HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Titova-Juga
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Titova-Juga » 04 nov 2013, 14:52

CroUltras je napisao/la:Koji Velez???
Ovaj klub nema blage veze sa prijeratnim Velezom,preuzeli ste ime Velez i ništa više,samo se treba pogledati sastav pa dalje preko uprave - pravi ste multietnički klub bez Srba i Hrvata...

Ko ti brani da dodjes i igras za Velez ?

Ne prosipajte se sa isfuranim opravdanjima.

Btw, kako vam se vise da raspravljat konstantno u reprizama o istim stvarima, pri tome mislim i na ove svoje Rodjene.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 04 nov 2013, 15:01

Rodjeni braćo moja, ako vam se natovarim sad na temu o Veležu deset dana nećete primirasati istoj. Gledajte svoja posla u dijaspori, svaka vam čast neka vas tamo i sve najbolje.

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 04 nov 2013, 15:02

vehlez bio bolji na terenu, ne znam sta nam je bilo pa smo onako lose odigrali. Dobro da je Dujkovic bio na razini pa smo bar bod izvukli. Da je usla ona Barisiceva dobili bi, al' eto sta je tu je..
Slijedi nam kup, zavrsiti tu posao i onda Sarajevo gdje moramo ici na pobjedu ..
DieRoten je napisao/la:Ne shvatam čime se zrinjski ima pohvaliti. Veležu to jeste prvi bod nakon rata. Rat je učinio svoje. Šta ćeš. Nekad je tu pravi mostarski klub bacao na koljena slavne europske klubove. Došlo takvo vrijeme, sivo. Vratit će se Velež na svoje. Neće pod bijeli brijeg, ali vratit će se jednog dana sve, Velež čini sve i ima igrače koji igraju srcem, i to se osjeti, a ne neki svinjski, umjetni klub koji "postoji od 1905", kako da ne. Nije džabe zabranjen bio. Pitajte tate, dede i nene, bake, kako hoćete, za koga su navijali, i za koga navijaju. Kao što reče mali ultras.. ".. i moja tata je navijao za VELEŽ.." A vi za to smeće od kluba, i dalje navijajte. Doći će sve na svoje. Svi znaju da svinjski ima više novca, pa i da nije problem kupiti par utakmica na strani, takva nam je i liga. :D
Forza Velež!

Prestati nećemo nikada!
Kad si se ti okotio Schweinsteigeru ? Sve vas vise na forumu, sve manje na tribini. Prestali ste vi odavno. Jadni ste, vasa posla eto vas tamo. Zrinjski moras nauciti pisati velikim slovom livadicu, jer je za tvoj mali klub iz predgradja institucija po svemu ! A sad odvedi ovce na ispasu i povedi ove kolegice jer smarate..
[youtube][/youtube]
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 04 nov 2013, 15:05

Rekordmeister je napisao/la:
Ovaj klub nema blage veze sa prijeratnim Velezom,preuzeli ste ime Velez i ništa više,samo se treba pogledati sastav pa dalje preko uprave - pravi ste multietnički klub bez Srba i Hrvata...
Pda Bojan Letic,Matijaz Pejic,Darko Maletic,Dejan Rasevic,itd itd oni su svi muslimani pda jesu,Velez je cistio jednonacionalni muslimanski klub bez ostala 2 naroda u BH sto ovaj moj spisak pojedini igraca veleza i dokazuje,a sad ti pogledaj taj svoj klub pa ces zakljuviti vrlo lako dje je vise zastupljena multinacionalnost...

Ja vidim da Vas stvarno boli to što smo u svakom pogledu prvi klub u gradu a i u državi smo među vodećim klubovima.Pa jučerašnje slavlje pokazuje koliko su neki ljudi opterećeni Zrinjskim, slave osvojeni bod kao da su pobjedili Bayern.I neka slave realno zaslužili su i da pobjede .Priznajem da je najslađe pobjediti gradskog rivala ali bola nekima je ovdje izgleda važnije da Zrinjski bilo gdje izgubi nego da njegov klub pobjedi.Izgleda da se oni vode onom "Neka komšiji crkne krava".Bojim se da će prije oni crknuti od zavisti i mržnje.Ja bih volio da derbiji budu derbiji bez mješanja politike u sport ali to kod nas izgleda još ne može.Žao mi je ali će te se morati pomiriti sa tim da je Zrinjski tu i dok je god nas koji ga volimo on će postojati i jačati a svakim danom nas je sve više.Dovoljno je prošetati Mostarom i vidjeti djecu u dresovima Zrinjskog a da ne govorim o omladinskom pogonu i stotinama djece koja s očitim ponosom nose dres s lentom.Što prije to shvatite bolje za vas i vaše zdravlje jer očito vam skače tlak na sami pomen Zrinjskog.

VOLJEN I STVOREN DA ŽIVI VJEČNO!!!!!
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

CroUltras
Kontakt:

Post Postao/la CroUltras » 04 nov 2013, 15:56

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Bola nije ti ovo fasisticki portal b.lj.e.s.a.k i.n.f.o. nego renomirani sportski bh portal. Kakve veze ima necija nacionalnost s fudbalom. Sram te bilo cime te uce roditelji
Cime su te samo tvoji starci naucili riblja corbo :o
Citavo vrijeme provociras,pljujes u vezi Zrinjskog - kao i tvoja raja,
pa onda se ne morate cuditi da cu ja braniti svoj klub od vasih uvreda :!: :!: :!:
Uzeli ste vise nego zasluzeno bod,slavite jos tri dana - sretno vam bilo ;)
Ali isina ipak boli - vas Velez se odavno pretvorio u Vehlez...steta :oops:
Zadnja izmjena: CroUltras, dana/u 04 nov 2013, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Doktor baluna...

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 04 nov 2013, 16:05

Utakmica protiv Olimpica je pokazala probleme koje imamo u pojedinim fazama igre! jako oskudna klupa a ne duga kako stručni stožer kaže i misli je najbolji pokazatelj da nemamo zamjenu desnog bočnog? Sa Muminovićem se pokazalo da nije i ne može biti desni bek kao i Bekić a lansirane zamjene koje više i mala djeca unaprjed znaju i koja ne donose nikakav pomak u igri su tipa Miličević " Mrtva priroda motiv čičak" itd. Druga stvar je da svaku utakmicu igramo istom taktikom pa gdje upali, upali :D a to je presing Bekića dok može pa ako se napravi koja greška u zadnjoj liniji pokušati iskoristiti a drugih opcija nema niti se razmatraju! Gledam početkom drugog poluvremena izašao Brković na teren isteže se i hvata se za zadnju ložu (masira) i isteže, ko da sam znao šta će se desiti a to je ozljeda koju vuče par utakmica i nitko to da sagleda. Velika greška je napravljen krivim izmjenama Simeunović nije smio van bez obzira na dosta lošu igru kao i Crnov dozvoljeno je da njihovi bekovi rasterete jer više nisu imali prijetnju brzih igrača i dođu u situaciju da pomaknu zadnju liniju na 50m. Isto tako povlačenje Bekića i Muminovića na zatvore lijevi bok dodatno je olakšao njihovoj obrani a uvođenje Bajze umjesto recimo boljeg Stjepanovića je bila točka na i...
Zadnja izmjena: ZrinjskiMostar, dana/u 04 nov 2013, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 04 nov 2013, 16:06

Joj ovih kompleksasa st ozive jos u proslosti. Koga bola briga sta je bilo prije 30 godina, bitna je sadasnjost, a ona kaze da je Zrinjski po svemu bolji klub od Veleza. Momci kad osvojite barem jednu titulu ove lige javite se. Dotada da vas nisam cuo 8-) .

Kad god spomenes da je Velez losiji od nas, eto ti njih na 1983 i kako su oni tada harali jugoligom. Koga briga momci :P .
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 04 nov 2013, 18:23

Par stvari mi je uvijek bilo interesantno kod naših susjeda.
Mogu shvatit da nikad nisu čuli za Zrinjski ali mi nikako nije jasno kako onda znaju zašto je klub zabranjen. Bas čudno!
Reći gdje ste VI bili kad smo mi bili je još interesantnije s obzirom da je Velež 17 godina mladih klub od našega.
E SAD pitanje je da nas nisu zabranili ko bi za koga navijao i koji bi klub uspješniji bio. Po logici kojom se oni vode za koga ti je navijao tata oni bi onda trebali j....svoju mater jer im je i tata je.....
Ako se vode tom logikom neka onda navijaju za Jugoslaviju kao sto se prije navijalo.
Ili neka pitaju tate ili bolje dede u kojoj je vojsci bio i sve ce im biti jasno. Mislim oni to znaju al eto sta ce drugo reci nego vazda iste stvari pricat i vraćati se na njih.
Navijači upadaju na treninge svojih klubova jer igraju lose ali oni nisu. Zašto? Pa zato sto je klub haro u bivšoj Jugoslaviji pa nemaju potrebe kad su dobri.
I sve sto nama prebacuju i govore ustvari su oni. Jednonacionalni i komunistički klub. Dokaz? Grb i imena igraca od rata do danas. Neznam za vas al ja jučer dobro ručao a danas opet gladan.

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 04 nov 2013, 20:14

ja bio na stadionu a i ljubo je.....prvo ne lazi drugo ne lupaj gluposti

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 04 nov 2013, 20:37

ZrinjskiMostar je napisao/la:Utakmica protiv Olimpica je pokazala probleme koje imamo u pojedinim fazama igre! jako oskudna klupa a ne duga kako stručni stožer kaže i misli je najbolji pokazatelj da nemamo zamjenu desnog bočnog? Sa Muminovićem se pokazalo da nije i ne može biti desni bek kao i Bekić a lansirane zamjene koje više i mala djeca unaprjed znaju i koja ne donose nikakav pomak u igri su tipa Miličević " Mrtva priroda motiv čičak" itd. Druga stvar je da svaku utakmicu igramo istom taktikom pa gdje upali, upali :D a to je presing Bekića dok može pa ako se napravi koja greška u zadnjoj liniji pokušati iskoristiti a drugih opcija nema niti se razmatraju! Gledam početkom drugog poluvremena izašao Brković na teren isteže se i hvata se za zadnju ložu (masira) i isteže, ko da sam znao šta će se desiti a to je ozljeda koju vuče par utakmica i nitko to da sagleda. Velika greška je napravljen krivim izmjenama Simeunović nije smio van bez obzira na dosta lošu igru kao i Crnov dozvoljeno je da njihovi bekovi rasterete jer više nisu imali prijetnju brzih igrača i dođu u situaciju da pomaknu zadnju liniju na 50m. Isto tako povlačenje Bekića i Muminovića na zatvore lijevi bok dodatno je olakšao njihovoj obrani a uvođenje Bajze umjesto recimo boljeg Stjepanovića je bila točka na i...
Slažem se s tobom da nije trebalo vaditi Simeunovića i Crnova.Poslije ovih izmjena oni su igrali još rasterećenije.Nadam se da je ova loša igra bila plod grča i pritiska zbog gradskog derbija (iako ne vidim razloga pa to je samo jedna tekma u nizu) a ne pada forme i tjelesne spreme zbog ranog početka priprema i igranja u europi.Utakmica protiv Sarajeva će puno toga otkriti.
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 05 nov 2013, 09:25

Protiv Sarajeva treba obzirom da Brković vjerovatno neće igrati staviti Gaovca na desni bok štoperi Radeljić, Aničić i i pod razno ne izvoditi akrobacije sa Muminovićem..Ne znam šta je sa Markovićem ali desni bočni nam treba pod hitno..

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 05 nov 2013, 09:29

Ima li neki igrac kod vas da ce pauzirati radi kartona ili povrede protiv Sarajeva ?

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 05 nov 2013, 09:33

aS_Roma je napisao/la:Ima li neki igrac kod vas da ce pauzirati radi kartona ili povrede protiv Sarajeva ?
Vjerovatno Brković, zadnja loža otišla a za kartone nisam siguran!

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 05 nov 2013, 11:02

ZrinjskiMostar je napisao/la:Protiv Sarajeva treba obzirom da Brković vjerovatno neće igrati staviti Gaovca na desni bok štoperi Radeljić, Aničić i i pod razno ne izvoditi akrobacije sa Muminovićem..Ne znam šta je sa Markovićem ali desni bočni nam treba pod hitno..
Ako Pezo bude spreman mislim da je i on dobro riješenje.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 05 nov 2013, 11:05

aS_Roma je napisao/la:Ima li neki igrac kod vas da ce pauzirati radi kartona ili povrede protiv Sarajeva ?

kakvo je kod vas stanje?

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 05 nov 2013, 11:21

zrinja05 je napisao/la:
ZrinjskiMostar je napisao/la:Protiv Sarajeva treba obzirom da Brković vjerovatno neće igrati staviti Gaovca na desni bok štoperi Radeljić, Aničić i i pod razno ne izvoditi akrobacije sa Muminovićem..Ne znam šta je sa Markovićem ali desni bočni nam treba pod hitno..

Pezo mora na operaciju!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 05 nov 2013, 11:43

zrinja05 je napisao/la:

kakvo je kod vas stanje?
Falit ce Karic, Tadejevic i Dzakmic (koji je odavno van terena)

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 05 nov 2013, 11:56

ZrinjskiMostar je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:

Pezo mora na operaciju!
Kakvu bola operaciju,to je onda nešto gadno?

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 05 nov 2013, 12:04

Biti će spreman za proljeća! :D

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 05 nov 2013, 14:35

ZrinjskiMostar je napisao/la:Biti će spreman za proljeća! :D

Onda nek mu je bog na pomoći i da nam se brzo vrati.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.