FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
1-0 za Radnik
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ocekivano kao sto sam rekao ako Radnik ne bude mutio kao protiv Mladosti mi cemo tesko do bodova. Hajde Husrefe dajte gol dosta i remi od tebe !
takodjersjever je napisao/la:Braćo ako neko ima stream neka baci na pp, hvala
miky_hz i afa97 jeli imate moju tv?
Sad ćete vi 3 komada.Super meni za tiket
Golman im je taraba, samo šutaj na u okvir gola i to je to 

003871312
Nema on stida, sve je to do srece nije on nista kriv sto smo od mogucih 42 boda, osvojili 26. Sta je to 16 bodova gubitka za velikog strucnjaka ne racunajuci ovu danas utakmicu.Mig_Mig je napisao/la:Husrefe, oci ti ispale pa stao na njih! Ima li imalo stida? fuj!
Neko stream nek posalje u pp,hvala-mirzatele je napisao/la:takodjersjever je napisao/la:Braćo ako neko ima stream neka baci na pp, hvala
Ti si opet šampion !
takodjer 

Jesam novi, ali nemojte me ignoristai moze i meni stream u pp ??simon je napisao/la:Neko stream nek posalje u pp,hvala-mirzatele je napisao/la:takodjersjever je napisao/la:Braćo ako neko ima stream neka baci na pp, hvala

-
- Kontakt:
Bijedno igraju al navikli smo na to,protiv nas su svi favoriti nema veze jel na Kosevu il na strani,mozda im neodgovaraju ovi timovi iz Bijeljine ko ce im ga znat! Dobro se Rdnik ovaj drzao i protiv Olimpica 

Penal aj sad +crveni
Puzigaca 1-1
Puzigaca 1-1
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 nov 2013, 13:52, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- forza_juve
- Kontakt:
Sarajevo moje na sta si ti spalo.
Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 03 nov 2013, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
link?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
TODORBEGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
Uhh kad sad navale .....

link braco molim vas
Trenutno korisnika/ca: HariTz, JavierBosnia, Serha i 33 gosta.