15. i 19. novembra.bubreg je napisao/la:kada se igraju utakmice baraza?
Baraž - SP 2014
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Baraž - SP 2014
Portugal - Švedska (1-0) (0-1) penali 2-4 za SWE
Ukrajina - Francuska (2-1) (0-1) ukupno 2-2 FRA dalje zbog gola u Ukrajini
Grčka - Rumunija (1-0) (0-0) ukupno 1-0
Island - Hrvatska (0-2) (1-1) ukupno 1-3
Ukrajina - Francuska (2-1) (0-1) ukupno 2-2 FRA dalje zbog gola u Ukrajini
Grčka - Rumunija (1-0) (0-0) ukupno 1-0
Island - Hrvatska (0-2) (1-1) ukupno 1-3
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Portugal-Švedska
Da je ovo utakmica kvalifikacija rekao bih da će ih Švedska uzeti, ali ovako ne znam. Portugalci igraju očito kad im treba, to su pokazali protiv nas u zadnja dva baraža iako su gubili i prosipali bodove od nominalno slabijih reprezentacija od nas ljudi se nalože i šta je tu je. Eh sad Švedska ima fantastičnog Ibru ali ne može on sam igrati nikako, mora imati ono baš svoju noć pa da odigra fantastično. S druge strane Ronaldo isto tako može imati svoj show s tim da on ima dobre saigrače za razliku od Ibre i to čini razliku. Portugal prolazi.
Ukrajina-Francuska
Tu se nema šta pričati, ovi Francuzi su mislim dobili najslabijeg nositelja. Ukrajinci im igrački ne mogu sigurno parirati, tu je još i kompleks zavjera i sudija, tako da mislim da ovo Trikolori rješavaju lakše nego što mi svi mislimo.
Grčka-Rumunija
Definitivno anti-fudbal par. Ovo je ono da izabereš manje od dva "zla". Grci reprezentacija koja zna igrati na rezultat, Rumuni kao njihov pokušaj. Igrački dosta su mi poznatiji Grci, dok od Rumuna znam Chicherisa iz Tottenhama, Maxima iz Stuttgarta, Pantilimona iz City-a, Radua iz Lazia i Maricu koji je igrao za Schalke a sad čini mi se negdje u Španiji.. Mutu ne znam da li igra, on je svakako stari vuk. Kao što jedan forumaš reče, svaka čast onome ko pogleda 180 minuta ovog duela. Grčka prolazi.
Island-Hrvatska
Susjedi dobili "najlakšeg" protivnika. Igrački dosta jači od Islanda mada i Islanđani imaju par igrača iz Premiershipa, par iz Serie A.. Nisu bezazlen protivnik ali iskustvo Hrvata je mnogo veće. Hrvatima su šanse skočile smjenom Štimca jer on više nije mogao izvući najbolje iz igrača. Hrvatska prolazi.
Da je ovo utakmica kvalifikacija rekao bih da će ih Švedska uzeti, ali ovako ne znam. Portugalci igraju očito kad im treba, to su pokazali protiv nas u zadnja dva baraža iako su gubili i prosipali bodove od nominalno slabijih reprezentacija od nas ljudi se nalože i šta je tu je. Eh sad Švedska ima fantastičnog Ibru ali ne može on sam igrati nikako, mora imati ono baš svoju noć pa da odigra fantastično. S druge strane Ronaldo isto tako može imati svoj show s tim da on ima dobre saigrače za razliku od Ibre i to čini razliku. Portugal prolazi.
Ukrajina-Francuska
Tu se nema šta pričati, ovi Francuzi su mislim dobili najslabijeg nositelja. Ukrajinci im igrački ne mogu sigurno parirati, tu je još i kompleks zavjera i sudija, tako da mislim da ovo Trikolori rješavaju lakše nego što mi svi mislimo.
Grčka-Rumunija
Definitivno anti-fudbal par. Ovo je ono da izabereš manje od dva "zla". Grci reprezentacija koja zna igrati na rezultat, Rumuni kao njihov pokušaj. Igrački dosta su mi poznatiji Grci, dok od Rumuna znam Chicherisa iz Tottenhama, Maxima iz Stuttgarta, Pantilimona iz City-a, Radua iz Lazia i Maricu koji je igrao za Schalke a sad čini mi se negdje u Španiji.. Mutu ne znam da li igra, on je svakako stari vuk. Kao što jedan forumaš reče, svaka čast onome ko pogleda 180 minuta ovog duela. Grčka prolazi.
Island-Hrvatska
Susjedi dobili "najlakšeg" protivnika. Igrački dosta jači od Islanda mada i Islanđani imaju par igrača iz Premiershipa, par iz Serie A.. Nisu bezazlen protivnik ali iskustvo Hrvata je mnogo veće. Hrvatima su šanse skočile smjenom Štimca jer on više nije mogao izvući najbolje iz igrača. Hrvatska prolazi.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Zanimljivo kako Hrvatska uvijek ima 5-6 napadaca na spisku, a mi dvojicu. Jest da oni imaju nekoliko igraca slicnog kvaliteta dok mi imamo dvojicu koji su daleko ispred ostalih, ali ipak mislim da oni imaju previse napadaca na spisku, a mi premalo. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Hrvatska ima napadača ko CityCartman je napisao/la:Zanimljivo kako Hrvatska uvijek ima 5-6 napadaca na spisku, a mi dvojicu. Jest da oni imaju nekoliko igraca slicnog kvaliteta dok mi imamo dvojicu koji su daleko ispred ostalih, ali ipak mislim da oni imaju previse napadaca na spisku, a mi premalo.

Šta će im kad će ih Islanđani satrati. Rijetko koji trener/ selektor može u mjesec dana sve okrenuti za 180 stepeni.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Krv i droga. Ujilo te brko opasno.Goodison je napisao/la:Šta će im kad će ih Islanđani satrati. Rijetko koji trener/ selektor može u mjesec dana sve okrenuti za 180 stepeni.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Novi selektor je rizik,pogotovo slabog CV-a..
Niko ,rekao bih nije mu los CV,samo jos nije popunjen...
Moguca su svi scenariji,i extra igra,i losa igra i prolazak...I dobara igra i ostanak kuci...
Valjda im se dojmio kroz mladu rwpku,mozda zna znanje...
Niko ,rekao bih nije mu los CV,samo jos nije popunjen...
Moguca su svi scenariji,i extra igra,i losa igra i prolazak...I dobara igra i ostanak kuci...
Valjda im se dojmio kroz mladu rwpku,mozda zna znanje...
Hrvatska je prosli baraz odradila dosta dobro protiv Turske, a i na Euru je izgledala ozbiljno.
Igraci vjerojatno imaju takav mentalitet, kad je najvaznije odigraju najbolje. Realno, Kovac ne moze uvesti puno promjena, sve je na igracima.
Igraci vjerojatno imaju takav mentalitet, kad je najvaznije odigraju najbolje. Realno, Kovac ne moze uvesti puno promjena, sve je na igracima.
Portugal - Švedska
Bit ce ovo gusto pravo,obe ekipe su dobre pravo,mislim da ce sudije biti naklone portugalu i ronaldu,a ja se nadam prolazu ,Šveda i Ibre,igraju stvarno odlicno
Ukrajina - Francuska
Francuzi ovo lagano rjesavaju,ako nista imaju sudije i ruke
,
Grčka - Rumunjska
iskreno sbi volio prolaz rumunja,jer ovi grci ubise sa ovim anti nogometom,ali vjerojatno ce grci ovo rjesiti,na onaj njihov nacin
Island - Hrvatska
a moramo i mi odigrati nesto da valja vise,novi izbornik,covjek koji zna svoj poso,nije mamicevac,nek se igraci trgnu
Bit ce ovo gusto pravo,obe ekipe su dobre pravo,mislim da ce sudije biti naklone portugalu i ronaldu,a ja se nadam prolazu ,Šveda i Ibre,igraju stvarno odlicno
Ukrajina - Francuska
Francuzi ovo lagano rjesavaju,ako nista imaju sudije i ruke

Grčka - Rumunjska
iskreno sbi volio prolaz rumunja,jer ovi grci ubise sa ovim anti nogometom,ali vjerojatno ce grci ovo rjesiti,na onaj njihov nacin
Island - Hrvatska
a moramo i mi odigrati nesto da valja vise,novi izbornik,covjek koji zna svoj poso,nije mamicevac,nek se igraci trgnu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Rosas7 je napisao/la:Portugal - Švedska
Ukrajina - Francuska
Francuzi ovo lagano rjesavaju,ako nista imaju sudije i ruke,
Grčka - Rumunjska
Island - Hrvatska
Ne znam da li geldao Švedjane u zadnje vrijeme, ako je ono odlično onda sam ja Maradona. Na jedvite jade su pobijedili Austriju koja je treća liga, imali su ludu sreću u Irskoj a i ostatak su odigrali kilavo. Tekma u Kazahstanu je bila negledljiva, koda igra Radnik iz Hadžića a ne Ibro i Švedi.
Ostalo se slažem. Grci će proći, "vi" takodje, a za Francuze će se već neko pobrinuti da imj se ne desi 90- ta ili 94-ta

Emil Kostadinov. Francuzi su najvece pich.kee. gol pa glupe njuske Francuske.da imj se ne desi 90- ta ili 94-ta
[youtube][/youtube]
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Navijat ću za Švedsku, Ukrajinu i Hrvatsku. U utakmici između Grka i Rumuna najviše bih volio da nekim čudom nijedna ekipa ne ode na SP.
Slazem se, a ako moramo birati između dva zla neka Rumunija prođe.Wisey je napisao/la:Navijat ću za Švedsku, Ukrajinu i Hrvatsku. U utakmici između Grka i Rumuna najviše bih volio da nekim čudom nijedna ekipa ne ode na SP.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nakon utakmica protiv nas, to je zadnja ekipa za koju bih navijao.Elegant je napisao/la:Slazem se, a ako moramo birati između dva zla neka Rumunija prođe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ni da su jedini na svijetu, ne bi za njih navijao. Cigani jedni. A u ovom duelu ionako bih navijao za atomsku bombu na terenu kao sto je @Cartman rekaoVirtu4l je napisao/la:Nakon utakmica protiv nas, to je zadnja ekipa za koju bih navijao.Elegant je napisao/la:Slazem se, a ako moramo birati između dva zla neka Rumunija prođe.

- GermanyUnderground
- Kontakt:
Ne znam ko mi je mrži Grci il Rumuni
- alan_kardec
- Kontakt:
Milovan Mažić, navodno, sudi revanš utakmicu Rumunija-Grčka što mu je jedan od zadnjih testova pred SP.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
jeste, potvrdjeno je to.alan_kardec je napisao/la:Milovan Mažić, navodno, sudi revanš utakmicu Rumunija-Grčka što mu je jedan od zadnjih testova pred SP.
to me čudi. to bi mogla biti najzajebanija tekma za suditi, esencijalna ciganija sa obje strane, ja bi tu očekivao od uefe nekog apsolutnih top sudiju, kao što su stavili Proencu za tekmu u Atini
- Goalgetter
- Kontakt:

Stadion Islanda prije par dana.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.