pa? jel to sad razlog da ne pozoves ovakvu igracinu? naravno da nije,za obojicu je Costa trenutno izmislio fudbal,cisto sumnjam da ce Fred biti u takvoj formi na SP kao sto je bio na kupu konfederacija.Korinov je napisao/la:Scolari je i bez Coste prekucao Spaniju sa tim istim Fredom, HULKOM i ostalima.
Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Dade ga Costa iz penala, očekivano teško gostovanje, bit će teško u drugom poluvremenu, nadam se pobjedi 

- francobaresi
- Kontakt:
Mislim da mu je ovo 14. gol u svim takmičenjima.Cautinho je napisao/la:Koji mu je ovo gol ove sezone? (Sva takmicenja)
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Villa majstor nastavlja da zabija, idemo po još jednu pobjedu 

Jako bitno je bilo za ekipu da Villa proigra i to se napokon i dogodilo,samo nek trpa majstor.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kostulja rutinski za sigurnu prednost u bratskom derbiju 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Consigliere
- Kontakt:
Mozda tabela ne pokazuje, ali Atletico je trenutno broj 1 ekipa Primere. Ljudi gaze! 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Atletico trenutno ima najboljeg mladog golmana svijeta, najbolji stoperski tandem u Primeri, najboljeg lijevog beka u ligi, Koketa, Ardu i najboljeg napadaca lige. I naravno Diega Simeonea. Malo li je. 

“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
- RickBlaine
- Kontakt:
[juznjak] Ali nemaju sudacku organizaciju iza sebe kao Mandrili i Farsa [juznjak] :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Nego vec sam pitao, gdje li se sakrio viseRickBlaine je napisao/la:[juznjak] Ali nemaju sudacku organizaciju iza sebe kao Mandrili i Farsa [juznjak] :kava:

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- RickBlaine
- Kontakt:
Ma juznjak ti je kamiondzija, vjerovatno ima kakvu turu za Italiju ili Poljsku :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Nije druga kutinja poveoRickBlaine je napisao/la:Ma juznjak ti je kamiondzija, vjerovatno ima kakvu turu za Italiju ili Poljsku :kava:

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Rutinski odigrano prvo poluvrijeme, lagana 3 gola, volio bih vidjeti Gulavoughia i Olivera u drugom poluvremenu. 

- francobaresi
- Kontakt:
Atletico rutinski kroz grupu, dva meča prije kraja riješili sve dileme oko prolaska. Tako da se u narednom periodu mogu maksimalno posvetiti prvenstvu.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- RickBlaine
- Kontakt:
Luis Aragones ka'e da je Atletico uz Bayern najjaci klub u Europi.
- francobaresi
- Kontakt:
Malo je pretjerao ali može mu se oprostiti. Ali istina je da ove sezone Atletico igra odlično, dosad su odigrali 18 mečeva, čak 15 su dobili, dva meča su završena neriješenim rezultatom i samo jedan poraz. Impresivno nema šta. Uz gol razliku 43-11 .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- BeyKopites
- Kontakt:
Al' je fascinantan ovaj Atletico...Nadam se da će u nastavku takmičenja biti jedno ugodno iznenađenje za sve velike protivnike.Znao sam da će proći ovakvu grupu, treba vidjeti koliko još mogu dogurati.
Sa Costom u napadu, mislim da mogu daleko...
Sa Costom u napadu, mislim da mogu daleko...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa i nije, u ovom trenutku ne bih se usudio dati nekome prednost u tom sudaru sa Atletiem, naravno izuzev Bavarcimafrancobaresi je napisao/la:Malo je pretjerao ali može mu se oprostiti.

Pokazali su da se mogu nositi i biti bolji i od Barce i od Reala, a u ovom trenutku nema puno timova boljih od od ova dva

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.