FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

molotovljev

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la molotovljev » 01 nov 2013, 21:11

Vidiš, ja baš ne bih volio da sam omaleni argentinac, s tim da ne bih imao ništa protiv, da u bordo dresu
vidim nekog argentinca ili pak brazilca. Uočavaš li dva različita stava ?
F.K.SARAJEVO

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 nov 2013, 15:09

http://www.****/sport/fudbal/tan-do- ... u-sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;
Mozda me i ne raduje toliko to preuzimanje prava na upravljanje koliko me raduje ovo:
- Nekoliko dana prije derbija sa Željezničarom u klubu su boravila dvojica Malezijaca, ekonomskih stručnjaka, koji su provjeravali finansijsko stanje u FK Sarajevo.

Od kada je Tan postao generalni sponzor kluba, redovno mu šaljemo izvještaje o stanju u klubu i on je zadovoljan našim dokumentima, ali i činjenicom da smo sve preuzete obaveze od jula do sada izvršili prema dogovoru - naglasio je Selimović.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 02 nov 2013, 15:31

Gospodin Vincent Tan :!:

Zaista vise nista nece biti kao prije,pa ce svi koji nas nazivaju "svemircima,prvacima svemira",itd..s punim pravom moci tako da gledaju na nas,dok cemo se mi vozikati svemirskim brodovima,na pojedinim mjestima ce se i dalje pratiti kako stoje rudnici kreka,djurdjevik,i sl. :D

Vincente,brci ti se pozlatili... :P

Dino,pocisti ove kvazi fudbalere,ne ide to vise uz nasu reputaciju koja je iz dana u dan sve veca..... ;)
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 02 nov 2013, 23:51

Je li Sarajevo sutra kompletno? Kakva je situacija sa Radnikom?
Gledao sam ih protiv Obarske, tanki su. Pitam iz razloga što bi dvojka sutra trebala ići na tiket sa većim ulogom.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 nov 2013, 23:54

SiouxLukavac je napisao/la:Je li Sarajevo sutra kompletno? Kakva je situacija sa Radnikom?
Gledao sam ih protiv Obarske, tanki su. Pitam iz razloga što bi dvojka sutra trebala ići na tiket sa većim ulogom.
Bez Tadejevica i od ranije Dzakmica,vraca se Bisanovic koji je propustio derbi ostalo je tu,s obzirom da pricas o "vecem" ulogu ti se ogradi tu sa x2 1.25 sasvim solidno,nije Sarajevo sa igrom na sigurno favorit ni protiv Ustikoline,z1 je nekako preporucljivi :P

Radnik inace bez prvog golmana Lucica koji je proslu crveni dobio
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 03 nov 2013, 01:17

3 miliona ? Sitnica! Iskreno, očekivao sam više, al hajd dobro i to je nešto..
Gledajte da to drugi put bude dvostruko više, jer toliko nam je potrebno da bi doveli 3 do 4 igrača.
F.K.SARAJEVO

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 03 nov 2013, 01:24

Nek tan posalje kakvog skolovanog trenera sa otoka da zamjeni Husrefa.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 nov 2013, 01:35

molotovljev je napisao/la:3 miliona ? Sitnica! Iskreno, očekivao sam više, al hajd dobro i to je nešto..
Gledajte da to drugi put bude dvostruko više, jer toliko nam je potrebno da bi doveli 3 do 4 igrača.
ne radi se to tako, kuca se ne pravi od krova.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 03 nov 2013, 10:21

Dragi Husrefe iskreno se nadam da si danas odlucio da igramo na remi, pa te molim da tako postavis ekipu na terenu. Bitno je majstore da ne primimo gol, a ako slucajno zabijemo jos bolje. Znam da si dobar sa Malkocevicem pa mi je jasno od koga si preuzeo taj "seljacki" fudbal zvani FK Sloboda Tuzla.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 nov 2013, 11:17

Jel onaj Basara jos uvijek igra za Bijeljince, mislim da sam negdje procitao da je otisao?

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 03 nov 2013, 11:30

Bosniacum Lilium je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:3 miliona ? Sitnica! Iskreno, očekivao sam više, al hajd dobro i to je nešto..
Temelji za ovu našu bordo kuću su ugrađeni davne 1946 godine. Dugi niz godina se gradila, da bi napokon
krov bio završen 1985 godine. Nakon toga, usljed vremenskih neprilika naša bordo kuća je pretrpila blaga
oštećena i neophodno je bilo sanirati ta oštećenja. Mnogi su pokušavali, no vjerovatno nisu bili kvalifikovani
za tako nešto, jer je sanacija zahtijevala mnogo truda, a i ekonomska računica nije išla njima u prilog.
Sada, nadamo se svi, da je došao neko ko je spreman u potpunosti sanirati oštećenja, pa zašto ne biti od pomoći !

MI SMO DIVOVI
F.K.SARAJEVO

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 03 nov 2013, 12:15

Jeli moguce da se nismo zalili na utakmicu protiv Zvjezde ? Pa igrao je igrac koji nije registrovan i nikom nista.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 nov 2013, 12:18

1L8F9C2 je napisao/la:Jeli moguce da se nismo zalili na utakmicu protiv Zvjezde ? Pa igrao je igrac koji nije registrovan i nikom nista.
Zalili smo se ali je to glat odbijeno, kao komisija je imala valjan dokaz za svoju odliku... :? :? :?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 nov 2013, 12:44

hilmo je napisao/la:Jel onaj Basara jos uvijek igra za Bijeljince, mislim da sam negdje procitao da je otisao?
Ma otisao je jos prije pocetka sezone,Leotar je jedina ekipa koja je primila vise golove od Radnika,ali isto tako Radnik je postigao vise golova od nas(sto i nije neko cudo :mrgreen: ),bez prvog golmana su danas,bez trenera,a pobjedi se mora jel iduca ide u Mostar Zrinjskom i dole tesko da ces se moci cupati za neku eventualnu losu utakmicu danas nedo bog

Igraci sa po 2 zuta Karic,Radovac,Tatomirovic,Kovacevic
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 03 nov 2013, 13:08

ocel bit stream gospodo ? ako moze neko postaviti bio bih mu zahvalan :D

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 03 nov 2013, 13:13

Ljudi hoce li moci stream za tekmu :)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 nov 2013, 13:30

Dupovca losa igra na derbiju kostala klupe,tako ce danas pored Vuleta na stoperu igrati Kovacevic,ima tu jos promjena pa ce tako od pocetka a razliku od derbija igrati Puzigaca,Jevtic,Travancic

--------------------Bandovic---------------

--Tatomirovic--Kovacevic---Trivunovic---Puzigaca------

-----------------Bisanovic----Cimirot---------------

---Jevtic-----------Travancic------------Todorovic------

--------------------Komazec-------------------

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 03 nov 2013, 13:33

Eto Dupovca losa igra kostala klupe, ali je zato za fantastican nacin nagradjen Kovacevic koji nema snage za 20 minuta. Husrefe odlazi ebo te Kovacevic.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 nov 2013, 13:34

molotovljev je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
Temelji za ovu našu bordo kuću su ugrađeni davne 1946 godine. Dugi niz godina se gradila, da bi napokon
krov bio završen 1985 godine. Nakon toga, usljed vremenskih neprilika naša bordo kuća je pretrpila blaga
oštećena i neophodno je bilo sanirati ta oštećenja. Mnogi su pokušavali, no vjerovatno nisu bili kvalifikovani
za tako nešto, jer je sanacija zahtijevala mnogo truda, a i ekonomska računica nije išla njima u prilog.
Sada, nadamo se svi, da je došao neko ko je spreman u potpunosti sanirati oštećenja, pa zašto ne biti od pomoći !

MI SMO DIVOVI
razumijem ja to sve, samo sam htio reci 3 miliona su dovoljna pocetna sredstva.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 03 nov 2013, 13:35

Ljudi moze li stream ako ima u pp ??? MOLIM VAS ! :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, boki86, Kyle88, miguelramos, USB, VolimoSarajevo i 40 gostiju.