Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ne zabija ni Suarez sve ono sto mu pripreme,jucer je imao bolju situaciju od girouda pa je fulao,jos je ispao i sebican..rambo16 je napisao/la: pa takav nama treba... CF koji je sjajan s loptom i koji zabija ono što je Žiru juče promašivao..
Ja ponekad imam osjecaj da ljudi uopste ne gledaju fudbal. Zar ima eto bolji CF koji zna sa loptom od Suareza? I opet fula one situacije. Svima se desi, a mnogo puta smo vidjeli da doprinos Girouda nije u golovima vec u borbi, i ako daje golove jos bolje, ali i ne mora jer i tako pravda svoje mjesto u prvih 11. Zato ja nisam za Lewandowskog vec za Suareza.chily-rz je napisao/la:Ne zabija ni Suarez sve ono sto mu pripreme,jucer je imao bolju situaciju od girouda pa je fulao,jos je ispao i sebican..rambo16 je napisao/la: pa takav nama treba... CF koji je sjajan s loptom i koji zabija ono što je Žiru juče promašivao..
Ma ja mislim da Lewandowski uopste nije bolji igrac od Girouda. U njegovoj situaciji bi i Bendtner izgledao kao world class igrac. Sem toga vidjeli smo kako su Sahin i Kagawa zavrsili kad su otisli u jacu ligu.AllGunsBlazing je napisao/la: Ja ponekad imam osjecaj da ljudi uopste ne gledaju fudbal. Zar ima eto bolji CF koji zna sa loptom od Suareza? I opet fula one situacije. Svima se desi, a mnogo puta smo vidjeli da doprinos Girouda nije u golovima vec u borbi, i ako daje golove jos bolje, ali i ne mora jer i tako pravda svoje mjesto u prvih 11. Zato ja nisam za Lewandowskog vec za Suareza.
Pogledaj kako su razbili Studgart pa ces videti sto potcenjuju Arsenal. Onda pogledaj kada je u ozbiljnom mecu Borussia izgubila kod kuce, mislim tamo negde u februaru, jer poslednje kolo i poraz od Hoffenheima ne racunam, jer je sve bilo vec reseno. Kod kuce ove sezone 24-3 gol razlika u svim takmicenjima. Navijaci su im bolesni, to je nenormalna atmosfera, to ako dobije Arsenal, svaka cast. Tu je bod ja mislim onako najrealniji ishod ili pobeda Nemaca...Seaman je napisao/la:B.Dortmund-Arsenal sri 20:45 1,65 3,40 5,00veliko podcjenjivanje od strane klada
Nema boljeg ali mu treba zamjena da covjek moze po nekad i predahnit! Da mu je samo zavrsnica ko u Podolskog i najbolji napadac na svijetu bez premca! Ali sta da se radi!AllGunsBlazing je napisao/la:[youtube][/youtube]
Zar ima bolji za Arsenal?
Jeste, kao što je i Dortmund bio podcijenjen u prvoj utakmici (od tih istih kvotadžija). S obzirom na Arsenalov stil igre (posjed), opet mi ovo miriše na nekoliko kontranapada Dortmunda iz kojih će postići, barem za njih, lagane golove.Seaman je napisao/la:B.Dortmund-Arsenal sri 20:45 1,65 3,40 5,00veliko podcjenjivanje od strane klada
Kvota je premala i presmijesna, a na nekim kladjama je pala i ispod 1,60.Seaman je napisao/la:B.Dortmund-Arsenal sri 20:45 1,65 3,40 5,00veliko podcjenjivanje od strane klada
Vodja je umalo i dobio takvom igrom prije 2 godine u Dortmundu. Napasti Borussiu na Westfalenu je pucanj u sopstvenu nogu.Gunner4 je napisao/la:Po meni licno rijesenje je BUNKER!!! Onaj teski klasicni, dati im loptu neka se dodaju oni a onda ih hvatati na kontre! Dobiti ih njihovom igrom!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.