Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Slovački kup.Valjda će biti negdje majku mu.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
HAHA strasno 6/6Pity1900 je napisao/la:sve do jednog underiBrezovac je napisao/la:G.Monroe (Detroit) (16,5) Više 1,85
Orlando - Brooklyn(196,5) Više 1,85
L.James (Miami) (26,5) Više 1,85
Detroit(99,5) 4.11. Više 1,80
J.Wall (Washington) (20,5) Više 1,85
Miami - Washington(199,5) Više 1,85
ulog 2 e , (NE)moguci dobitak oko 80 e
ja igrao jos horforda over bio under
melo over bio under
walla i jamesa sam igrao undere ali dzaba kad sam kombinovao sa melom monroeom i horfordom na tri tiketa
jedino sto sam sinoc pogodio su love wall james i durant ali dzaba kad u razlicitim kombinacijama nije bilo dobitnog tiketa od 4 odigrana
James, Monroe u 2 poena pad, Wall nidj veze..zbrojeve necu komentarisat

Ugl ako vcrs postavim koji tiket samo kontriraj i eto ti para

- Titova-Juga
- Kontakt:
Orlando Magic definitivno ide na crnu listu. Totalno nepredvidljiva ekipa bas kao I prosle sezone
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Za danas od mene:
Koln-Union Berlin 1 (P.P.) 1.90 (derbi prva dva na tabeli,domaći teren je najvažniji u ovakvim mečevima,a Koln mora dobiti kući više jer prethodne dvije nije)
LA Clippers-Houstan 1 (P.P.) 1.65 (predvođeni Paulom i Griffinom ne bi trebali imat problema)
Bologna-Chievo k.p. 1 1.38 (Bologna ušla u formu,veže dvije pobjede,Chievo zadnji ubjedljivo,vjerovatno sigurni putnik u Seriu B)
Helmond-Jong Ajax 1 1.75 (Helmondu vrijeme da dobije kod kuće,a kad će ako neće Jong Ajax koji je općenito slab ove sezone+igraju Ligu prvaka za mlade u utorak,stoga će se neki igrači odmarati i igrati još mlađi)
Schaffausen-Vaduz oba daju 1.50 (duel trećeg i prvog na tabeli u ligi gdje uvijek ima puno golova,stoga očekujem da će biti i ovdje,tako kaže i statistika,možete igrati i 3+ po kvoti 1.55)
Otelul-Botosani gost daje gol 1.40 (dobra kvota,a Botosani redovno zabija u gostima bezobzira na protivnika)
Paul (Clippersi) 20+ 1.85(redovno ide over ove sezone,fantastično igra)
Del Potro-Gaske (+2.5) 1 1.35 oklada da Del Potro dobija 3 ili više razlike u gemovima,kvalitet je na strani Argentinca i mislim da Gaske nema šta tražiti u ovom meču
39.72
Imam i jedan sedmični,ko voli nek izvoli:
Bologna-Chievo k.p. 1 1.38 već objašnjeno
Del Potro-Gaske (+2.5) 1 1.35 već objašnjeno
Sociedad-Utd 1x 1.52 United bi bio zadovoljan i sa bodom iz ovog meča s obzirom da je Sociedad ušao u strašnu formu nakon reprezentativne pauze
Juventus-Real k.p. 1 1.65 Juve mora pobijediti,inače bye bye osmina finala,dok Realu ova utakmica nije presudna
Dortmund-Arsenal 1 1.65 (jedna od najboljih ekipa Evrope Dortmund dočekuje Arsenal koji nema taj kvalitet i tu moć da igra sa Dortmundom,to se vidjelo u prvoj utakmici najbolje,a još bolje će se vidjeti pred 85.000 navijača Dortmunda)
Napoli-Marseille 1 1.35 nema se šta objašnjavati,znamo ko je Napoli i ko je Benitez,Marseille bez šansi za evropsko proljeće
Lazio-A.Limassol 1 1.25 u prvoj utakmici Lazio nije dobio ovaj Apollon,stoga sada ne bi trebao imati problema,bit će dobro za njega da dobije ovu tekmu i tako bi mogao osigurati evropsko proljeće iako nije u nekoj zavidnoj formi
Rubin-Wigan 1 1.40 Rubin pobjedom protiv ekipe iz engleskog Championshipa osigurava prvo mjesto u grupi
Monaco-Evian h.0:1 1.50 Monaco mora dobiti s obzirom da je sinoć izgubio od Lillea,i mislim da će se iživljavati nad Evianom
Leverkusen-HSV 1 1.55 domaći moraju dobiti s obzirom da su u subotu neočekivano poraženi od Braunschweiga,a HSV ništa posebno nije
Chelsea-WBA 1 1.25 Chelsea mora dobiti s obzirom da je u subotu sad izgubio
Inter-Livorno 1 1.30 Inter prejak i ušao u formu
Roma-Sassuolo 1 1.20 nema se šta komentarisat
Man.Utd-Arsenal k.p. 1 1.45 Arsenal mora negdje stati,a gdje će ako neće na teatru snova protiv preporođenog Uniteda
Juve-Napoli 1 1.80 derbi dvije jake ekipe,Juve bi trebao iskoristit prednost domaćeg terena
215.52
Koln-Union Berlin 1 (P.P.) 1.90 (derbi prva dva na tabeli,domaći teren je najvažniji u ovakvim mečevima,a Koln mora dobiti kući više jer prethodne dvije nije)
LA Clippers-Houstan 1 (P.P.) 1.65 (predvođeni Paulom i Griffinom ne bi trebali imat problema)
Bologna-Chievo k.p. 1 1.38 (Bologna ušla u formu,veže dvije pobjede,Chievo zadnji ubjedljivo,vjerovatno sigurni putnik u Seriu B)
Helmond-Jong Ajax 1 1.75 (Helmondu vrijeme da dobije kod kuće,a kad će ako neće Jong Ajax koji je općenito slab ove sezone+igraju Ligu prvaka za mlade u utorak,stoga će se neki igrači odmarati i igrati još mlađi)
Schaffausen-Vaduz oba daju 1.50 (duel trećeg i prvog na tabeli u ligi gdje uvijek ima puno golova,stoga očekujem da će biti i ovdje,tako kaže i statistika,možete igrati i 3+ po kvoti 1.55)
Otelul-Botosani gost daje gol 1.40 (dobra kvota,a Botosani redovno zabija u gostima bezobzira na protivnika)
Paul (Clippersi) 20+ 1.85(redovno ide over ove sezone,fantastično igra)
Del Potro-Gaske (+2.5) 1 1.35 oklada da Del Potro dobija 3 ili više razlike u gemovima,kvalitet je na strani Argentinca i mislim da Gaske nema šta tražiti u ovom meču
39.72
Imam i jedan sedmični,ko voli nek izvoli:
Bologna-Chievo k.p. 1 1.38 već objašnjeno
Del Potro-Gaske (+2.5) 1 1.35 već objašnjeno
Sociedad-Utd 1x 1.52 United bi bio zadovoljan i sa bodom iz ovog meča s obzirom da je Sociedad ušao u strašnu formu nakon reprezentativne pauze
Juventus-Real k.p. 1 1.65 Juve mora pobijediti,inače bye bye osmina finala,dok Realu ova utakmica nije presudna
Dortmund-Arsenal 1 1.65 (jedna od najboljih ekipa Evrope Dortmund dočekuje Arsenal koji nema taj kvalitet i tu moć da igra sa Dortmundom,to se vidjelo u prvoj utakmici najbolje,a još bolje će se vidjeti pred 85.000 navijača Dortmunda)
Napoli-Marseille 1 1.35 nema se šta objašnjavati,znamo ko je Napoli i ko je Benitez,Marseille bez šansi za evropsko proljeće
Lazio-A.Limassol 1 1.25 u prvoj utakmici Lazio nije dobio ovaj Apollon,stoga sada ne bi trebao imati problema,bit će dobro za njega da dobije ovu tekmu i tako bi mogao osigurati evropsko proljeće iako nije u nekoj zavidnoj formi
Rubin-Wigan 1 1.40 Rubin pobjedom protiv ekipe iz engleskog Championshipa osigurava prvo mjesto u grupi
Monaco-Evian h.0:1 1.50 Monaco mora dobiti s obzirom da je sinoć izgubio od Lillea,i mislim da će se iživljavati nad Evianom
Leverkusen-HSV 1 1.55 domaći moraju dobiti s obzirom da su u subotu neočekivano poraženi od Braunschweiga,a HSV ništa posebno nije
Chelsea-WBA 1 1.25 Chelsea mora dobiti s obzirom da je u subotu sad izgubio
Inter-Livorno 1 1.30 Inter prejak i ušao u formu
Roma-Sassuolo 1 1.20 nema se šta komentarisat
Man.Utd-Arsenal k.p. 1 1.45 Arsenal mora negdje stati,a gdje će ako neće na teatru snova protiv preporođenog Uniteda
Juve-Napoli 1 1.80 derbi dvije jake ekipe,Juve bi trebao iskoristit prednost domaćeg terena

215.52
Zadnja izmjena: Believe, dana/u 04 nov 2013, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.
You'll never walk alone.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma vjeruj da nije do tebe, ovo je pretesko pogoditi pogotovo sada na pocetku. Ja jos neku analizu pisao, ma ni blizu.Brezovac je napisao/la:HAHA strasno 6/6Pity1900 je napisao/la:sve do jednog underiBrezovac je napisao/la:G.Monroe (Detroit) (16,5) Više 1,85
Orlando - Brooklyn(196,5) Više 1,85
L.James (Miami) (26,5) Više 1,85
Detroit(99,5) 4.11. Više 1,80
J.Wall (Washington) (20,5) Više 1,85
Miami - Washington(199,5) Više 1,85
ulog 2 e , (NE)moguci dobitak oko 80 e
ja igrao jos horforda over bio under
melo over bio under
walla i jamesa sam igrao undere ali dzaba kad sam kombinovao sa melom monroeom i horfordom na tri tiketa
jedino sto sam sinoc pogodio su love wall james i durant ali dzaba kad u razlicitim kombinacijama nije bilo dobitnog tiketa od 4 odigrana
James, Monroe u 2 poena pad, Wall nidj veze..zbrojeve necu komentarisat
Ugl ako vcrs postavim koji tiket samo kontriraj i eto ti para
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- diplomatija
- Kontakt:
Sad Sam malo citao kladionicarske strategije i odlucih danas da krenem sa onom kvitton od 1.30 na 10 km... Sta mislite za ovog Veselog moze Li pobijediti u Bratislavi? Hvala
Tanjong U.-B.Khalsa over 2.5 1.50, over 3.5 2.35
Wellington-Tampines R. over 2.5 1.50, over 3.5 2.30
singapurka liga za prvaka, očekuju se golovi, pa eto tri će valjda pasti na ovim utakmicama, nadam se i više
singapurka liga za prvaka, očekuju se golovi, pa eto tri će valjda pasti na ovim utakmicama, nadam se i više
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 04 nov 2013, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Podijeli ga s rajom na forumu, pa jaBellaJuventina je napisao/la:Slovački kup.Valjda će biti negdje majku mu.

- masteRofPoker
- Kontakt:
Ako ti sta znaci moje misljenje, ja mislim da je mala kvota na pobjedu Veselog i da se ne isplati. Ne vidim toliku razliku izmedu njih za ovaj omjer.diplomatija je napisao/la:Sad Sam malo citao kladionicarske strategije i odlucih danas da krenem sa onom kvitton od 1.30 na 10 km... Sta mislite za ovog Veselog moze Li pobijediti u Bratislavi? Hvala
EDIT : Evo sad sam vidio i da ce biti na live ovaj mec. Meni je to odmah znak za neke napete trenutke.

Zadnja izmjena: masteRofPoker, dana/u 04 nov 2013, 12:44, ukupno mijenjano 1 put.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
gdje mogu nac ovaj info hocu da stavim malo veci ulogBelieve je napisao/la:Za danas od mene:
215.52
Semper Fidelis
wwin ima u malom bosmalu ja tamo uplacujemBellaJuventina je napisao/la:Može li se preko wwin-a igrati prelaz na Češki, Poljski, Slovački kup i tako to? Konkretno za sutra me interesuje.Bude li u ponudi? I zna li neko gdje ima wwin gladionica na čvili ili otoci?
preko puta valere zgrade
reci koji je par, ba

Semper Fidelis
- diplomatija
- Kontakt:
Hvala za misljenje, ipak cu sacekati vecerasnji fudbal, ipak je sigurnije, a Sad Sam Ove singapurce napao sto zgmiky predlozi
Skidam kapu.zgmiky je napisao/la:Tanjong U.-B.Khalsa over 2.5 1.50, over 3.5 2.35
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
ma buraz nije ova prva prošla 0-1 je a ova druga je 3-6hajro je napisao/la:Skidam kapu.zgmiky je napisao/la:Tanjong U.-B.Khalsa over 2.5 1.50, over 3.5 2.35

Helmond - Jong Ajax 1 @ 1,80
Koln - Union Berlin 1 (S.P) @ 2.00
U. Cluj - V. Constanta 1x @ 1,50
Liefering - A. Lustenau 3+ @ 1,55
Vestsjaelland - Brondby 3+ @ 1,75
Podbeskidzie - Wisla Krakow x2 @ 1,25
Schaffhausen - Vaduz x2 @ 1,45
Pesaro - Siena 2 @ 1,45
Buducnost - Crvena Zvezda x2 @ 1,70
Muszynianka-Chemik P. 2 @ 1,20
Uk. kvota: 79,70
Antalyaspor-Kayserispor(SP) 1x @ 1,35
Petrolul P.-Poli Timisoara FC 3+ @ 1,70
Elche-Villarreal x2 @ 1,35
Genclerbirligi-Eskisehirspor 1x @ 1,55
-2,5/Berdych T.-S.Wawrinka 2 @ 1,70
Uk. kvota: 8,19
Koln - Union Berlin 1 (S.P) @ 2.00
U. Cluj - V. Constanta 1x @ 1,50
Liefering - A. Lustenau 3+ @ 1,55
Vestsjaelland - Brondby 3+ @ 1,75
Podbeskidzie - Wisla Krakow x2 @ 1,25
Schaffhausen - Vaduz x2 @ 1,45
Pesaro - Siena 2 @ 1,45
Buducnost - Crvena Zvezda x2 @ 1,70
Muszynianka-Chemik P. 2 @ 1,20
Uk. kvota: 79,70
Antalyaspor-Kayserispor(SP) 1x @ 1,35
Petrolul P.-Poli Timisoara FC 3+ @ 1,70
Elche-Villarreal x2 @ 1,35
Genclerbirligi-Eskisehirspor 1x @ 1,55
-2,5/Berdych T.-S.Wawrinka 2 @ 1,70
Uk. kvota: 8,19
kako pehovska utakmica za nas kladionicare za nepovjerovat. Greenu trener Celticsa smanji minutazu za cak 16min. uzeo je samo 5 suteva od cega je 3 pogodio i jos jedno dodatno slobodno bacanje. Monroe u 4/4 fula zicere, zakucavanja i slicno a vec je tad bio na 15 poena.ElLoco7 je napisao/la:Evo nesto od NBA veceras:
Detroit-Boston (9+) h1 1,85
Detroit je ove godine slozio finu ekipu, popunjenu na svim mjestima odlicnim igracima. Pod kosem dominiraju Monroe i Drummond. Ocekujem da mogu uzeti Bostona sa vise od 9 poena. Celticsi su u prosloj tekmi nakon velikog vodstva izgubili od Milwaukee sa 7 razlike a Detroit je puno jaca ekipa od Bucksa.
G. Monroe 15,5 over 1,85
U obje utakmice na otvaranju sezone je isao preko ove granice. Igra nesto vise od 40 minuta po utakmici i uzima u prosjeku oko 13 suteva. Takodjer izvodi solidan broj slobodnih bacanja i mislim da bi veceras trebao preko ove granice osim ako se ne desi rani blowout pa dobije manju minutazu. Prosle godine je u 3 meca sa Bostonom u prosjeku dao 19,7 poena.
J. Green 17,5 over 1,85
Green je jedan od najboljih igraca Celticsa ako ne i najbolji u odsustvu Ronda. Prvu utakmicu sezone je dao 25 poena dok mu je u drugoj zakao sut i dao je samo 13 poena. U prosjeku na parketu provede oko 37min i uzima oko 15-tak suteva, zna pogoditi i tricu a puca i solidan broj slobodnih bacanja. Prosle godine je u 3 meca sa Detroitom u prosjeku dao 18,3 poena za 31 minutu na parketu. Ove godine je ocigledno da ima vecu minutazu.
Nadam se da nece biti neki rani blowout i sretno ako neko isprati.
ne pamtim kad je teze bilo nesto na nba pogodit kao ove godine. jeste pocetak i sve to ali previse iznenadjenja.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
E sad i ja vidim ali imao sam srece jer sam pogresne upisao. Ovi su dali 3:1.zgmiky je napisao/la:ma buraz nije ova prva prošla 0-1 je a ova druga je 3-6hajro je napisao/la:Skidam kapu.zgmiky je napisao/la:Tanjong U.-B.Khalsa over 2.5 1.50, over 3.5 2.35
singapurka liga za prvaka, očekuju se golovi, pa eto tri će valjda pasti na ovim utakmicama, nadam se i višemogli su im posuditi koji gol hehe
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
Nemoguce da ovako los Orlando dobije Brooklyn, igraci prolaze njih je i najbolje igrati samo, drugi tiket nije vrijedan spomena.LloriS je napisao/la:Tiket 1:
Love 23,5 OVER 1.85
Love uvijek na visokom nivou igra, u proslom mecu je lagano presao u OVER iako je igrao samo 28 min (jer su razbili Oklahomu), inace igra po 38-39 minuta na mecu. Veceras gostuju New Yorku i u najpopularnijoj dvorani na svijetu "Madison Square Garden" u kojoj su svi veliki igraci postizali bar 40 poena, veceras ocekujem neizvjestan mec u kojem ce Love kao i u proslim utakmicama voditi glavnu rijec u svom timu, ako ga sut bude sluzio kao u zadnjoj utakmici OVER ce doci lagano
Durant 30,5 OVER 1.85
Oklahoma je prosli mec visoko porazena od Minnesote u gostima i Durant je odigrao samo 27 minuta u tom mecu postigao je 13 poena i nije ga sut isao, nocas igraju kuci protiv Phoenixa koji nije nimalo naivna ekipa, OKC bi trebala uzeti ovaj mec a Durant predji zadanu granicu, jer ipak je odmarao prosli mec dosta a imao je i dan pauze, tako da je sigurno spreman za ovu utakmicu, Westbrooka ponovo nece biti za one koji ne znaju
Gasol 15,5 OVER 1.85
LAL nocas igraju kuci protiv Atlante, Gasol je u zadnjem mecu u porazu od SA postigao 20 poena 8/17 sut za 30 min na parketu, veceras ga ocekuje duel protiv Horforda koji je dobar odbranbeni igrac ali sam misljenja da bi Gasol trebao preci ovu granicu nocas ako Lakersi zele do pobjede, ne vidim ko bi uz njega i Nasha mogao vuci LA do pobjede, Gasol ce ispucati sigurno 15+ lopti i nadam se iskreno preci zadanu granicu u neizvjesnom mecu koji bi trebao da bude
Orlando - Brooklyn 2 1.40
Ovdje se nema sta puno reci, Brooklyn je ekipa koja ima duplo bolje igrace od Orlanda i siru klupu i ako budu samo pametno igrali od pocetka pobjeda ne bi trebala doci u pitanje u ovom mecu
Sretno svima !!
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Ko nađe kladionicu u Sarajevu u kojoj se može odigrat prelaz u Slovačkom kupu dobiće dojavu na pp 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Lutrija brate, tamo se singlira sve živo, vjerovatno može i to ...BellaJuventina je napisao/la:Ko nađe kladionicu u Sarajevu u kojoj se može odigrat prelaz u Slovačkom kupu dobiće dojavu na pp
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.