Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

bevanda4
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la bevanda4 » 03 nov 2013, 21:20

slika

Mislim da slika sve govori!

Yaracuyanos pobjeda @2,10
U desetom selu živi Antuntun!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 03 nov 2013, 21:27

Tiket 1:

Love 23,5 OVER 1.85

Love uvijek na visokom nivou igra, u proslom mecu je lagano presao u OVER iako je igrao samo 28 min (jer su razbili Oklahomu), inace igra po 38-39 minuta na mecu. Veceras gostuju New Yorku i u najpopularnijoj dvorani na svijetu "Madison Square Garden" u kojoj su svi veliki igraci postizali bar 40 poena, veceras ocekujem neizvjestan mec u kojem ce Love kao i u proslim utakmicama voditi glavnu rijec u svom timu, ako ga sut bude sluzio kao u zadnjoj utakmici OVER ce doci lagano

Durant 30,5 OVER 1.85

Oklahoma je prosli mec visoko porazena od Minnesote u gostima i Durant je odigrao samo 27 minuta u tom mecu postigao je 13 poena i nije ga sut isao, nocas igraju kuci protiv Phoenixa koji nije nimalo naivna ekipa, OKC bi trebala uzeti ovaj mec a Durant predji zadanu granicu, jer ipak je odmarao prosli mec dosta a imao je i dan pauze, tako da je sigurno spreman za ovu utakmicu, Westbrooka ponovo nece biti za one koji ne znaju

Gasol 15,5 OVER 1.85

LAL nocas igraju kuci protiv Atlante, Gasol je u zadnjem mecu u porazu od SA postigao 20 poena 8/17 sut za 30 min na parketu, veceras ga ocekuje duel protiv Horforda koji je dobar odbranbeni igrac ali sam misljenja da bi Gasol trebao preci ovu granicu nocas ako Lakersi zele do pobjede, ne vidim ko bi uz njega i Nasha mogao vuci LA do pobjede, Gasol ce ispucati sigurno 15+ lopti i nadam se iskreno preci zadanu granicu u neizvjesnom mecu koji bi trebao da bude

Orlando - Brooklyn 2 1.40

Ovdje se nema sta puno reci, Brooklyn je ekipa koja ima duplo bolje igrace od Orlanda i siru klupu i ako budu samo pametno igrali od pocetka pobjeda ne bi trebala doci u pitanje u ovom mecu

Tiket 2:

Anthony 25,5 OVER 1.85

Glavni igrac NY i prva zvijezda jos nije poceo igrati onako kako zna, sutira puno u zadnjoj utakmici je postigao 22 poena sut 8-24, veceras ako NY zeli do pobjede Anthony mora sut popraviti i preci ovu granicu

New York - Minnesota 1 1.65

Cisto zbog domaceg parketa i Anthonya prednost dajem NY koji je po meni blize pobjedi u vecerasnjem mecu

Miami - Washington (+12,5) 11.85

Miami u 3 meca ima vec 2 poraza, tome se sigurno nisu nadali i ucinice sve nocas da ostvare ubjedljivu pobjedu i da se bar donekle iskupe za los ulazak u sezonu, Washington je solidna ekipa ali msilim da protiv Miamia nemaju nocas sta da traze i hendikep od 12,5 bi lako mogao proci i to ocekujem

Sretno svima !!
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 03 nov 2013, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Pity1900
Kontakt:

Post Postao/la Pity1900 » 03 nov 2013, 21:34

@Lloris
da te ne citiram
a i da se ne zalijećeš
" Russell Westbrook (knee) received medical clearance and he will play against the Suns on Sunday night.
He was expected to be out until the middle of December, so this is a very surprising development to see the star point guard back in the lineup so soon. It's unclear how many minutes he'll play tonight, but he has been limited in practice, so he probably won't be near his normal 34.9 minutes per game."

znači moguće je da zaigra
ali i pored toga vjerujem da durant ide preko :)
FK Sloboda Tuzla

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 03 nov 2013, 21:36

Haman da je grehota ne probati odigrati nesto na Sunse :mrgreen:

kvota oko @ 10 :mrgreen:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 03 nov 2013, 21:38

Pity1900 je napisao/la:@Lloris
da te ne citiram
a i da se ne zalijećeš
" Russell Westbrook (knee) received medical clearance and he will play against the Suns on Sunday night.
He was expected to be out until the middle of December, so this is a very surprising development to see the star point guard back in the lineup so soon. It's unclear how many minutes he'll play tonight, but he has been limited in practice, so he probably won't be near his normal 34.9 minutes per game."

znači moguće je da zaigra
ali i pored toga vjerujem da durant ide preko :)
Hvala nisam znao, jer sam citao da do 12 mjeseca nece nastupiti, ali vidim da postoje sanse, ako i bude igrao mislim da ce Durant predvoditi OKC ponovo, pitanje je koliko je spreman Westbrook ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 03 nov 2013, 21:41

Hoce li Brooklyn uzet ovog Orlanda? Ne pratim toliko, a izgleda mi kao najblizi pobjedi veceras
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 03 nov 2013, 21:44

Westbrook se vraća večeras ali sigurno neće puno igrati, samim tim neće puno smetati Durantu koji bi trebao prebaciti 30,5
Pustiću sunce da topi ljubav!

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 03 nov 2013, 21:50

bevanda4 je napisao/la:prošle su sinoć dvije četvrtfinalne analize.. Danas polufinale, nadam se da će ići po planu:

pikado: Masters 1/2

Raymond Van Barneveld - Adrian Lewis 2 @1,60
Iako mi je ovo prase vjerojatno i najmrži igrač na touru, mora mu se priznat da je u formi i ne znam što bi se trebalo dogoditi da Ray večeras opet učini iznenađenje. (sinoć dobio sunarodnjaka Van Gerwena, uz Taylora glavnog favorita za titulu) Gledao sam ih obojicu u zadnjih par dana, moram reći da me Lewis oduševio prije dvije večeri. Igrao je pod fibrom protiv ni malo ugodnog Huybrechtsa.. Doslovno se znojio i skapavao od umora, al svejedno je slavio sa 6:5. Maestralna partija.. Večer poslije se narugao Thorntonu sa 8:2. Sad ga već potpuno spremnog, od finala dijeli samo pobjeda nad Barneveldom. A što reći o Raymondu.. Stari znalac, 46 na leđima.. 5 puta svjetski prvak.. Ne znam stvarno, lijepa je kvota na njega, al sinoćnja pobjeda nad Van Gerwenom je bila više plod Gerwenovih grešaka nego Rayove dobre igre.. Uglavnom, večeras 2 na tiket, a navijam za 1 :mrgreen:

Rezultat: 9-10!

Kakav meč ljudi moji...
U desetom selu živi Antuntun!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 03 nov 2013, 21:54

Consigliere je napisao/la:Hoce li Brooklyn uzet ovog Orlanda? Ne pratim toliko, a izgleda mi kao najblizi pobjedi veceras
a realno bi trebao al nikad ne znas eto sinoc ona fila koja je u istom rangu ako ne i gora uzme cikago ...

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 03 nov 2013, 21:59

bob je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Hoce li Brooklyn uzet ovog Orlanda? Ne pratim toliko, a izgleda mi kao najblizi pobjedi veceras
a realno bi trebao al nikad ne znas eto sinoc ona fila koja je u istom rangu ako ne i gora uzme cikago ...
Phila se raspucala ove godine, imaju onoog malca i super su za gledati. A što se tiče Brooklyna mislim da bi trebali pobijediti, imaju odličan tim, jedini problem bi mogao biti uigranost. Imam ih i ja na tiketu, valjda dobiju.

Semcabih
Kontakt:

Post Postao/la Semcabih » 03 nov 2013, 22:00

Želim večeras da odigram 2 igrača na malo ozbiljniju uplatu pa bi zamolio NBA stručnjake da mi pomognu i kažu ko je po njihovom mišljenju najsigurniji za odigrat.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 03 nov 2013, 22:07

veceras bi mogao lova over, kontam perkovic ce se ganjati dole sa chandlerom samim tim on under :D dok bargnani bi trebao cuvati njega a on je po meni truba u odbrani inace ima dobar skor kontra ny s druge strane melo bi trebao resetati ili felton over jer ne vjerujem da ga rubio moze zaustaviti ....

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 03 nov 2013, 22:11

Semcabih je napisao/la:Želim večeras da odigram 2 igrača na malo ozbiljniju uplatu pa bi zamolio NBA stručnjake da mi pomognu i kažu ko je po njihovom mišljenju najsigurniji za odigrat.
ja bih ti preporučio da ne igraš takve stvari na veliku uplatu, jer ta vrsta klađenja najviše zavisi od sreće, nekad igrača krene a nekad stane, trener ga izvadi iz igre ili se igrač povrijedi. Jako je teško predvidjeti koliko će igrač zabiti koševa. Dobra strana kod ove vrste klađenja je što postoje 2 moguća ishoda i dobri su koeficijenti.
Sačuvaj pare za LP.

Splatt
Kontakt:

Post Postao/la Splatt » 03 nov 2013, 22:19

slika

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 03 nov 2013, 22:23

meni se čini previsoka granica od 101,5 poena za Lakerse :?:

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 03 nov 2013, 22:32

Detroit - Boston domacin over ( 99,5 )

Gledam roster Detroita i prvije dvije utakmice i jednostavno ova ekipa ima mnogo poena u rukama ( Smith, Monroe, Drummond, Stuckey, Billups, Bynum itd.). Sve igraci sa mnogo poena u rukama i kada je na drugoj strani nikada losiji Boston, onda mi se ovo cini vrlo izgledan par.
Za one koji ne vole koseve moze i hendikep ( 9,5 ), mada ja preferiram over koseve.

Orlando - Brooklyn gost over ( 100,5 )

Pa New Orleans je protiv Orlanda imao 90 suteva na kos i katastrofalan procenat suta. Veceras s tim brojem suteva na kos pa cak i vise i jednim finim procentom suta, jer Orlando ne moze da cuva zvijezde Brooklyna, ovaj par mi je takoder vrlo izgledan.
I ovdje stoji opcija hendikepa od ( 6,5 ) ali s obzirom da je tek pocetak sezone, ja uzimam koseve.

Ne vidim nista vise da mi se svida za veci iznos na tiketu.
Ko zeli jos koji par, mogu preporuciti Phoenix under ( 92,5 ) jer je Oklahoma ljuta zbog prosle utakmice i ne vidim ko u Phoenixu moze voditi ovaj tim preko ove granice pogotovo pod kosem gdje ce imati vrlo mali broj koseva.

I neko je vec pisao za Miami u hendikepu, mozda i tu probati Miami over a Wash under.

Sretno.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 nov 2013, 22:47

Horford +15.5

Monroe +15.5

Anthony +25.5

Magic -95.5

Afflalo -19.5
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Semcabih
Kontakt:

Post Postao/la Semcabih » 03 nov 2013, 22:51

slika

Kad je bal nek je maskenbal.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 03 nov 2013, 22:52

evo od mene za veceras
slika

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 03 nov 2013, 22:58

slika

sretno !
BHF Bosanska Krajina!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.