Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la muxa » 03 nov 2013, 22:49

Cist penal bio nad Pjanicem

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 03 nov 2013, 22:51

Zaboravi spomenuti da je toro ostcecen za penal...
Roma vazda se gnjavi na sudije kad izgube bodove..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 03 nov 2013, 22:52

@Trequartista ajd jednom u zivotu budi realan i prestani pisat gluposti. otkad se to dueli rjesavaju guranjem rukama. cist faul da cistiji ne moze biti.

@avantisignora kakav penal za Toro? :lol:
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 03 nov 2013, 22:52

ElLoco7 je napisao/la:ovi Juventosovci su fkt presmijesni, cast izuzecima.

gol Torina iz ociglednog faula nad Benatiom, penal nam cist nije sviran, toliko o zasluzi Torina na ovom bodu.
:o kad sam vidio ponovljeni start nad Pjanićem. Uleti mu lik klizeći, pokosi ga, ni blizu lopte nije bio, mnogi bi za ono penal svirali, pogotovo ovi glupi talijanski sudci. Svirali su za Romu penal i za manje startove ove sezone,ali u 90.min pri vodstvu 1 ili 2-0.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 03 nov 2013, 23:04

bas od njih nisam ocekivao da ce zaustaviti Romu, al svaka cast za Toro

kao sto sam i rekao, cim su ih svi poceli shvatati ozbiljno i kad postaju ozbiljan kandidat za titulu drugacija ce prica biti
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 03 nov 2013, 23:05

Italia je napisao/la:kao sto sam i rekao, cim su ih svi poceli shvatati ozbiljno i kad postaju ozbiljan kandidat za titulu drugacija ce prica biti
dobro je da je to u pitanju. ja pomislio da je do umora i povreda :D

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 nov 2013, 23:06

Italia je napisao/la:bas od njih nisam ocekivao da ce zaustaviti Romu, al svaka cast za Toro

kao sto sam i rekao, cim su ih svi poceli shvatati ozbiljno i kad postaju ozbiljan kandidat za titulu drugacija ce prica biti
i kada igraju bez citavog glavnog napada...
nema potpisa

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 03 nov 2013, 23:07

ElLoco7 je napisao/la:@Trequartista ajd jednom u zivotu budi realan i prestani pisat gluposti. otkad se to dueli rjesavaju guranjem rukama. cist faul da cistiji ne moze biti.
Ako je ono faul nad Benatiom pa onda se nad Giovincom na svakom susretu treba svirati po 20 faulova.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 03 nov 2013, 23:11

Evil Genius II je napisao/la:
Italia je napisao/la:kao sto sam i rekao, cim su ih svi poceli shvatati ozbiljno i kad postaju ozbiljan kandidat za titulu drugacija ce prica biti
dobro je da je to u pitanju. ja pomislio da je do umora i povreda :D
umor sigurno nije, ako nista tu imate prednost :mrgreen:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 nov 2013, 23:13

ev sad vidim ponovo ovaj penal nad pjanketom, pa kao iz udžbenika start za prekršaj :roll: al opet bilo je više igraca i nezgodna pozicija za vidjeti, tako da mislim da nije bilo nikakve namjere da nas oštete
nema potpisa

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 03 nov 2013, 23:20

Italia je napisao/la: umor sigurno nije, ako nista tu imate prednost :mrgreen:
da, cinjenica da roma ne igra evropske utakmice jeste prednost ali garcia koristi jako malo igraca iz prostog razloga sto nema sirok roster za razliku od nekih ekipa. svaka povreda je golem udarac za njegovu taktiku jer kod vas jednog marchisija hladno zamijeni pogba ili asamoah, a kod nas tottija mijenja borriello, ostatak napada marquinho i ostali talenti. takodje, treba dodati da ta saka kvalitenih igraca igra presing svaku utakmicu tako da definitivno ima umora.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 03 nov 2013, 23:21

Ne kazem ja da je bilo namjere al penal je bio. Ma sudija je los skriz bio. Ne nam, cini mi se da je i Balzareti igrao rukom u 16-ercu.
Il Club più titolato al mondo!

DDR
Kontakt:

Post Postao/la DDR » 03 nov 2013, 23:22

Trequartista je napisao/la:
ElLoco7 je napisao/la:@Trequartista ajd jednom u zivotu budi realan i prestani pisat gluposti. otkad se to dueli rjesavaju guranjem rukama. cist faul da cistiji ne moze biti.
Ako je ono faul nad Benatiom pa onda se nad Giovincom na svakom susretu treba svirati po 20 faulova.

Ti si il' slijep, il' si baš glup, il' se praviš glup.....sad šta je, ko će ga znati....
" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo ako nije faul, **** fudbal. :D

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 03 nov 2013, 23:27

hajde, lijepo je što Lazio i dalje ostaje neprikosnoveni rekorder po broju uzastopnih pobjeda od početka lige otkad se igra talijansko prvenstvo (1898 al 1928-29) :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 03 nov 2013, 23:27

Italia je napisao/la: kao sto sam i rekao, cim su ih svi poceli shvatati ozbiljno i kad postaju ozbiljan kandidat za titulu drugacija ce prica biti
Trebalo je znaci deset kola proci da Romu pocnu shvatati ozbiljno,. :lol:

Jedno je sigurno,da Roma ima sudjenje poput nekih u ovoj ligi ova serija veceras ne bi zavrsila :mrgreen:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 03 nov 2013, 23:28

muxa je napisao/la:Ne kazem ja da je bilo namjere al penal je bio. Ma sudija je los skriz bio. Ne nam, cini mi se da je i Balzareti igrao rukom u 16-ercu.
Jeste, al nije bilo namjere definitivno. Ruka prislonjena uz tijelo.

Sto se tice one situacije s Pjanicem, hmmm tesko je za reci. Darmian jeste digao nogu previsoko, ali je i Mire pao prelako. Nekako se stekao dojam da je samo legao cim je ovaj uklizao. Mada je Banti mogao svirati penal, ne vjerujem da bi ga osudjivali.

To za faul nad Benatiom nemojte dzaba, lik jaci bio u duelu od njega i to je to. Ko sto neko rece onda bi Giovincu trebali svirati svaki put faul kad ga neko ovako tijelom odgurne.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 nov 2013, 23:29

Cist penal nad Miretom, a sto se tice Benatie, ono nije bio faul vec cista nepromisljenost i neopreznost. Steta zbog toga i izgubljenih bodova, navijam za Romu da uzmu skudeto.

Torino me pozitivno iznenadio, bas me cudi kako su ovako nisko pozicionirani na tabeli. Ljudi imaju bodova kao mi, a mogu nam doktorat napisati o svojoj igri. :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 03 nov 2013, 23:31

rope11 je napisao/la:Cist penal nad Miretom, a sto se tice Benatie, ono nije bio faul vec cista nepromisljenost i neopreznost. Steta zbog toga i izgubljenih bodova, navijam za Romu da uzmu skudeto.

Torino me pozitivno iznenadio, bas me cudi kako su ovako nisko pozicionirani na tabeli. Ljudi imaju bodova kao mi, a mogu nam doktorat napisati o svojoj igri. :mrgreen:
Milan je Milan pa na to dobije koji penal, smiluju vam se suci
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 03 nov 2013, 23:32

Ovdje čim neko ima suprotno mišljenje odmah je glup, slijep itd. Bože ti sačuvaj i sakloni, može li išta bez vrijeđanja, prvi kiks i odmah se svi uzmuhali. :roll:

Svaka čast Bantiju što je ostao dosljedan i nije nasjeo na Benatijin pad. Znam da je jesen, ali ljudi nisu lišće pa da padaju tako lahko ili možda Romini fudbaleri jesu ko će ga znati. :roll:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 03 nov 2013, 23:33

Eh nek je konacno zavrsila i ova serija Roma. Sad me zanima kakvi ce bit nakon ove utakmice. Mozda jos bolji jer nece imat tog pritiska zbog rekorda a mozda i negativno utice na njih.Bice pravo zanimljivo.

Nemaju sirine u ekipi al jbaji ga ne igraju Evropu pa tako izbalansiraju al fali neko da mijenja Tottia. Kakogod ja ih ne vidim u ozbiljnijoj borbi za scudetto. 3. mjesto im je i dalje najveci domet po meni. Imaju finu prednost u odnosu na Fiorentinu i Inter koji ce kako stvari stoje pucat na to 3. mjesto...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.