Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Rece Conte da nece biti spremni. Jbg, fali nam Licht ko oci u glavi, al neka ga, nek se oporavi kako treba.
Vucko manje vise, mada bi nam on sada valjao pravo.
Sto se tice Reala, ponavljam, Marchisio mora igrati. I vjerovatno ce igrati prema Conteovim rijecima. Previse nam znaci u taktickom pogledu.
Vucko manje vise, mada bi nam on sada valjao pravo.
Sto se tice Reala, ponavljam, Marchisio mora igrati. I vjerovatno ce igrati prema Conteovim rijecima. Previse nam znaci u taktickom pogledu.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Sarajevo1946
- Kontakt:
I za Marchisija da se nadovežem... Ne znam stvarno šta se s njim dešava. Ne pamtim kad je odigrao neku zapaženiju rolu. Ponuda od 30+ miliona i prodati ga, dovesti pravog lijevog beka i Asamoaha vratiti u sredinu. I novčano i igrački bi bili u plusu...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- OmarSivori
- Kontakt:
Ima tu jedan problem, Marchisio ako ne pocne igrat niko normalan nece dat 30 miliona, ma ni pola od tog.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Pa definitivno, jbg ljetos smo mogli, ali sad već teško. Mada Monaco i slični klubovi ne štede, hajmo Ranieri... 
Sad će Principino zabiti Realu.
Sad će Principino zabiti Realu.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pricao sam ja davno treba ga prodat dok ljudi misle da je u pitanju neki igrac, dok smo mogli i prevarit Monako i Junajted pa postade izdajnicki element hahaha..a upravo to, koga sad prevarit za igraca koji vec 20 kola nije uradio NISTA?
ma i da dadne go Realu opet 10 narednih kola nece odigrati nista. Najveci dogadjaj njegov u zadnjih 7 mjeseci je precka protiv Djenove, a pricamo o igracu od 30+ miliona.. Na CF ga je Prandeli vadio nista nije uradio, kod nas nista, vezni a ne vidis ga na terenu...ko zna sta se desi igracu da tako propadne, mada opet on i nije propao vec je imao samo jedan bljsak jednu do jednu i pol dobru sezonu i napravili smo od njeg najkompletnijeg veznog na svijetu, ostatak karijere je i igrao manje-vise kao sto trenutno igra...
Da je njemu 20-22 god da ga cekas i kazes mlad je pa je nekonzistentan, a ne vec "starohan" od 28 godina..tacno sad i da ga hoces prodat ne mozes. mada ako se probudi Pirlo na pravi nacin i on ce, ali evo vec 2-3 meca Pirlo je vise nego dobar a ovog opet nidje nema.
ma i da dadne go Realu opet 10 narednih kola nece odigrati nista. Najveci dogadjaj njegov u zadnjih 7 mjeseci je precka protiv Djenove, a pricamo o igracu od 30+ miliona.. Na CF ga je Prandeli vadio nista nije uradio, kod nas nista, vezni a ne vidis ga na terenu...ko zna sta se desi igracu da tako propadne, mada opet on i nije propao vec je imao samo jedan bljsak jednu do jednu i pol dobru sezonu i napravili smo od njeg najkompletnijeg veznog na svijetu, ostatak karijere je i igrao manje-vise kao sto trenutno igra...
Da je njemu 20-22 god da ga cekas i kazes mlad je pa je nekonzistentan, a ne vec "starohan" od 28 godina..tacno sad i da ga hoces prodat ne mozes. mada ako se probudi Pirlo na pravi nacin i on ce, ali evo vec 2-3 meca Pirlo je vise nego dobar a ovog opet nidje nema.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Panucci objasnio, većinom ono o čemu smo i mi pisali jučer u vezi Ogbonne.

Howard Webb izgleda sudi protiv Reala"Po mom mišljenju, da bi uistinu igrao na nivou dostojnom Juventusa, Ogbonni nedostaje još malo karaktera. Igrač s karakterom mijenja igru, ne dodaje onu loptu Buffonu, riskirajući pritom. Ogbonna ima potencijal da postane veliki igrač, ali po meni, fali mu još malo osobnosti i sigurnosti da bi bio igrač za Juventus."
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- AvantiSignora
- Kontakt:
Znaci nema penala za penalda
.. dobar izbor sudije nadam se... moramo dobiti reala jer inace adios LS..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
ako bude penaldo raspoložen(a u zadnje vrijeme je) onda i da sudi neko od Moggieve raje neće pomoći
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Pa kako Webb gaji simpatije prema Unitedu sigurno da je nekad volio i dotičnog, tako da nemoj reći dvaputAvantiSignora je napisao/la:Znaci nema penala za penalda.. dobar izbor sudije nadam se... moramo dobiti reala jer inace adios LS..
Pepe se oporavlja ima dvije godine"Sada se osjećam dobro i nastavljam sa radom. Dan za danom ćemo pratiti situaciju. Hvala svima vama koji mi uvijek pišete", napisao je Pepe.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Joj Pepea
, frajer godinu i pol povrijeđen, a da ni kosti nije slomio, hibrid pravi.
Apel Marotti da i mene kupi da ne radim ništa, plata masna, podrazumijeva se.
Apel Marotti da i mene kupi da ne radim ništa, plata masna, podrazumijeva se.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pali su kriteriji, sad je Cerci odlican..a Nanija i Kagavu vise i ne sanjam 
Ovakav Cerci od veceras je idealan za Contea. Talijan, a mnogo bolja verzijaultrasstyle_tz je napisao/la:pali su kriteriji, sad je Cerci odlican..a Nanija i Kagavu vise i ne sanjam
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlCapitano
- Kontakt:
Eh, a kad sam ja njega hvalio, napadali ste me kao da Grygeru prizivam nazad. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- pendjercity
- Kontakt:
Ponekad se desi, kao veceras, da Juventini navijaju za torinO...
Loš ovaj Pjanić, isto kao i Cerci.... Padoino je za njih klasa, a tek Isla i Asamoah...
Bitno je biti odmoran i dobiti Reala, pa Galatu, a onda i Kopenhagen...
Loš ovaj Pjanić, isto kao i Cerci.... Padoino je za njih klasa, a tek Isla i Asamoah...
Bitno je biti odmoran i dobiti Reala, pa Galatu, a onda i Kopenhagen...
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Pjanic vise nije nasa cjenovna liga, da smo ga htjeli dovesti morali smo dok je bio 15-ak mil kao i Verati, sad su 30+ tako da nema od njih nista, jedino Veratijeva zelja mozda...a Cerci nije najsretnije rjsenje, ima on bruku mana, kad god sam ga gledao u repzenetaciji tanko skroz ali eto obzirom da nemamo nikakvo desno krilo i da se nema para on bi nam strasno dobro dosao. Bolje nego Beslija pardon Biabiani, nabij loptu ispred sebe pa ako pretrcis nekog dobro i jest..
a jbg Asamoa uopce nije los igrac, nije bek nit ce kad bit bek pa opet korektno odradi to...da ga se stavi na mjesto Markizija bio bi x puta korisniji od njega....tacno ne bi bilo ni lose napraviti tu rokadu, ovaj u veznom je igrac manje i onako, ne postoji na terenu, a takticki i fizicki je vise nego zreo da trci od linije do linije. Ima i tu neku tehniku pa mozda i predribla nekog..gori neg sto je u veznom ne moze bit da ga i na go stavis.
a jbg Asamoa uopce nije los igrac, nije bek nit ce kad bit bek pa opet korektno odradi to...da ga se stavi na mjesto Markizija bio bi x puta korisniji od njega....tacno ne bi bilo ni lose napraviti tu rokadu, ovaj u veznom je igrac manje i onako, ne postoji na terenu, a takticki i fizicki je vise nego zreo da trci od linije do linije. Ima i tu neku tehniku pa mozda i predribla nekog..gori neg sto je u veznom ne moze bit da ga i na go stavis.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Sreca pa si ti ovdje na forumu, a Conte na klupi.
★★★
QuagliaReal, oružje više za Juve!
Jel danas preskonferencija i u koliko je, hoće li biti neki link?
Jel danas preskonferencija i u koliko je, hoće li biti neki link?
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.