Ko ce docekati utorak. Sutra za Ferrera navijat da Novaka dobro izmori

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Slazem se ali mislim da bi za sve ove godine Rafa uspio makar jedanput uzeti bitan turnir koji bi se igrao u sred sezone u dvoraniformance je napisao/la:samosarajvo je napisao/la:Ima i do podloge i dvorane naravno, ali dobar dio je i u cinjenici da se igra na kraju godine
I do činjenice da takvi uslovi direktno više odgovaraju njegovim glavnim konkurentima. Znaš kad bi ga Feđa dobio da se igra na šljaci ili nekom sporom betonu?! - Nikad, taman igrali na novu godinu.![]()
Samo ga pritisni Rafa, samo ga pritisni i ima da prsne ko nuklearni reaktor u Černobilu.
Hahahahahahahaha.![]()
![]()
![]()
![]()
Ovi najbolji pustili ove slabije da nesto osvojeLenBias je napisao/la:danas mali i ne toliko vrijedni spomena teniseri u finalu, srozao se tenis skroz
Samo da ti ja kazem da ga nece uzeti, evo odma da ti kazem da ce biti 2:0 u setovima za RafuDANTES je napisao/la:samo da kažem d će david dobiti Rafu u Londonu... vi kao da zaboravljate da ferer ima kompleks nadala samo na šljaci... na ostalim ga je često dobijao čak i na GS.... šta vam je pobogu kao da zaboravljate neke stvari.....
A da je Rafa prošao, ne bi se srozaoLenBias je napisao/la:danas mali i ne toliko vrijedni spomena teniseri u finalu, srozao se tenis skroz
pa ne biClaus je napisao/la:A da je Rafa prošao, ne bi se srozaoLenBias je napisao/la:danas mali i ne toliko vrijedni spomena teniseri u finalu, srozao se tenis skroz![]()
Cijenim iskrenost.LenBias je napisao/la:pa ne biClaus je napisao/la:A da je Rafa prošao, ne bi se srozaoLenBias je napisao/la:danas mali i ne toliko vrijedni spomena teniseri u finalu, srozao se tenis skroz![]()
E ti ces mi reci kakav sam ja fan i znam li ja gdje je on njega dobijo a gdje nije ... tugo mojaDANTES je napisao/la:ooo samosarajevo pa ti nisi onda neki tenis fan...
dobio je ga je david 2007 u šangaju i na USO, dobio ga je je i 2011, mislim u dubajiu, dobio ga je čak i 2004 i to na šljaci...
ŠTa god da je radio više ne radiClaus je napisao/la:Šta ovo David radi.
Statira u kukuruzu.Claus je napisao/la:Šta ovo David radi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.