HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

lenta crvena
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la lenta crvena » 03 nov 2013, 07:56

Idi Rođak kako više možeš godinama šupljačit sa drugog kontinenta. Zato i jeste truba kada sami sebi šuplju udarate a sve vam se svodi da vam je neko drugi kriv. Optužbe za Zrinjski su ti za jedne tužbe na sudu ali zašto bi vas čovjek liječio od te vaše bolesti, draži ste nam takvi nikakvi. Nastavite živjeti u svojim lažima i zabludi za svoj očaj neka vam je Zrinjski i dalje kriv. Niste vi naša Severina tek tako.

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 03 nov 2013, 07:59

white1950 je napisao/la:Kako mrzim ove shupljake:>.zivim u vitezu,navijam za HAJDUK i hrvat sam!!
Pusti one koji imaju problem sa svojim identitetom, vjeruj da je njima uzaludno išta govoriti. Samo ponekad im treba dati do znanja.

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 03 nov 2013, 08:04

mostarac1312 je napisao/la:Pozivam sve navijače Zrinjskog da ne ulaze u nepotrebne rasprave i da ne nasjedaju na provokacije.
Mi kao navijači i simpatizeri HŠK Zrinjskog te sam klub kao kolektiv, svoje dokazujemo na terenu i na tribinama.

Jedino što možete uraditi je doći na susret, i navijati iz sveg glasa.
Rasprave ovog tipa, kakve su se vodile na predhodnim postovima, nama ne trebaju, i zaobiđite ih u širokom luku.

Nedjelja, 14:45 ... na stajanje, svi zajedno, do pobjede.

VOLJEN I STVOREN DA ŽIVI VJEČNO!
AMEN

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 03 nov 2013, 08:31

lenta crvena je napisao/la:
white1950 je napisao/la:Kako mrzim ove shupljake:>.zivim u vitezu,navijam za HAJDUK i hrvat sam!!
Pusti one koji imaju problem sa svojim identitetom, vjeruj da je njima uzaludno išta govoriti. Samo ponekad im treba dati do znanja.
A moj admine banuj ovo nacionalisticko-fasisticko smece s foruma. Fudbalska utakmica a on o nacionalnom identitetu. Decko nek ti je bog na pomoci
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

mostarac1312
Kontakt:

Post Postao/la mostarac1312 » 03 nov 2013, 08:40

nistqa od vas
Zadnja izmjena: mostarac1312, dana/u 09 avg 2015, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
nema veze,niđe veze,samo raja i to prava

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 03 nov 2013, 09:40

Danas po pobjedu,nadam se samo da ne bude kiše iako je najavljena.Iskreno ne brinem se puno momci će dat 200 % sebe i pobjeda neće doći u pitanje,rezultat 4-0 crnov2,pero1,Majkić autogol :lol:,samo ih treba načet što prije da se otvore onda smo najjači jer imamo najbrža krila u državi.POBJEDA POBJEDA NEKA ZRINJSKI SLAVI.

CroUltras
Kontakt:

Post Postao/la CroUltras » 03 nov 2013, 10:06

E sada malo prošetati do Medjugorja na misu,pa u Kruševo na ručak i laganini na stajanje pod BB 8-)
Doktor baluna...

mostarac1312
Kontakt:

Post Postao/la mostarac1312 » 03 nov 2013, 10:09

nula
Zadnja izmjena: mostarac1312, dana/u 09 avg 2015, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
nema veze,niđe veze,samo raja i to prava

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 03 nov 2013, 10:22

Steta zbog kise, ali to nikoga ne smije sprijeciti da dodje danas i da podrzi Plemice protiv livadica..

Neka samo igraju srcem i rezultat ce doci, kvalitetniji smo, igramo na domacem terenu i samo pobjeda dolazi u obzir !
Komsinice su jake na rijecima, na terenu cemo ih pojesti, na tribini nam vec odavno nisu ni do koljena.

PONOS MOJE HERCEGOVINE !

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 03 nov 2013, 10:46

Sretno momcima danas!! Dan i nije nesto savrsen sto se vremena tice, ali nema veze...Pobjeda i samo pobjeda Plemici 8-) .
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 03 nov 2013, 13:04

lenta crvena je napisao/la:Idi Rođak kako više možeš godinama šupljačit sa drugog kontinenta. Zato i jeste truba kada sami sebi šuplju udarate a sve vam se svodi da vam je neko drugi kriv. Optužbe za Zrinjski su ti za jedne tužbe na sudu ali zašto bi vas čovjek liječio od te vaše bolesti, draži ste nam takvi nikakvi. Nastavite živjeti u svojim lažima i zabludi za svoj očaj neka vam je Zrinjski i dalje kriv. Niste vi naša Severina tek tako.
kod vas je care sve suplja kad vam argumentovano govorim(nisam mislio nikoga provocirati nego postavio normalno pitanje ovome Vitezanju za koliko timova navija i to je sve ;) ) E sad dalje,ako je tebi(vama) jedini problem u mom postu sto ja pisem sa drugog kontinenta onda vam fale pravi argumenti za odgovor.
Tuzba ne moze biti na sudu jer je stadion gradski(a ne u privatnom vlasnistvu).
Haj da vas dalje ne zamaram sa ovim politickim problemima,uzivajte danas u vasoj utakmici i nadam se dobroj igri oba tima,korektnom navijanju i nasoj pobjedi jbga ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 03 nov 2013, 16:31

Volio bih Da Zrinjski dobije, ali ruku na srce , očajna igra.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 03 nov 2013, 16:49

CroCop je napisao/la:
konjicanin01 je napisao/la:Ovaj put ako Velez povede povratka vam nece biti
Jest al' treba povest :D
konjicanin01 je napisao/la: niste tako jaki kao sto si umisljate,Jusufbasic ce da vam skine paucinu :D :D zivi bili pa vidili
Jesmo i jaci, slobodno navrati poslije utakmice pa cemo vidjet sta ces govorit o nasoj snazi :D
Eto da navratim kako sto sam i obecao,cestitam vam na bodu ,vile su vas pronosale,ipak kao sto ti i rekoh ,niste onakvi kakvim se zamisljate,pusa bokic :D

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 03 nov 2013, 16:54

Ta ce Zrinjski...
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 03 nov 2013, 17:38

Razocaran napustio stadion. Zelio sam vise, stvarno sam bio siguran da cemo pokazat pravu igru, ali eto...Remi je najrealniji, ali losa utakmica. Nije bilo hrabrosti, mozda smo imali 2 sanse za gol, Barisic i Bekic, ali nista vise od toga. Hebiga, nesto je poslo po zlu nazalost. Oni su uzeli zasluzeno bod i kraj price.

Sljedece je Sarajevo, ako se zele iskupit eto im prilike.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

CroUltras
Kontakt:

Post Postao/la CroUltras » 03 nov 2013, 18:02

Zrinjski razočarao,tempo nikakav za ambicije koje se ima,na kraju Velez zasluzeno nosi bod kući...
Doktor baluna...

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 03 nov 2013, 18:44

Rezultat realan, igra očajna, najlošije izdanje ove sezone koje sam ja gledao.Desilo se upravo ono čega sam se pribojavao,vidjelo se da igramo u grču a komšinice rasterećene.Ali treba se okrenuti naprijed ,slijedi Sarajevo i moje osobno mišljenje je da ćemo pitare dobiti.Ja ne dajem olako prognoze i mislim da nisam subjektivan kad kažem da ćemo slaviti slijedeći vikend.Zašto mislim tako pisat ću slijedećih dana.
Što se tiče prvog dijela sezone da nam je netko ponudio napočetku 3 mjesto i 26 bodova , objeručke bi prihvatili i ste strane treba biti zadovoljan.S druge strane ostaje žal ponajprije zbog remija kući sa Rudarom i krađe protiv Olimpica a u gostima smo najviše kiksali protiv Viteza kad smo u nadoknadi primili gol.
Igrački kadar je dobar za ove lige.U sljedeća 4 kola prije pauze , ja bih bio zadovoljan sa 9 bodova i plasmanom u četvrt finale kupa što smo realno i ostvarili ali treba biti ozbiljan do kraja tekme u srijedu.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 03 nov 2013, 19:12

haj dobro je, izvukoste bod :D Cestitka na korektnoj igri i bodu,mozda je najrealnije tako, jer mi iz zicera nismo u stanju da poentiramo,obicno ako to ne iskoristis popusis kaznu,to jest primis gol,i onda ostanes bez ijednog boda.Pred kraj ste bili dobro fizicki pali i da se igralo jos 10 minuta vjerovatno ne bi izdrzali.Dobro je sto nije bilo i nekih navijackih sranja,ali eto ostaje zal sto nisu svi Velezovi navijaci mogli doci na utakmicu.Nek vas dodje koliko god moze vise u Vrapcice sto se mene tice,hebo utakmice bez navijaca,pa je li ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 03 nov 2013, 19:44

marioo8888 je napisao/la:Danas po pobjedu,nadam se samo da ne bude kiše iako je najavljena.Iskreno ne brinem se puno momci će dat 200 % sebe i pobjeda neće doći u pitanje,rezultat 4-0 crnov2,pero1,Majkić autogol :lol:,samo ih treba načet što prije da se otvore onda smo najjači jer imamo najbrža krila u državi.POBJEDA POBJEDA NEKA ZRINJSKI SLAVI.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 03 nov 2013, 20:02

emil02in je napisao/la:
marioo8888 je napisao/la:Danas po pobjedu,nadam se samo da ne bude kiše iako je najavljena.Iskreno ne brinem se puno momci će dat 200 % sebe i pobjeda neće doći u pitanje,rezultat 4-0 crnov2,pero1,Majkić autogol :lol:,samo ih treba načet što prije da se otvore onda smo najjači jer imamo najbrža krila u državi.POBJEDA POBJEDA NEKA ZRINJSKI SLAVI.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Šta je smiješno?Naravno da sam se nadao ovakvom rezultatu,Činjenice su mi bile osnovane na naše igre i na igre Veleža,ali su naši danas potpuno podbacili a i čestitao sam Veležu na njihovoj stranici na više nego zasluženom bodu,morali ste više uzet bod nakon 10 poraza pod BB sad ćete idući bod opet čekat do 2024 a do tada razguli sa ove stranice i pozabavi se svojim klubom.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.