Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
Cak i danas kad je odigrao najbolju utakmicu u Arsenalu, ispadao je u nekoliko navrata ko iz tramvaja, on nije igrac za prvih 11, pogotovo ne kad se Flamini vrati ali igrace makar Wenger golmana ne izveo na teren.cala je napisao/la:Gdje su sad Artetini pljuvaci? Momak je odigrao haman bez greske, i u odbrani i u napadu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ovo je bilo vise iz hira. Jer apsolutno svi su proklinjali Artetu prije ove utakmice, i govorili da ce sve bit super al da ce on usrat. Sve ja to razumijem, nije on neki Bog zna kvalitet, al mi drago sto zacepi bulju kriticarima, pa makar i na ovih par dana do tekme sa Dortmundom.
Zavrsi se i ova subota, lijep dan pravo, jedna utakmica manje. Slijede po meni 2 utakmice koje bi nam uveliko mogle odredit nastavak sezone. Nadam se da ce momci izdrzat jos ovih 7 dana, jednostavno moraju. Izgubili smo danas i zadnju izmjenu koju smo imali u ekipi, Monreala, jer je Gibo aut. Ako Vilsir ne bude spreman za Dortmund necemo imat nijednog igraca na klupi. Bilo bi bitno ako bi bio spreman bar za 20-ak min, kao i Gnabri da se neko od ovih danas uspije malo odmorit. Ovih 11 od danas ce, nadam se, da nam uljepsaju i sljedecu sedmicu. Ako se dobije Dortmund, Liga prvaka je rijesena bez dilema, sto bi se moglo pokazat kljucnim u decembru, kad imamo Napoli, Siti i Celzi. Nadalje, ako uzmemo bod protiv Junajteda, ostajemo sigurno na prvom mjestu i imamo 2-3 relativno lakse utakmice u ligi. Mislim da su ove dvije utakmice ispiti sezone iako je jos rano i da sljedeci vikend definitivno znamo na cemu smo. Nadam se da cemo docekat utakmicu u kojoj cemo imat sve igrace na raspolaganju (bez Abua) i nadam se nesto boljoj situaciji sa fondom igraca u decembru. Halalite na duzini.
COYG
COYG
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Dosta dobra partija danas. Nerviralo me ostavljanje čitavog harmana Liverpoolovim igračima na našoj polovini, ali dobro, na kraju se pobijedilo bez primljenog gola. To i jest najbitnije, ali takve greške Borussia neće opraštati, natrpali bi nas k'o Stuttgart u petak.
Ne znam po kojem je to kriteriju Rosicky bio među najlošijima obzirom da je odradio muški posao u sredini terena, baš kao i kapiten koji je još jednom pokazao klasu.
Žao mi je zbog Gibbsa. Dečko se opet ozlijedio protiv Liverpoola. Ta njegova zadnja loža je očito hronični problem.
Gibbs, Flamini, Diaby, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Walcott, Gnabry, Podolski, Sanogo. Imamo glumce za čitavu sezonu "Naše male klinike".
Protiv Borussije bi i bod bio k'o kuća - produžila bi se serija bez poraza u gostima, Borussia ne bi pobjegla na nedostižnu razliku (ako nas dobiju imaće tri boda više i međusobni skor na svojoj strani), a mi bismo imali rahatniji decembar kad budemo igrali tu zadnju utakmicu u Napulju koja će vjerovatno, nažalost, odlučivati o našem prolazu u drugi krug.
Ne znam po kojem je to kriteriju Rosicky bio među najlošijima obzirom da je odradio muški posao u sredini terena, baš kao i kapiten koji je još jednom pokazao klasu.

Žao mi je zbog Gibbsa. Dečko se opet ozlijedio protiv Liverpoola. Ta njegova zadnja loža je očito hronični problem.
Gibbs, Flamini, Diaby, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Walcott, Gnabry, Podolski, Sanogo. Imamo glumce za čitavu sezonu "Naše male klinike".
Protiv Borussije bi i bod bio k'o kuća - produžila bi se serija bez poraza u gostima, Borussia ne bi pobjegla na nedostižnu razliku (ako nas dobiju imaće tri boda više i međusobni skor na svojoj strani), a mi bismo imali rahatniji decembar kad budemo igrali tu zadnju utakmicu u Napulju koja će vjerovatno, nažalost, odlučivati o našem prolazu u drugi krug.
Ove sezone za 10 kola Arsenal je nakupio 25 bodova (Joj Taylor)!
Prosle sezone 24 boda za 16 kola! Tacno 10 bodova vise za prvih 10 kola prosle i ove sezone.
2012/2013
POS---CLUB----P--W--D--L----GF-GA---GD---------PTS
6.----Arsenal--10--4--3--3----15---8----7-----------15
2013/2014
POS---CLUB----P--W--D--L---GF-GA---GD---------PTS
1.----Arsenal--10--8--1--1----22--9----13----------25
Osvojili za bod vise nego onaj prvi prosle sezone u ovo vrijeme!
Zaniljivo da Arsenal nije mogao prebaciti skupinu 25 bodova do 17 kola.
16 kolo - Arsenal - 24 boda. Ove sezone mnogo bolje to sve ide...

Prosle sezone 24 boda za 16 kola! Tacno 10 bodova vise za prvih 10 kola prosle i ove sezone.
2012/2013
POS---CLUB----P--W--D--L----GF-GA---GD---------PTS
6.----Arsenal--10--4--3--3----15---8----7-----------15
2013/2014
POS---CLUB----P--W--D--L---GF-GA---GD---------PTS
1.----Arsenal--10--8--1--1----22--9----13----------25
Osvojili za bod vise nego onaj prvi prosle sezone u ovo vrijeme!

16 kolo - Arsenal - 24 boda. Ove sezone mnogo bolje to sve ide...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Svi znamo sta mormo popraviti, da bi takmicili sa najboljima.

Profesore, ti klubovi sa kojima poredis Arsenal igraju u slabijim ligama.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
- Kontakt:
Ta statistika je posljedica izostanka pravog defanzivnog veznog, kojeg nasa ekipa u dosta meceva ove sezone uopste i nema.
Kakva je to statistika a da nema Reala tu kao "najboljeg"

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Marsal
- Kontakt:
Dobro to jesi upravu, ali opet moramo dosta disciplinovanije igrat odbranu iako kad se sjetim nekih vremena već smo uradili veliki napredak.Greivis je napisao/la:Profesore, ti klubovi sa kojima poredis Arsenal igraju u slabijim ligama.

Evo vam highlightsi sa arsenal.com
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... -liverpool" onclick="window.open(this.href);return false;
Sad idemo Dortmundu i Manchesteru pa par uslovno rečeno "lakših" tekmi pa onda idemo Napoliu, te nas očekuju Chelsea i City. Biti će veoma teško ali ako preživimo decembar na diobi prvog ili drugog mjesta onda stvarno mozda budemo i imali neke šanse...zasad je suvise rano prognozirat.
COYG!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Mislim da su ovo trenutno prvoplasirani u svojim ligama.Toxicity je napisao/la:Kakva je to statistika a da nema Reala tu kao "najboljeg"![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
Stvarno nasim stoperima i bekovima treba cestitati uvijek su Suareza napadala bar dvojica igraca i uspjesno uzimala loptu, takticki smo pustili Sturidgu prostor jer ipak budimo realni on nije nikakva opasnost, Suarez je bio najveca prijetnja iako je bio zaustavljen (doduse sanse je dobio tek pred kraj utakmice kad smo se svjesno povukli) ali onaj Staridg je ja mislim najgori prvi strijelac Premiershipa ikad, pa taj se nije vidio nigdje nesto je u prvom pokusavao ali u drugom ga nisam vidio do onog trenutka kad se bunio sto mu Suarez nije dodao loptu a nije bio cuvan kao Suarez.
NIje Staridž loš kolko je odbrana bila na nivou zadatka
Suarez se cak i isticao, pokazivao je da je fenomenalan dribler i kad bi ga uspjeli dovesti mi bi bili vjerovatno i najjaca ekipa u EPL 100 posto.

AA23 je napisao/la:Suarez se cak i isticao, pokazivao je da je fenomenalan dribler i kad bi ga uspjeli dovesti mi bi bili vjerovatno i najjaca ekipa u EPL 100 posto.
pa takav nama treba... CF koji je sjajan s loptom i koji zabija ono što je Žiru juče promašivao..
A.F.C. Bournemouth!
-
- Kontakt:
Iako cesto kritikujem Zirua a spravom jer me tako iznervira zao mi ga je fakat, mislim cijelu utakmicu ores po terenu dobijas zracne duele, gradis se, odlicno ucestvujes u igri, dodajes, presing udaras i na kraju ta agresivna igra ti se isplati tako sto oduzmes loptu stoperima i stvoris sebi lagani 1 na 1 sa golmanom i onda uradis ono sto je on juce uradio
neshvatljivo... 

http://www.sportskeeda.com/2013/11/02/a ... to/?ref=yj" onclick="window.open(this.href);return false;
Pato?
Drag mi je momak, ima probleme sa povredama ali ako nekom srecom ne bude imao nek dodje
Pato?
Drag mi je momak, ima probleme sa povredama ali ako nekom srecom ne bude imao nek dodje

Ma dobro, Arsenal se ne zna braniti kao ekipa. U tome je problem, ne u zadnjoj liniji.Marsal je napisao/la:Dobro to jesi upravu, ali opet moramo dosta disciplinovanije igrat odbranu iako kad se sjetim nekih vremena već smo uradili veliki napredak.Greivis je napisao/la:Profesore, ti klubovi sa kojima poredis Arsenal igraju u slabijim ligama.
Ako Suarez dodje najjaca ekipa na svijetu bi bio Arsenal.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
da bi Arsenal bio kompletan tim, potreban je jos tip igraca Suarez, desni bek koji ce zamjeniti Sagnu i DM. I da med tim ima sto manje posla.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.