Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
fantastican pjanic u drugom poluvremenu, kaze ovaj komentator da je po' njemu pjanic igrac utakmice, da se vidi zasto se navodno barcelona interesuje za njega i da mu je baratanje lopte u samom vrhu svijetske kreme
samo kako me onaj ljigavac ljajic nervira, fuj.

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Pjanic ubjedljivo prvo ime susreta...steta sto Roma nije uzela sva tri boda,bili su bolji,ali i Torino je dobra ekipa... samo napriejd Zmaju i nakon Brazila aBd da te gledamo u Barceloni,Realu,Mancesteru....nemoj nigdje ici prije ljeta iz Rome..
Pjana igrac utakmice. Dobro prvo poluvrijeme. Nakon gola Torina maestralan, sve lopte na njega isle, ala Xavi.
I opet mu ne daju da puca slobodnjake.Ljajic ljigavac se naso uzimat loptu i pucat... Nije mi jasan Garcia, pa valjda se zna ko je prvi izvodjac a ko drugi. Pogotovo kad imas takvog izvodjaca kao Mireta...ccc
I opet mu ne daju da puca slobodnjake.Ljajic ljigavac se naso uzimat loptu i pucat... Nije mi jasan Garcia, pa valjda se zna ko je prvi izvodjac a ko drugi. Pogotovo kad imas takvog izvodjaca kao Mireta...ccc
pi.
- Goalgetter
- Kontakt:
Samo mi je krivo bilo sto Adem uze ona dva slobodnjaka. Prvi jeste fino opucao, ali mu je mogao drugi dati, prava pozicija za Pjanica bila, sta je tu je..
- skyisthelimit
Onaj zadnji slobodni je bio stvoren za Pjanica...
Kako je moguce, da je puco Ljajic ?!? Na kraju mu cak golman uhvati loptu !!!
Najbolji igrac na svijetu.
- skyisthelimit
harko8 je napisao/la:Onaj zadnji slobodni je bio stvoren za Pjanica...
Ma nema veze, kad se vrati Gervinho, ta krampa nece imati mjesta u timu.
15.10 - 15.06 ...
ne znam šta se čudite, zabijao je Ljajić golove iz slobodnjaka, nije on neki levat koji tek tako dođe da izvodi iste .. kao npr. Dodo 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Goalgetter
- Kontakt:
Man of the Match: MIRALEEEEEM PJANIC

- Dajdza
- Kontakt:
E ljudi mi ni svjesni nismo kakvog igraca imamo! OVo drugo poluvrijeme je zaista odigrao maestralno,vidi se da je zaista gazda u ekipi rome,sve ide preko njega,ma pravi autoritet..pa udarise li ikoga ovi iz torina isim pjanketa,doviljno govori i to,na stranu sto su mu uvijek dvojica ba ledjima kad primi loptu,ma svaka cast majstore
Pjanicu igracino!!!! Sta reci drugo nego kapa dole...Ostao sam bez para,ali ako je neka utjeha onda je to tvoja igra majstore..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 03 nov 2013, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
je, al nema domet za onaj drugi. Isto jbt ko lopte na mahali, na meni faul ja pucamJTS je napisao/la:ne znam šta se čudite, zabijao je Ljajić golove iz slobodnjaka, nije on neki levat koji tek tako dođe da izvodi iste .. kao npr. Dodo
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Možda je bio kakav dogovor, dva ja dva ti. Bilo je tako i protiv Chieva. Kad se Totti vrati svejedno će on to preuzeti na sebe a Pjanić će dobivati one sa 30-ak metara. Samo je šteta zbog onih kornera, dva puta je bio blizu još jedne asistencije.VanBasten je napisao/la:je, al nema domet za onaj drugi. Isto jbt ko lopte na mahali, na meni faul ja pucamJTS je napisao/la:ne znam šta se čudite, zabijao je Ljajić golove iz slobodnjaka, nije on neki levat koji tek tako dođe da izvodi iste .. kao npr. Dodo
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
lol
kakav dogovor - to jo isto ko da bi Modric reko Ronaldu: dva pucas ti, dva pucam ja
najgore je, da su to rijetke prilike za Miralema - zna se, da kad se vrati Totti nema vise slobodnih i penala za Mireta
kakav dogovor - to jo isto ko da bi Modric reko Ronaldu: dva pucas ti, dva pucam ja
najgore je, da su to rijetke prilike za Miralema - zna se, da kad se vrati Totti nema vise slobodnih i penala za Mireta
Samo što Pjanić nije Ronaldo.harko8 je napisao/la:lol
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pjanic je za Ronalda Messi.
Nit je Modric Totti.FaraonTM je napisao/la:Samo što Pjanić nije Ronaldo.harko8 je napisao/la:lol
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pjanic po ko zna koji put igrac utakmice, sasvim dovoljno za veceras.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ja stvarno ne znam za sta sluze ona dvojica sudija u 16 metara, ako ne vidis cist penal, koji k.... te placaju.
Pjanic pokazuje ko je zapravo glavni igrac Rome, samo sto za saigrace u napadu ima parmake koji mu upropaste svaku asistenciju, ja mislim da su mu dosad upropastili 5 asistencija. U drugom poluvremenu prvu i jedinu izgubljenu loptu imao u 85-oj minuti, da je danas bio Totti i Gervinho pao bi Torino danas sigurno. Vidi se da puno fali Gervinho i njegovi prodori sa krila prema golu. Za kapitena ne bih ni da komentarisem. Sve u svemu, kada se vrate Totti i Gervinho niz pobjeda ce se sigurno nastaviti.
Benatia danas nevidjeno glup ispao, dozvolio da ga isporvociraju i pala mu koncentracija, i onda slijedi pocetnicka greska. Inace jedan od najboljih stopera u ligi.
Borriello ubleha nad ublehama, "igrac" ne zna lopte primit i zadrzat u svom posjednu duze od 2 sekunde.
Sve u svemu, Pjanic je trenutno nas najbolji igrac, vjerujem da ce to biti i kroz citavu sezonu, da ce nastaviti i na SP i prodati se u veliki klub na kraju sezone.
Pjanic pokazuje ko je zapravo glavni igrac Rome, samo sto za saigrace u napadu ima parmake koji mu upropaste svaku asistenciju, ja mislim da su mu dosad upropastili 5 asistencija. U drugom poluvremenu prvu i jedinu izgubljenu loptu imao u 85-oj minuti, da je danas bio Totti i Gervinho pao bi Torino danas sigurno. Vidi se da puno fali Gervinho i njegovi prodori sa krila prema golu. Za kapitena ne bih ni da komentarisem. Sve u svemu, kada se vrate Totti i Gervinho niz pobjeda ce se sigurno nastaviti.
Benatia danas nevidjeno glup ispao, dozvolio da ga isporvociraju i pala mu koncentracija, i onda slijedi pocetnicka greska. Inace jedan od najboljih stopera u ligi.
Borriello ubleha nad ublehama, "igrac" ne zna lopte primit i zadrzat u svom posjednu duze od 2 sekunde.
Sve u svemu, Pjanic je trenutno nas najbolji igrac, vjerujem da ce to biti i kroz citavu sezonu, da ce nastaviti i na SP i prodati se u veliki klub na kraju sezone.
Trenutno korisnika/ca: BOSNAAAMOJAAA, Zglavkar i 28 gostiju.