prednosti u odnosu na lisabonske klubove...
Pobjeda domacina je zasluzena, a vrijedi izdvojiti gol Danila za 2:1, te odlicnu akciju kod treceg gola kada je mrezu pogodio Lucho Gonzalez.
Pobjeda domacina je zasluzena, a vrijedi izdvojiti gol Danila za 2:1, te odlicnu akciju kod treceg gola kada je mrezu pogodio Lucho Gonzalez.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Sportfanatik
- Kontakt:
Porto dokazuje šampionsku klasu, vrlo rano se odvojio od konkurencije. Bio je dosta bolji od Sportinga i ova pobjeda je trebala biti uvjerljivija
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Čuj TREBALA biti uvjerljivija. Ovaj rezultat (3:1) je baš, baš bio pravi odnos snaga na terenu. Sporting je imao odličnu šansu preko Montera i šutinu Pirisa, dok je osim golova, i Porto imao finih šansi. Ponavljam, pravi odnos snaga na terenu, Porto je dominirao većinu susreta i zasluženo došao do pobjede, a Sporting... Sporting jednostavno mora "jesti pure" da bi dobijao ovakve mečeve.Sportfanatik je napisao/la:Porto dokazuje šampionsku klasu, vrlo rano se odvojio od konkurencije. Bio je dosta bolji od Sportinga i ova pobjeda je trebala biti uvjerljivija
Ovako to rade prave predsjednici, i nakon pobjede, i nakon poraza.
Zadnja izmjena: beka23, dana/u 28 okt 2013, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
- Sportfanatik
- Kontakt:
O čemu je riječ, neće da mi otvori?beka23 je napisao/la:[img]http://4.bp.****.com/-MChEA9AmCpw/Um7SO2diRpI/AAAAAAAABAA/6meYZs9X46U/s1600/BdC2.gif[/img]
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Pokušaj sadSportfanatik je napisao/la:O čemu je riječ, neće da mi otvori?beka23 je napisao/la:[img]http://4.bp.****.com/-MChEA9AmCpw/Um7SO2diRpI/AAAAAAAABAA/6meYZs9X46U/s1600/BdC2.gif[/img]
- Sportfanatik
- Kontakt:
Svaka mu čast, veliki gospodin. Sporting će u narednih nekoliko sezona igrati važnu ulogu u prvenstvu
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Sportfanatik
- Kontakt:
Porto kod Belenensesa samo 1:1, loše su igrali mada su u nastavku imali nekoliko dobrih prilika koje su trebali iskoristiti i doći do sva 3 boda. Ovako je Benfica pobjedom kod Academice smanjila zaostatak na -3, dok je Sporting dobio 3:2 Maritima te je i on smanjio zaostatak na -3
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Imam par pitanja za ove malo upucenije u portugalski fudbal... Koliko belenenses ima navijaca u lisabonu u poredzenju sa druga 2 kluba? Zasto je posjeta slaba tj rijetko kad prelazi 3 000 kod pojedinih klubova iz vecih gradova a uz to imaju I velike stadione npr academica coimbra , vitoria setubal, olhanense, ili beira mar kad je bila u ligi? Koliko boavista ima navijaca u portu?
- Sportfanatik
- Kontakt:
Nisam tolko upućen u navijačku scenu, za Boavistu znam da imaju dosta navijača u Portu, nije kao Porto ali su tu negdje. Možda je odnos 60:40 za Portogruezi je napisao/la:Imam par pitanja za ove malo upucenije u portugalski fudbal... Koliko belenenses ima navijaca u lisabonu u poredzenju sa druga 2 kluba? Zasto je posjeta slaba tj rijetko kad prelazi 3 000 kod pojedinih klubova iz vecih gradova a uz to imaju I velike stadione npr academica coimbra , vitoria setubal, olhanense, ili beira mar kad je bila u ligi? Koliko boavista ima navijaca u portu?
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
[youtube][/youtube]
0:23
0:23
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.