Ja sam od ove sezone 'TV navijac' naseg kluba.Ne zelim vise ni iz zdravstvenih razloga(jer mi pojedu zivce),a ni iz nekih principa da idem na utakmice.Sve ja razumijem,tesko je stanje,ljudi nemaju,ne daje niko pare itd.,ali mi niko ne moze reci da nismo propustili, barem 3-4 dobre prilike da se dignemo na veci nivo i stvorimo bolje uslove na svakom planu.Zbog cega ili koga,me vise ne zanima!?Ne zanima me ni ko je krao u prosloj upravi,ko sad radi posteno ili ko ce raditi posteno/krasti u buducnosti.Mene kao navijaca to vise ne zanima.Zelim da platim kartu,da odem ne jedno lijepo mjesto(citaj:ebeni stadion kojem nismo u stanju napraviti ni tribine za 15+ godina)da gledam ekipu koja zna sastaviti 3 pasa i kreirati neku akciju sa skolskim kretnjama,jer pola ovih igraca ne znaju ni fundamente igre.Ne trazim ja da mi sad igramo kao Barca,ali neki progres u igri mora biti,posebno kad imas ovu grupu igraca na okupu neke 3 godine,ako ne i vise.Ja progres u igri ne vidim,naprotiv.Mi imamo ili regresiju ili stagnaciju,a ima tu i do trenera koji ne znaju ili ne smiju ukazati na greske pojedinim igracima koje ovi,konstantno, prave svake utkamice.Povrh svega,dignu se cijene karata,kako bi MI pokrili i zatvorili neke rupe koju pojedinci u upravi nisu sposobni 'zatvoriti'.Pa ko je ovdje vise lud??

Licno znam 5 ljudi koji razmisljaju slicno kao i moja malenkost i koji,dok ne vide neki napredak,nece vise dolaziti na utakmice.Ja sam se sebi zarekao,mozda je to i suludo i djetinjasto,ali mene Zeljo nece vidjeti na svojim utakmicama,dok, ili ne napravimo jednu tribinu(da vidim da se nesto pomjera i ide pravim putem) ili dok ne kupimo nekog igraca kao svaki normalan klub na svijetu,cime bi vidio da vodeci ljudi imaju ozbiljne namjere i da su spremni ulagati!Zasto bih ja ulagao,ako oni nece ili nisu sposobni?? P.S.Molio bih da mi niko sad ne pominje pricu kako ne znam sta je ljubav prema klubu itd,jer me ovaj klub,izmedju ostalog,kostao barem 10god zivota do sada....Pozdrav!