Rekordmeister je napisao/la:CroUltras je napisao/la:Koji Velez???
Ovaj klub nema blage veze sa prijeratnim Velezom,preuzeli ste ime Velez i ništa više,samo se treba pogledati sastav pa dalje preko uprave - pravi ste multietnički klub bez Srba i Hrvata...
Pda Bojan Letic,Matijaz Pejic,Darko Maletic,Dejan Rasevic,itd itd oni su svi muslimani pda jesu,Velez je cistio jednonacionalni muslimanski klub bez ostala 2 naroda u BH sto ovaj moj spisak pojedini igraca veleza i dokazuje,a sad ti pogledaj taj svoj klub pa ces zakljuviti vrlo lako dje je vise zastupljena multinacionalnost...
Ja vidim da Vas stvarno boli to što smo u svakom pogledu prvi klub u gradu a i u državi smo među vodećim klubovima.Pa jučerašnje slavlje pokazuje koliko su neki ljudi opterećeni Zrinjskim, slave osvojeni bod kao da su pobjedili Bayern.I neka slave realno zaslužili su i da pobjede .Priznajem da je najslađe pobjediti gradskog rivala ali bola nekima je ovdje izgleda važnije da Zrinjski bilo gdje izgubi nego da njegov klub pobjedi.Izgleda da se oni vode onom "Neka komšiji crkne krava".Bojim se da će prije oni crknuti od zavisti i mržnje.Ja bih volio da derbiji budu derbiji bez mješanja politike u sport ali to kod nas izgleda još ne može.Žao mi je ali će te se morati pomiriti sa tim da je Zrinjski tu i dok je god nas koji ga volimo on će postojati i jačati a svakim danom nas je sve više.Dovoljno je prošetati Mostarom i vidjeti djecu u dresovima Zrinjskog a da ne govorim o omladinskom pogonu i stotinama djece koja s očitim ponosom nose dres s lentom.Što prije to shvatite bolje za vas i vaše zdravlje jer očito vam skače tlak na sami pomen Zrinjskog.
VOLJEN I STVOREN DA ŽIVI VJEČNO!!!!!
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI