RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ima netko dobar stream?
Ovaj sto sam ja stavio je meni ko mlijeko rasiris preko cijelog odlicna slika,jel ti nemoze?fk bosna sarajevo je napisao/la:Ima netko dobar stream?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Ma ne radi mi, ne znam zašto... Možda zato jer sam iz Zagreba

-
- Kontakt:
- pravnik1981
- Kontakt:
Zato sto bojkotujemo derby..nije bilo organizovanog odlaskaDrzavaTuzla je napisao/la:Zasto ovako malo navijaca Veleza ?
Mogo je upasti crveni i penal a on nastavi dalje i promasi 100% ccccc. Bolji ste bili
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ovaj ramovic je na Vi sa zicerima. Ne znam igra ca na svijetu koji je za mali period u nekom klubu uspio promasiti toliko zicera 

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
velez izvrsno pripremljena ekipa , zrinski ne moze disat ...
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
50-50% posjed lopte,isto prekršaja,isto žutih,isto udaraca u okvir gola...imali smo jedan udarac više ka golu i jedan korner više...pravi preslik stanja na terenu,izjednačeno.
Imamo problem sa realizacijom i to je evidentno ali ruku na srce,odigrali smo solidnu utakmicu.
Kraj utakmice,logično bi bilo da zrinjski napada,ali oni ostaju bez snage i lopta je konstantno u našim nogama,pritom stvaramo i prilike.
Sve u svemu solidno,mada...mogli smo ovo uzeti.
Imamo problem sa realizacijom i to je evidentno ali ruku na srce,odigrali smo solidnu utakmicu.
Kraj utakmice,logično bi bilo da zrinjski napada,ali oni ostaju bez snage i lopta je konstantno u našim nogama,pritom stvaramo i prilike.
Sve u svemu solidno,mada...mogli smo ovo uzeti.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Čestitke momcima na osvojenom bodu, mada je moglo i 3. Pokazali su totalno drugačiju igru za razliku od prošlih gostovanja, i svaka im čast.
Iduću utakmicu bez prevelikog zamaranja, nadam se da ćemo proći Slobodu MG, i u miru dočekati slijedeće premijerligaške susrete. Hvala vam momci !
Iduću utakmicu bez prevelikog zamaranja, nadam se da ćemo proći Slobodu MG, i u miru dočekati slijedeće premijerligaške susrete. Hvala vam momci !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Gledao sam 2 pol. i mogu vam reci da ste bili bolji i zasluzili pobjedu..Kako Igor prica i u 1 pol. ste bili bolji..Steta i zbog vas ali i zbog nas,mogli smo zasjesti na 3 mjesto vec sad da ste pobijedili 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- el-fighter
- Kontakt:
Momcima svaka cast na igri i zalaganju. Bili smo za nijansu bolji protivnik i imali nekoliko 100%-tnih prilika da dodjemo do pobjede, ali je realizacija ponovo izostala. Imao je i Zrinjski svoje prilike, ali nisu bile toliko dobre kao nase.
Kada se sve sabere i oduzme, mozemo biti zadovoljni ovim bodom. Ekipa je pokazala karakter i nadam se samo da ce i u nastavku igrati ovako dobro.
FORZA VELEZ
Kada se sve sabere i oduzme, mozemo biti zadovoljni ovim bodom. Ekipa je pokazala karakter i nadam se samo da ce i u nastavku igrati ovako dobro.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Borili su se nasi nema sta,steta za one zicere sto ne uleti bar jedan,danas je zrinjski bio zreo za poraza,nista osim one strasne precke nisu napravili
Moraju malo nasi popraviti realizaciju i prenosenje lopte preko centra gdje su izgubili mali milon lopti u pogresnim pasovima.Mogi oni odigrati kad hoce samo ih moramo stalno goniti da to rade nece nista sami
FORZA VELEZ

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
svaka cast igracima Veleza, tako se igra za svoj klub u derbiju. Falilo vam je malo srece, ali eto, sta je tu je. Mozda ste ovako dobro igrali za razliku od proslih gostovanja jer je ono vas stadion 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Sunce ti je.bem ovo se moralo pobijediti, rutinski, čisto u hendikepu. Koliko puta sami pred golmanom
Inače, lajk za fizičku spremu zrinjevaca.

Inače, lajk za fizičku spremu zrinjevaca.
Bili su zreli za poraz , ali naša nepreciznost ih spašava.
Ševko odličan , par puta ih je povaljao samo tako.
Ševko odličan , par puta ih je povaljao samo tako.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
- Kontakt:
SVI NA MUSALU **** VAM SUNCE!!!
O D M A H S A D A J U R I S Z AR J O S N I S T E O D M A H
odjavljujem se javljam se kad se vratim kuci ko ne dode **** mu ko Hum!!!!
O D M A H S A D A J U R I S Z AR J O S N I S T E O D M A H
odjavljujem se javljam se kad se vratim kuci ko ne dode **** mu ko Hum!!!!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
-
- Kontakt:
Ne znam što reći razočaran sam,ali prije svega iskrene čestitke vama na potpuno zasluženom bodu.Malo je reći da ste me pravo ugodno iznenadili,mi nismo uradili apsolutno ništa osim one prečke Barišića dok ste vi imali 2 100% prilike i onaj odličan udarac u prvom poluvremenu.Nezadovoljan sam bodom gledajući općenito i jer smo igrali protiv vas naravno da se htjela pobjeda,ali gledajući stanje koje je bilo danas prikazano na terenu mi trebamo biti i više nego zadovoljni bodom dok vi imate mnogo više razloga za žaliti.
Sve u svemu sportski pozdrav i Sretno u nastavku prvenstva i još jednom sve čestitke na potpuno zasluženo osvojenom bodu i da još ovo dočekajte svoje igrače kako to dolikuje jer su to i zaslužili svojom borbom i zalaganjem i više su htjeli pobjedu od naših manekena.
Sve u svemu sportski pozdrav i Sretno u nastavku prvenstva i još jednom sve čestitke na potpuno zasluženo osvojenom bodu i da još ovo dočekajte svoje igrače kako to dolikuje jer su to i zaslužili svojom borbom i zalaganjem i više su htjeli pobjedu od naših manekena.
marioo8888 je napisao/la:Ne znam što reći razočaran sam,ali prije svega iskrene čestitke vama na potpuno zasluženom bodu.Malo je reći da ste me pravo ugodno iznenadili,mi nismo uradili apsolutno ništa osim one prečke Barišića dok ste vi imali 2 100% prilike i onaj odličan udarac u prvom poluvremenu.Nezadovoljan sam bodom gledajući općenito i jer smo igrali protiv vas naravno da se htjela pobjeda,ali gledajući stanje koje je bilo danas prikazano na terenu mi trebamo biti i više nego zadovoljni bodom dok vi imate mnogo više razloga za žaliti.

samo si zabravio navesti da je i kod jednih i kod drugih nedostajalo malo više hrabrosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.