Mislim da slika sve govori!
Yaracuyanos pobjeda @2,10
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Hvala nisam znao, jer sam citao da do 12 mjeseca nece nastupiti, ali vidim da postoje sanse, ako i bude igrao mislim da ce Durant predvoditi OKC ponovo, pitanje je koliko je spreman WestbrookPity1900 je napisao/la:@Lloris
da te ne citiram
a i da se ne zalijećeš
" Russell Westbrook (knee) received medical clearance and he will play against the Suns on Sunday night.
He was expected to be out until the middle of December, so this is a very surprising development to see the star point guard back in the lineup so soon. It's unclear how many minutes he'll play tonight, but he has been limited in practice, so he probably won't be near his normal 34.9 minutes per game."
znači moguće je da zaigra
ali i pored toga vjerujem da durant ide preko
bevanda4 je napisao/la:prošle su sinoć dvije četvrtfinalne analize.. Danas polufinale, nadam se da će ići po planu:
pikado: Masters 1/2
Raymond Van Barneveld - Adrian Lewis 2 @1,60
Iako mi je ovo prase vjerojatno i najmrži igrač na touru, mora mu se priznat da je u formi i ne znam što bi se trebalo dogoditi da Ray večeras opet učini iznenađenje. (sinoć dobio sunarodnjaka Van Gerwena, uz Taylora glavnog favorita za titulu) Gledao sam ih obojicu u zadnjih par dana, moram reći da me Lewis oduševio prije dvije večeri. Igrao je pod fibrom protiv ni malo ugodnog Huybrechtsa.. Doslovno se znojio i skapavao od umora, al svejedno je slavio sa 6:5. Maestralna partija.. Večer poslije se narugao Thorntonu sa 8:2. Sad ga već potpuno spremnog, od finala dijeli samo pobjeda nad Barneveldom. A što reći o Raymondu.. Stari znalac, 46 na leđima.. 5 puta svjetski prvak.. Ne znam stvarno, lijepa je kvota na njega, al sinoćnja pobjeda nad Van Gerwenom je bila više plod Gerwenovih grešaka nego Rayove dobre igre.. Uglavnom, večeras 2 na tiket, a navijam za 1
a realno bi trebao al nikad ne znas eto sinoc ona fila koja je u istom rangu ako ne i gora uzme cikago ...Consigliere je napisao/la:Hoce li Brooklyn uzet ovog Orlanda? Ne pratim toliko, a izgleda mi kao najblizi pobjedi veceras
Phila se raspucala ove godine, imaju onoog malca i super su za gledati. A što se tiče Brooklyna mislim da bi trebali pobijediti, imaju odličan tim, jedini problem bi mogao biti uigranost. Imam ih i ja na tiketu, valjda dobiju.bob je napisao/la:a realno bi trebao al nikad ne znas eto sinoc ona fila koja je u istom rangu ako ne i gora uzme cikago ...Consigliere je napisao/la:Hoce li Brooklyn uzet ovog Orlanda? Ne pratim toliko, a izgleda mi kao najblizi pobjedi veceras
ja bih ti preporučio da ne igraš takve stvari na veliku uplatu, jer ta vrsta klađenja najviše zavisi od sreće, nekad igrača krene a nekad stane, trener ga izvadi iz igre ili se igrač povrijedi. Jako je teško predvidjeti koliko će igrač zabiti koševa. Dobra strana kod ove vrste klađenja je što postoje 2 moguća ishoda i dobri su koeficijenti.Semcabih je napisao/la:Želim večeras da odigram 2 igrača na malo ozbiljniju uplatu pa bi zamolio NBA stručnjake da mi pomognu i kažu ko je po njihovom mišljenju najsigurniji za odigrat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.