FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

cimanija87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la cimanija87 » 03 jan 2010, 12:26

123456 je napisao/la:A evo za one koi neznaju jos par slicica Voljenoga stadiona.Da je koim slucajem neki drugi stadio ovako izgledo 1995 god. neznam stabi sa njim bilo danas.

Istocna tribina...

slika

Prva utakmica na Grbavici poslije rata.Zeljo-sarajevo.Pogledaj te krov sjevera??

slika

Pogled na stadijon iz pravca Hrasna.

slika
ona prva slika je zapad a ne istok....... :D :D :D :D :D :D

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 03 jan 2010, 12:28

123456 je napisao/la:A evo za one koi neznaju jos par slicica Voljenoga stadiona.Da je koim slucajem neki drugi stadio ovako izgledo 1995 god. neznam stabi sa njim bilo danas.

Istocna tribina...

slika

Prva utakmica na Grbavici poslije rata.Zeljo-sarajevo.Pogledaj te krov sjevera??

slika

Pogled na stadijon iz pravca Hrasna.

slika

ne kaze se Hrasna nego Hrasnog :D:D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 jan 2010, 12:32

Ne se.rite!

Ja sam se zatekao van Sarajeva kada je igran ovaj prvi derbi,isao sam nekoj rodbini u posjetu gore kod Tz,elem dobro se sjecam kako su svi "lezali" kraj radio-a i Tv-a i slusali,meni znacaj te utakmice i nije bio jasan ipak sam bio jos mali,ali imam snimak te utakmice negdje na tavanu,rođak(pitar) je to snimio i poklonio nedavno...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 03 jan 2010, 12:47

pa hoce li se praviti sta
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 jan 2010, 12:58

Edin Višća posljednji je igrač koji je pojačao ekipu Željezničara. Potpis na ugovor stavio je još u septembru, nakon što je odlično odigrao nekoliko probnih mečeva za Plave. Ipak, u jesenjem dijelu sezone nije se nametnuo struci, pa se još čeka njegov zvanični debi za Želju.

Edine, da li si zadovoljan svojim statusom u ekipi?

-To je pomalo teško pitanje, za mene, s obzirom na okolnosti koje su desile nakon mog dolaska na Grbavicu. Ne mogu reći da sam zadovoljan svojim statusom u ekipi sve dok ne budem standardni prvotimac. Kao što znate, povreda me je spriječila da se izborim za svoje mjesto u ekipi.

Doveden si kao pojačanje, a navijači još čekaju debi. Šta te spriječilo da zaigraš za Plave u dosadašnjem dijelu sezone?
-Drago mi je što mislite da sam pojačanje za našu ekipu,a na meni je da to ako Bog da i dokažem na proljeće. Nisam još debitovao, zbog povrede kao što sam već rekao. Nadam se da će me povrede na proljeće zaobići i da ću pokazati zbog čega sam doveden.

Kako si primljen od saigrača i navijača?
-Mogu reći da su me svi saigrači primili jako dobro i zahvalan sam im na tome. A navijači su me primili odlično i daju mi podršku svaki dan i siguran sam da ću im se odužit na najbolji mogući način.

Šta očekuješ u nastavku sezone?
-Očekujem da postanem standardan prvotimac i da pružim što bolje partije u plavom dresu.

Koja je pozicija u timu najslabije pokrivena i gdje su pojačanja prijeko potrebna?
-Mislim da nam je potreban u svakoj liniji po jedan kvalitetan igrač kako bi konkurencija bila što jača. Na taj način stvorili bi još jači i konkurentniji tim.

Može li Željo do Evrope u ovoj sezoni?
-Naravno da možemo do Evrope, prije svega kroz kup, a siguran sam da možemo i u prvenstvu biti među prve tri ekipe.

fkz.com
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 03 jan 2010, 13:04

tax je napisao/la:pa hoce li se praviti sta
Ja cu poslije pravit pizzu sa kulenom, ako ti to sta znaci :D
bistrikboy je napisao/la:Ne se.rite!

Ja sam se zatekao van Sarajeva kada je igran ovaj prvi derbi,isao sam nekoj rodbini u posjetu gore kod Tz,elem dobro se sjecam kako su svi "lezali" kraj radio-a i Tv-a i slusali,meni znacaj te utakmice i nije bio jasan ipak sam bio jos mali,ali imam snimak te utakmice negdje na tavanu,rođak(pitar) je to snimio i poklonio nedavno...
Pa sto je ne prebacis u digitalni zapis?
Ja ti se nasao govoriti :mrgreen: ...ja sam snimio derbi iz 86-87 kad smo pite naguzili 3:0, nisam to pogledao od rata i neznam jel u zivotu (jbg nemam tavan da je tamo :mrgreen: ), al bilo bi fino digitalizovati to...
Najvise me veze za tu tekmu: stari naravno nije ni pod razno dao da idem niti da me vodi na derbije, zvakin gol iz penala i huk sa juga bosno moja divna mila...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 03 jan 2010, 13:19

bistrikboy je napisao/la:Edin Višća posljednji je igrač koji je pojačao ekipu Željezničara. Potpis na ugovor stavio je još u septembru, nakon što je odlično odigrao nekoliko probnih mečeva za Plave. Ipak, u jesenjem dijelu sezone nije se nametnuo struci, pa se još čeka njegov zvanični debi za Želju.

Edine, da li si zadovoljan svojim statusom u ekipi?

-To je pomalo teško pitanje, za mene, s obzirom na okolnosti koje su desile nakon mog dolaska na Grbavicu. Ne mogu reći da sam zadovoljan svojim statusom u ekipi sve dok ne budem standardni prvotimac. Kao što znate, povreda me je spriječila da se izborim za svoje mjesto u ekipi.

Doveden si kao pojačanje, a navijači još čekaju debi. Šta te spriječilo da zaigraš za Plave u dosadašnjem dijelu sezone?
-Drago mi je što mislite da sam pojačanje za našu ekipu,a na meni je da to ako Bog da i dokažem na proljeće. Nisam još debitovao, zbog povrede kao što sam već rekao. Nadam se da će me povrede na proljeće zaobići i da ću pokazati zbog čega sam doveden.

Kako si primljen od saigrača i navijača?
-Mogu reći da su me svi saigrači primili jako dobro i zahvalan sam im na tome. A navijači su me primili odlično i daju mi podršku svaki dan i siguran sam da ću im se odužit na najbolji mogući način.

Šta očekuješ u nastavku sezone?
-Očekujem da postanem standardan prvotimac i da pružim što bolje partije u plavom dresu.

Koja je pozicija u timu najslabije pokrivena i gdje su pojačanja prijeko potrebna?
-Mislim da nam je potreban u svakoj liniji po jedan kvalitetan igrač kako bi konkurencija bila što jača. Na taj način stvorili bi još jači i konkurentniji tim.

Može li Željo do Evrope u ovoj sezoni?
-Naravno da možemo do Evrope, prije svega kroz kup, a siguran sam da možemo i u prvenstvu biti među prve tri ekipe.

fkz.com
hamo ovo se objavilo ima mjesec :D

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 03 jan 2010, 13:34

Kad covjek vidi ove slike rusenja i devastacije citavih ulica ,mamu im svima jeb... svim bivsim a i sadasnjim vođama koji siju mrznju !
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 03 jan 2010, 14:56

dusa me zaboli i svaki put se najezim kad vidim ove slike i svaki put se onda sjetim tifine pjesme i stiha "NIKOM TE NEDAMO"... :( :( :(
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 03 jan 2010, 16:29

eto grad nam je iz zvanicno dao silnih 200.00 KM, za izgradnju istocne tribine... :roll:
BRAVE HEART 1979-2005

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 03 jan 2010, 16:43

edotm87 je napisao/la:eto grad nam je iz zvanicno dao silnih 200.00 KM, za izgradnju istocne tribine... :roll:
izvor

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 03 jan 2010, 16:46

nime_tm87 je napisao/la:
edotm87 je napisao/la:eto grad nam je iz zvanicno dao silnih 200.00 KM, za izgradnju istocne tribine... :roll:
izvor
http://fk-zeljeznicar.at.ua/news/za_rek ... 10-01-03-7
8-)
BRAVE HEART 1979-2005

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 03 jan 2010, 16:55

http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... tart=12680
nime_tm87 je napisao/la:
izvor
Sto nime pitas kad znas ;)

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 03 jan 2010, 16:57

Seyo_TM je napisao/la:http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... tart=12680
nime_tm87 je napisao/la:
izvor
Sto nime pitas kad znas ;)
da skupi koji komentar :o
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 03 jan 2010, 17:03

Jel i sada Gojer u upravi Željezničara?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 03 jan 2010, 17:04

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Jel i sada Gojer u upravi Željezničara?
Gadimir je vazda tu :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 jan 2010, 17:07

Ja cu gledati da navratim nekad oko 15.-tog i uzmem sluzbene novine Gradskog vijeca za Decembar,i kada se tu objavi to,novac za istok se mora proslijediti...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 03 jan 2010, 17:07

kinone je napisao/la:http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... tart=12680
nime_tm87 je napisao/la:
izvor
da skupi koji komentar :o[/quote]
kinone idi tamo na svoj "web" stavi neki post bolan vise paucina u'fatila..
btw:pitao sam zato sto sam mislio da je potvrdjeno.. ;)

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 03 jan 2010, 17:15

slusaj ti mali ako imas kakav problem necem ga rjesavati na forumu.
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 03 jan 2010, 17:17

Tema....
AMAR OSIM!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.