Evo maloprije sam ih uhvatio na spavanju. 37,38 minut meča, upalim tv i nadjem igru HT next goal. Drzim miš i čekam. Hannover tuče pod prečku i gol. Ukucavam umjesto 5 0,5

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Hvala stari i bravobevanda4 je napisao/la:
karpati vode 1-0, 10-ak minuta do kraja.. Na gol černomereca kvota je 3,50
R.J.W.G. je napisao/la:Gledam na SK, dosta otvorena tekma, a fina kvota za probati..
Waasland-Beveren 0 - 0 Cercle Brugge Over 1.5 - 2.6 kvota
A za ambicioznije, over 2.5 - 6.5 kvotaa
Sve si vidio prijatelju, nevjerovatno kako me neće posljednjih dana. Ali hajde, biće bolje.ramos4 je napisao/la:R.J.W.G. je napisao/la:Gledam na SK, dosta otvorena tekma, a fina kvota za probati..
Odavno nisam vidio smotanije i gluplje napadace od gostujucih.Svaka kontra ide 4 gostujuca na 2 odbrambena i prave ofsajd ili pokusaju solo prodorima i nista.Steta jer si dobro zamislio i predlozio.Ja ispratio ovo over 1.5
I mene nece posljednjih dana nikako tuga zestoka.Nadam se da ce nas krenuti u narednom periodu.R.J.W.G. je napisao/la:Sve si vidio prijatelju, nevjerovatno kako me neće posljednjih dana. Ali hajde, biće bolje.ramos4 je napisao/la:R.J.W.G. je napisao/la:Gledam na SK, dosta otvorena tekma, a fina kvota za probati..
Odavno nisam vidio smotanije i gluplje napadace od gostujucih.Svaka kontra ide 4 gostujuca na 2 odbrambena i prave ofsajd ili pokusaju solo prodorima i nista.Steta jer si dobro zamislio i predlozio.Ja ispratio ovo over 1.5![]()
FT- 0-1
mislio sam se i ja za ovo.. al na kraju se odlučio linijom manjeg otpora.zgmiky je napisao/la:
preokret i pobjeda internacional 2 11.30
miky kralju de mi reci kako si to skontao, ali stvarno, posto vidim da ide kako si i rekao a ja cekam keca na tiketu?zgmiky je napisao/la:Ober-Klost austrija košarka
ovdje očekujem da domaćini dobiju prvo poluvrijeme i onda u nastavku pobjedu gosta, trebala bi ovdje na kraju biti dvojka, sačelati da se domaćin malo odlijepi i onda kad bude kvota barem 3, 3 i pol staviti na pobjedu Klosta
bravo, ispoštovali turciemir_tr je napisao/la:Antaliyaspor - Kayserispor 1x 4,00
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.