FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ma ako ode predsjednik to je to, al ovo da je sumnjivo-jeste ...koji rezon on ima da cuva Karica a nema ni rezultata ni podrske navijaca, nikakvog rezona tu nema a Azmir se do sad pokazao kao veoma pronicljiv covjek, nije glup pa me to malo plasi....pametan covjek se sad ponasao kao najveci naivac i glupan- ima tu nesto, sad treba dokuciti sta..
mi moramo ispuniti svoj dio jer druge nade nemamo al nesto ovdje nije kako treba....i ja imam osjecaj da ako ne dobije 15.000 mjesecno u ponedjeljak Azmir ode..
mi moramo ispuniti svoj dio jer druge nade nemamo al nesto ovdje nije kako treba....i ja imam osjecaj da ako ne dobije 15.000 mjesecno u ponedjeljak Azmir ode..
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Nisi ti mene razumio, nisam ja reko da napusta, nego bojim se da tako ne bude, nemam ja nikakve informacije, samo nebi me nimalo iznenadilo da se covjek zasitio sve, ambiciozno je krenuo i stigla ga je realnost, malo neiskustvo malo nesreca, malo vjerovanje pogresnim ljudima.harry_90 je napisao/la:Sad nekim i Azmir ne valja kako sam mogao procitati,a sad kako @klasik rece napusta klub na polusezoni..![]()
Nije covjek kriv sto ima mutavog trenera i manekene na terenu,treba njemu pravi trener i jedno 3-4 kvalitetna igraca i to je to..
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
bravo majstore o tome pricam! jucer se pravio prenaivan a svojim drzanjem Karica kao da se inati navijacima! nesto se kuhaultrasstyle_tz je napisao/la:ma ako ode predsjednik to je to, al ovo da je sumnjivo-jeste ...koji rezon on ima da cuva Karica a nema ni rezultata ni podrske navijaca, nikakvog rezona tu nema a Azmir se do sad pokazao kao veoma pronicljiv covjek, nije glup pa me to malo plasi....pametan covjek se sad ponasao kao najveci naivac i glupan- ima tu nesto, sad treba dokuciti sta..
Sloboda Tuzla
-
- Moderator
- Kontakt:
Azmir odavno muti nešto u kombinaciji sa Karićem i zato neće da ga otpusti.. i tu je veliki problem i koči Slobodu.. ko nije skontao do sad onda ne znam stvarno 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Pa ima tu svega, covjek je prvo objasino ovo sve za opstinu, pa je onda rekao za Karica i one sve ne zrele price. I rekao je tek sad je cilj Pl, zato sto ima iza leđa opstinu, znaci sve do sad i kad su one pripreme bile, i mi ovdje svi pisali o borbi za Pl, od tog nista nije bilo jer do sad opstina nije htjela il barem se izjasnila za Pl. Do sad smo zivjeli u iluziji, i ova pojcanja su doveđenja kao da se nesto radi, a kako sam rece prvih jedanest je prva kategorija i imaju 800KM platu, ko ispadne iz prvih jedanest je druga kategorija i ima 500KM al ako je u rotaciji, i oni sto popunjavaju broj imaju 300KM, i sam rece da su Hadzic i Galin zbog toga otisli jel su spali u 2 kategoriju od 500KM plate, a bili su i blizu 3 kategorije. Vjerovatno i ovo sto sa Smajlom radi jeste zbog toga, sto mu nista ne znace rijeci Jasmina jer Azmir nije glup covjek, i sigruno ako pocne opstina konkretno da radi i uz ovo sto je on obezbijedio i daje, i jos dopuna upravnog sto on zeli al sa ljudima koji ce davat pare, eh tad je cilj Pl. Sigruno ce se ovo sve rijesavat na zimskoj pauzi, a ako ga opstina izlevati, il ce dici ruke, il ce sve ostati ovako i onda nasa pozicija je tu negdeje 5 odnsno stabilan prvoligas
Dok oni mute,OKK Sloboda puni Mejdan i vraća dane stare slave
Ugledajte se gospodo na njih!

Pobjeda je bolja od orgazma!
Ne moze se to porrediti, jer OKK je klub koji je kreno od nule, a u kosarci je 10 puta slabija konkurenicija, a relno hvala Azmiru na ovome, covjek daje svoje pare za plate, doprinose, i sve ostalo, klub nit je njegov, nit ima jos neke finansijske pomoci, mnogo je lakse i njemu raditi i davat pare, kad bude opstina partner i kad dođe jos koji sponzor. Ne zaboravimo da on ima jos jedna klub koji se bori za ulazak u 2 federalnu i pravi im stadion, a gore je apsolutni vladar a klub bez dugaGorki je napisao/la:Dok oni mute,OKK Sloboda puni Mejdan i vraća dane stare slaveUgledajte se gospodo na njih!
- nesvrstani
- Kontakt:
pa da fk ima podrsku opstine kao okk, sloboda bi bila u europi svake godine...Gorki je napisao/la:Dok oni mute,OKK Sloboda puni Mejdan i vraća dane stare slaveUgledajte se gospodo na njih!
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
-
- Kontakt:
kakve to ima veze opstina sigurno nedaje vise od 10 hiljada mjesecno okk,ako ne i manje,ljudi jednostavno nemaju duga,i lakse je...da se oni vrate trebalo je 2 godine,fk bi trebalo 8 najmanje....dok krenes iz 4 kantonalne...
fk grca u 6,7 mil duga,ko ce to da plati....mirise na sranje i katastrofu

fk grca u 6,7 mil duga,ko ce to da plati....mirise na sranje i katastrofu

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
- Kontakt:
Mjenjate misljenja kako vjerat puse, sljedeca pobijeda svi vi koji serete puno pricat cete o premijer ligi.
Edit: Danas je grad izljepjen plakatima Volis Slobodu: POKAŽI!
Edit: Danas je grad izljepjen plakatima Volis Slobodu: POKAŽI!
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
DrzavaTuzla je napisao/la:Mjenjate misljenja kako vjerat puse, sljedeca pobijeda svi vi koji serete puno pricat cete o premijer ligi.
Realno..
DrzavaTuzla je napisao/la: Edit: Danas je grad izljepjen plakatima Volis Slobodu: POKAŽI!
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
druze zar ti stvarno vjerujes svaku Azmirovu rijec? evo ja ti garantujem da dva igraca imaju preko 1000 mjesecno nebitno koja su kategorija (moja jarani)! sta sad Music odigra dvije utakmice u prvoj a dvije bude na klupi u mjesecu oktobru koja je on kategorija? koliku ce platu dobit jel 800 ili 500? mani se supljih, Azmir nas je jucer profesionalno otresao ko da nemamo grama mozgaTRUST je napisao/la:Pa ima tu svega, covjek je prvo objasino ovo sve za opstinu, pa je onda rekao za Karica i one sve ne zrele price. I rekao je tek sad je cilj Pl, zato sto ima iza leđa opstinu, znaci sve do sad i kad su one pripreme bile, i mi ovdje svi pisali o borbi za Pl, od tog nista nije bilo jer do sad opstina nije htjela il barem se izjasnila za Pl. Do sad smo zivjeli u iluziji, i ova pojcanja su doveđenja kao da se nesto radi, a kako sam rece prvih jedanest je prva kategorija i imaju 800KM platu, ko ispadne iz prvih jedanest je druga kategorija i ima 500KM al ako je u rotaciji, i oni sto popunjavaju broj imaju 300KM, i sam rece da su Hadzic i Galin zbog toga otisli jel su spali u 2 kategoriju od 500KM plate, a bili su i blizu 3 kategorije. Vjerovatno i ovo sto sa Smajlom radi jeste zbog toga, sto mu nista ne znace rijeci Jasmina jer Azmir nije glup covjek, i sigruno ako pocne opstina konkretno da radi i uz ovo sto je on obezbijedio i daje, i jos dopuna upravnog sto on zeli al sa ljudima koji ce davat pare, eh tad je cilj Pl. Sigruno ce se ovo sve rijesavat na zimskoj pauzi, a ako ga opstina izlevati, il ce dici ruke, il ce sve ostati ovako i onda nasa pozicija je tu negdeje 5 odnsno stabilan prvoligas
Sloboda Tuzla
Klub moze funkcionisati samo ako nije DJL , to nazalost svi predsjednici pokusaju pa polome zube i potrose pare, ali i klub ostete trajno ! Zato smo tu gdje jesmo , nema asikovanja sa navijacima , pogotovo ne sa onim sto ne placaju karte i jos prave stetu ! Azmir se uhvatio u tu klopku , uz vrlo nejasno cuvanje ledja Karicu i Kunosicu koji su najveca steta i svaki sekund duze koji ostanu cemo osjecati posledice ! Ne vjerujem da suruje sa opstinom ali i ako se opstina ukljuci aktivnije on ce biti samo jedan od nekoliko istih i ne vjerujem da cemu se dopasti ta uloga !
TRUST je napisao/la: Ne moze se to porrediti, jer OKK je klub koji je kreno od nule, a u kosarci je 10 puta slabija konkurenicija, a relno hvala Azmiru na ovome, covjek daje svoje pare za plate, doprinose, i sve ostalo, klub nit je njegov, nit ima jos neke finansijske pomoci, mnogo je lakse i njemu raditi i davat pare, kad bude opstina partner i kad dođe jos koji sponzor. Ne zaboravimo da on ima jos jedna klub koji se bori za ulazak u 2 federalnu i pravi im stadion, a gore je apsolutni vladar a klub bez duga
Znam ja to prijatelju sve,samo idem na to što će raja/narod preseliti se u Mejdan.
-
- Kontakt:
Raja odavno nije na tusnju...nazalostGorki je napisao/la:TRUST je napisao/la: Ne moze se to porrediti, jer OKK je klub koji je kreno od nule, a u kosarci je 10 puta slabija konkurenicija, a relno hvala Azmiru na ovome, covjek daje svoje pare za plate, doprinose, i sve ostalo, klub nit je njegov, nit ima jos neke finansijske pomoci, mnogo je lakse i njemu raditi i davat pare, kad bude opstina partner i kad dođe jos koji sponzor. Ne zaboravimo da on ima jos jedna klub koji se bori za ulazak u 2 federalnu i pravi im stadion, a gore je apsolutni vladar a klub bez duga
Znam ja to prijatelju sve,samo idem na to što će raja/narod preseliti se u Mejdan.

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
- Kontakt:
- TzBulevar87
- Kontakt:
Sta pricate nema ljudi na Tusnju, prvih 4-5 domacih je prosjek bio 1200-1300, halooo PROSJEK ! Uglavnom, to je bilo dok smo imali kakva-takva nadanja o PL, ovo sad je sjedi i placi.. 

075
Ma vise je dok je udruzenje radilo na reklamiranju utakmica, po 5 dana se utakmica najavljivala, sad se to skroz losije radi.TzBulevar87 je napisao/la:Sta pricate nema ljudi na Tusnju, prvih 4-5 domacih je prosjek bio 1200-1300, halooo PROSJEK ! Uglavnom, to je bilo dok smo imali kakva-takva nadanja o PL, ovo sad je sjedi i placi..
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne bi ni Mejdan bio pun da je petak, nece ljudi da dadnu za petaka. Znaci ljubav prema Slobodi je manja od 5 maraka. Onda **** tu ljubav...
Na OKK su isli prvi put jer je bilo besplatno, drugi put jer su Sparsi...Poraz dva i odmah ce se promijeniti misljenje ili ce ljudima dosaditi nakon par mjeseci sve to. Isto kao kad je Zeljo osvojio prvu titulu bila bolja posjeta nego kada su dodali jos jednu titulu...
Na OKK su isli prvi put jer je bilo besplatno, drugi put jer su Sparsi...Poraz dva i odmah ce se promijeniti misljenje ili ce ljudima dosaditi nakon par mjeseci sve to. Isto kao kad je Zeljo osvojio prvu titulu bila bolja posjeta nego kada su dodali jos jednu titulu...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Odanideji87 i 4 gosta.