Super liga Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Jelen Super liga Srbije
moj @alane nego šta nego propalo... ja moram ti reći nekako vjerujem u Vučića, samo treba podrške... jedna od prvih stvari je da političari napuste vjecite, onda ide hapšenje huligana...
to je neizdrzivo vise... onda na proljeće oni će da vraćaju ovima paleći jna i tako ukrug.... još kada sam čuo za tuču u Brčkom!!!! sada ja i ti treba da se tučemo zbog derbija??? pa koja je to pamet.... ajde beogradski dileri i narkomani, ali eeeenjjjj ovi van bgd!!!!
to je neizdrzivo vise... onda na proljeće oni će da vraćaju ovima paleći jna i tako ukrug.... još kada sam čuo za tuču u Brčkom!!!! sada ja i ti treba da se tučemo zbog derbija??? pa koja je to pamet.... ajde beogradski dileri i narkomani, ali eeeenjjjj ovi van bgd!!!!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
[youtube][/youtube]

Upalise ljudi svoju koreografiju cas posla
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Koje li ironije,piromani se piromanima rugaju,balkanska posla 

Ovaj iz Partizana izas'o a nije dobio crveni

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- alan_kardec
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:[youtube][/youtube]
originalna melodija a i naziv klipa.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma nije moguce ?chily-rz je napisao/la:Koje li ironije
Cugni pivu iskuliraj,ne fali ni vama 'indijanaca'Tribalian je napisao/la:
Ma nije moguce ?

http://www.kurir-info.rs/nastavak-haosa ... ak-1070595

Ne znam da li je ovo medijska fleška kao u većini slučajeva, ali ludiloSvi protiv svih!
Navijačko ludilo u Srbiji toliko je uzelo maha i dostiglo tačku ključanja da će meč između Rada i Zvezde biti sukob četiri najekstremnije huliganske frakcije. Za krvavi obračun se spremanju najuža navijačka jezgra navijača crveno-belih, radovaca, kao i dve zaraćene grupe pristalica crno-belih, grupe s Juga i Zabranjeni.
To praktično znači da će svako ko bude krenuo u ovaj masovni obračun imati direktnu pretnju od čak tri huliganske bande, plus pripadnike snaga bezbednosti.

Il club piu titolato al mondo!
Dovoljno je samo reci kurirNe znam da li je ovo medijska fleška kao u većini slučajeva, ali ludilo

Ma ne pratim nikako njihove medije pa ne znam koji su 90% žutilo a koji 100%Papalukas je napisao/la:Dovoljno je samo reci kurirNe znam da li je ovo medijska fleška kao u većini slučajeva, ali ludilo![]()

Il club piu titolato al mondo!
Kurir je malo zuci od Sveta,Skandala i Zone SumrakaMa ne pratim nikako njihove medije pa ne znam koji su 90% žutilo a koji 100%

Dakle danas je taj dan D za obračun svih i svega? 
Odigrao sam 1x Rad-Zvezda, miriše mi tako.

Kakav dan D?NeshaFCB je napisao/la:Dakle danas je taj dan D za obračun svih i svega?

Dobro si odigrao.

OFK Beograd podneo zalbu FSS-u , smatraju da im je zrebom uskraceno domacinstvo u kup utakmici.
gledam sinoc na onom sos kanalu snimak izvlacenja i ne kontam po kojem osnovu su prvo odredili dvije grupe od po cetiri timaTribalian je napisao/la:OFK Beograd podneo zalbu FSS-u , smatraju da im je zrebom uskraceno domacinstvo u kup utakmici.

na kraju ostale dvije kuglice i izvuce tošić ili djuricic ofk beograd (al nije je odma otvorio), nego su onu drugu što je zadnja ostala ona cura bacila, a ova komisija zahtjevala da se prvo na obe provjeri jel piše beograd i sloboda. i dok su onu bacenu našli i kad su otvorili obe vidjelo se da je prvo izvukao ofkbeograd. i onda komisija rekla da se izvuce domacin nakon što su oficjalno ustanovili da ispravno pišu imena u dvije preostale kuglice. i onda izvukli prvo slobodu i zato se ofkbeograd buni

dobar je onaj sos kanal, kad odem na vikendicu tamo mi totaltv pa gledam taj program. baš dobro prate sport u srbiji, bio izvještaj sa prvenstva škola u stonom tenisu, bolje nego kod nas izvještaji iz premijer lige

nema potpisa
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la: na kraju ostale dvije kuglice i izvuce tošić ili djuricic ofk beograd (al nije je odma otvorio), nego su onu drugu što je zadnja ostala ona cura bacila, a ova komisija zahtjevala da se prvo na obe provjeri jel piše beograd i sloboda. i dok su onu bacenu našli i kad su otvorili obe vidjelo se da je prvo izvukao ofkbeograd. i onda komisija rekla da se izvuce domacin nakon što su oficjalno ustanovili da ispravno pišu imena u dvije preostale kuglice. i onda izvukli prvo slobodu i zato se ofkbeograd buni![]()
![]()

Jeli se to zove poludirigovan ili dirigovan žrijeb? 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
polunamjestenVirtu4l je napisao/la:Jeli se to zove poludirigovan ili dirigovan žrijeb?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.