NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Mig_Mig
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Mig_Mig » 04 nov 2013, 04:36

alemsa je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:Nemoj da budes smjesan, bas ni jedan dokaz nije bio da nije famble! Usput znas da je iz tog drive dosao TD, a znas i gdje je bio famble! U crvenoj zoni Hustona!
Pa sto su onda vratili sto su zvali, oni imaju drugacije i detaljnije replays nego mi, i mora biti dosta dokaza da vrate ono sto su zvali na terenu. Fumble jeste bio ali je vas igrac dodirno petom loptu a bio je izvan terena, zato su i okrenuli, sto je sudija i rekao na terenu.

Imali ste vi par tripova u redzoni pa krompir.

Sudije su krive sto Keenum baca bolje od Tom Bradija :mrgreen:
Covjece, jel ti imas oci? Ne trebas da mi filozofiras, o tome sta i kako sudije gledaju, trebas da skontas da su napravili kardinalnu gresku! Usput, ne lupetaj gluposti !
Max Allegri

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 04 nov 2013, 04:42

Mig_Mig je napisao/la: Covjece, jel ti imas oci? Ne trebas da mi filozofiras, o tome sta i kako sudije gledaju, trebas da skontas da su napravili kardinalnu gresku! Usput, ne lupetaj gluposti !
Pa brate mili budi realan, lako je reci gubimo zbog sudija.
Pogledaj statistiku, pogledaj sve zivo, Luck 6/20

First Downs 8 16
Total Yards 128 361
Passing Yards 63 247
Rushing Yards 65 114
Penalties (Yds) 2(10) 3(66)
Turnovers 0 0
Punts (AVG) 4(40) 2(35)

TIme of possession 15-25

Cak sta vise uzeli ste vise yardi od penaltija nego mi.

Ali sudije su krive sto smo duplo bolji u svemu

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 04 nov 2013, 06:05

Hahahahahahahaha, rekao sam ti da pricas gluposti ! :) Usput pozdravio te Luck! Gooo Colts :lol: Utakmicu su malo i sudije zeznule, al pravda je zadovoljena! Divim se Paganu, kakva lik ! TY Hilton junacki :) 6-2 lijepo bogme :lol:
Max Allegri

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 04 nov 2013, 06:08

Cuj pravda cist catch Johnsona, incomplete pass.

ALi necu se a izvlaciti na sudije kao sto si ti.

Poraz, tezak, Kubiak je uredu, deres ekipu, onda ti se desi da izgubis trenera na poluvremenu, I debeli kicker promasi 3 FG zaredom **** ga.

Keenum kapa do poda.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 04 nov 2013, 06:20

alemsa je napisao/la:Cuj pravda cist catch Johnsona, incomplete pass.

ALi necu se a izvlaciti na sudije kao sto si ti.

Poraz, tezak, Kubiak je uredu, deres ekipu, onda ti se desi da izgubis trenera na poluvremenu, I debeli kicker promasi 3 FG zaredom **** ga.

Keenum kapa do poda.
E sudije imaju drugacije kamere i vide ono sto mi ne :S zamisli, sta si ti meni rekao!??? Uredu, sudije 1-1, realno pogledaj, prosle su 2 bombe, to je bilo sve! Ni jedan drive Hustona nije bio kvaliteta,a za Kickera ne mogu da vjerujem, ne vidja se ono cesto. Coltsi su dosta toga promijenili u drugom i ispaltilo se!
Max Allegri

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 04 nov 2013, 06:25

Mig_Mig je napisao/la: E sudije imaju drugacije kamere i vide ono sto mi ne :S zamisli, sta si ti meni rekao!??? Uredu, sudije 1-1, realno pogledaj, prosle su 2 bombe, to je bilo sve! Ni jedan drive Hustona nije bio kvaliteta,a za Kickera ne mogu da vjerujem, ne vidja se ono cesto. Coltsi su dosta toga promijenili u drugom i ispaltilo se!
Cuj ni jedan drive nije bio kvalitetan Keenum bacio 350 yardi 3 TD, Johnson preko 200 yardi.
Promjenili Coltsi ili smo mi dali 3 poena (poredci sa 21 kad je Kubiak bio tu), promasili 3 FG, I normalno bez trenera, cijelo drugo poluvrijeme.

Nea veze, sta je tu je..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 nov 2013, 08:23

Dakle kako trenutno stvari stoje Coltsi i mi cemo se boriti za #2 seed...

@ randy

obzirom na cinjenicu da igramo uvijek bolje u drugom dijelu sezone jedina teska preostala utakmica po meni su Broncosi. Nakon sinocnjeg poraza mislim da su Texansi ispali iz svih kombinacija kada je PO u pitanju, isto tako Ravensi ne lice na ekipu iz protekle sezone. Bilo kako bilo opet ocekujem 12-4 ili 13-3 omjer na kraju sezone, ali najvaznije od svega toga je cinjenica da nas povrede zaobidju i da se vrate povrijedjeni igraci.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 04 nov 2013, 09:12

izgleda da su texansi konačno našli QB. ja sam se zadnje dvije godine pitao da li će mu uopšte neko dati šansu, jer kad imaš onakve monstruozne statistike u NCAA, bez obzira na uglavnom trećerazredne protivnike, zaslužuješ barem jednu pravu šansu

ali ove godine je proš'o playoff voz, biće interesantno dogodine!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 nov 2013, 09:18

Nevjerovatno kako Texansi gube utakmicu sinoc, imali su 3/4 gotovo posao :roll:

maminho
Kontakt:

Post Postao/la maminho » 04 nov 2013, 10:20

tako je coltsi!

kakav veličanstveni povratak!

al da ga hebeš ne znam kad sam gledal tekmu da je neko fulal 3 fg-a
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 04 nov 2013, 11:11

maminho je napisao/la:
al da ga hebeš ne znam kad sam gledal tekmu da je neko fulal 3 fg-a

da, ja mislim da je to bilo to, što se sandre tiče. mjesto mu je maksimalno u CFL

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 nov 2013, 11:59

Al' kakva tekma za kickera Texansa, prosuo je čistu pobjedu svog tima, Coltsi mu trebaju poslati kakav poklon :mrgreen:

I onaj catch Andrea je bio čist, čak su i komentatori to potvrdili, vjerovatno kompenzacija za onaj fumble :roll:

Inače OL Coltsa je šuplja k'o švicarski sir, silovali su je sinoć Smith i Watt, posebno u prvom pol :roll:

Nije ni secondary bio puno bolji doduše, ali eto uspjeli su uhvatiti ritma u napadu u drugom pol i doći do pobjede, a Texansima vjerovatno nije pomoglo ni to što im se desilo sa trenerom, sa kojim je nadam se sve uredu :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 04 nov 2013, 15:57

Uvijek cekam Texanse, mislim hajde sad ce, ali nikako. Neka jos malo da ih vidimo :roll: .

Inace, rutinska pobjeda protiv Tampe :mrgreen: . Sam Bog zna kako se izvukose.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 nov 2013, 16:05

Lillard je napisao/la:
Odbrana se ipak odlučila pojaviti i jedna četvrtina je bila dovoljna za pobjedu na kraju 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 04 nov 2013, 16:51

rio_Ferdy88 je napisao/la:Al' kakva tekma za kickera Texansa, prosuo je čistu pobjedu svog tima, Coltsi mu trebaju poslati kakav poklon :mrgreen:

I onaj catch Andrea je bio čist, čak su i komentatori to potvrdili, vjerovatno kompenzacija za onaj fumble :roll:

Inače OL Coltsa je šuplja k'o švicarski sir, silovali su je sinoć Smith i Watt, posebno u prvom pol :roll:

Nije ni secondary bio puno bolji doduše, ali eto uspjeli su uhvatiti ritma u napadu u drugom pol i doći do pobjede, a Texansima vjerovatno nije pomoglo ni to što im se desilo sa trenerom, sa kojim je nadam se sve uredu :)
Iskreno, vise je onaj famble uticao na igru vec catch andrea, usput, OL je bio los u prvom pol. katastrofalan, ali u drugom je bio sasvim dobar! I luck se nekako smeo bez Regija, realno ako se uzme veza QR-WR u cijelj ligi, Luck je najvise puta bacio Weynu! I onda pol. smo izgledali uzasno, u drugom veza Luck- TY Hilton i to je to :D
Max Allegri

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 04 nov 2013, 18:03

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
Odbrana se ipak odlučila pojaviti i jedna četvrtina je bila dovoljna za pobjedu na kraju 8-)
ili tampa jednostavno ide na pick no.1

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 nov 2013, 18:42

Ne znam, Glennon nije bio loš, nije imao nekih grešaka, jednostavno su ovi stisli sa odbranom u zadnjoj četvrtini i onda je Lynch upalio Beast mode u OT i to je bilo to :)

Ali kakav cirkus u Finsima, ne znam prati li neko ovu situaciju sa Incognitom i Martinom :oops:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

maminho
Kontakt:

Post Postao/la maminho » 04 nov 2013, 20:45

Lillard je napisao/la:
U jednom trenutku sam vidio rezu, reko koji kuki, al ajde fala Bogu uspjeli su se izvuć.
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 nov 2013, 23:01

rio_Ferdy88 je napisao/la:Ali kakav cirkus u Finsima, ne znam prati li neko ovu situaciju sa Incognitom i Martinom
Sta je u pitanju ? Vidim da su se i na nasem forumu raspisali o ovome, ali mi mrsko traziti clanke i citati da bi shvatio sta se desava.

Inace jos nema zvanicnih izjava povodom povrede Ninkovicha i nadam se da ce sa istim biti sve uredu i da ce biti spreman za Pantherse za dvije sedmice.
Nnamdi Asomugha waived by San Francisco 49ers
Mogao bi BB mozda razmisliti da istog potpise do kraja sezone, ne bi mogli nista izgubiti, a mogli bi dosta toga dobiti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 nov 2013, 23:09

amerosm je napisao/la: Sta je u pitanju ? Vidim da su se i na nasem forumu raspisali o ovome, ali mi mrsko traziti clanke i citati da bi shvatio sta se desava.
Ma valjda je po priči, ovaj Incognito cijelo vrijeme maltretirao i prijetio ovom Martinu (obojica iz OL-a) koji je zbog toga napustio tim prije 15-20 dana, valjda im je taj Incognito neki vođa u svlačionici i moraju mu biti potčinjeni ili tako nešto, čak mu pare morao davati ovaj Martin, ovaj ga i rasistički vrijeđao i slao prijeteće prouke, sad su ga valjda suspendovali, a lik je Pro Bowler, iako je i prije imao problema sa ponašanjem (druga, alkohol), dok je u Ramsima bio, uglavnom cirkus sad ispade, ne vjerujem da se to neće odraziti na igru ekipe :roll:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.