Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la VanBasten » 03 nov 2013, 00:36

AeGon099 je napisao/la:kakav je onaj iz lokerena, što treba da dobije naš pasoš, despotović ako se ne varam ? :)
ma pusti to, šupljak.
A inače je zavaren za klupu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 03 nov 2013, 00:37

Mene čudi kako Pape nije gurao tog bratića Svena već ranije, u naše mlade selekcije. Kod nas je selektor od 2009 i baš nikada Sven nije dobijao poziv u mlade reprezentacije. :?
Zna li neko kakva je procedura kad ovi mladi mijenjaju reprezentacije, da li je isto teško i sporo kao za seniorske ili ide brže ?

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 nov 2013, 00:39

Coraco je napisao/la:Mene čudi kako Pape nije gurao tog bratića Svena već ranije, u naše mlade selekcije. Kod nas je selektor od 2009 i baš nikada Sven nije dobijao poziv u mlade reprezentacije. :?
U tom periodu bio dovoljno dobar za Belgiju, sad je dovoljno dobar za BIH :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 nov 2013, 00:40

**** ga prezime, da se preziva bilo kako sem Sušić bila bi priča; Pape zove invalida Vršajevića umjesto onog malog, igro za Belgiju jarane, eno ga Hrvati hoće ukrast, još igra na poziciji zadnjeg veznog.. đe taj pasoš. :mrgreen:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 nov 2013, 00:43

Prcic i Susic, skoro pa isti igraci.

Obojica ogromni potencijali, mada u momentu vidim Prcica ispred njega. Ali sto se tice mene, ja sam sretan da obojicu imamo, sanse su 50:50 da makar od jednog od njih postane igrac ravan Pjanketu ili Medunjaninu :)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 nov 2013, 00:47

Ma samo nek se oni nastave razvijati ovim tempom i da ih ozljede zaobiđu. Sve ostalo će doći u vakat.. Ako ne u Brazil, onda u Francusku aBd

nut_shell
Kontakt:

Post Postao/la nut_shell » 03 nov 2013, 04:23

Ne znam da li je iko spominjao, ali Eldin Hadzic je danas dao gol za Hercules - trenutno je najbolji strijelac kluba. Mlad i perspektivan, svidja mi se sto sam gledao od njega. Na zalost je poslije gola izasao radi povrede, nadam se da nije nista ozbiljno.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni

"Mislim na Sea, dakle postojim."

Batko
Kontakt:

Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Batko » 03 nov 2013, 08:39

Ne mogu da vjerujem da se pominje neki Hadzić iz španske B lige koji je dao 2 gola te usput nije ni standardan u predzadnjoj ekipi lige.... Molim vas uozbiljite se, ovaj forum je više od toga!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 03 nov 2013, 11:03

Ma Prcic ce biti nas novi Miske i gotova stvar, nek uradi u reprezentaciji pola od onoga sto je Miske,a hoce, napravio na konju smo. Lijepo je vidjeti da imamo ovakvih perspektiva za ubuduce. Pjanic,Besic,Prcic,Zolotic? Uff koja sredina terena

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 nov 2013, 11:36

Batko je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se pominje neki Hadzić iz španske B lige koji je dao 2 gola te usput nije ni standardan u predzadnjoj ekipi lige.... Molim vas uozbiljite se, ovaj forum je više od toga!!!

U 10 od 12 kola Segunde je upisao nastup, kažeš da nije standardan u ekipi ?
Ne pominje se radi toga što igra u Herculesa, nego iz razloga što je napadač karakteristika kakve Pape traži.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 nov 2013, 13:38

http://www.transfermarkt.de/de/ermin-be ... 92490.html

Jel ovo onaj Oliver Kahn kojeg su prije dvije godine nasi mediji prognozirali jednog od najvecih golamnskih talenata na svijetu?

Btw. Susic:

[youtube][/youtube]

HerrOberst
Kontakt:

Post Postao/la HerrOberst » 03 nov 2013, 15:46

Dino Arslanagic od prve minute za Standard nakon povrede protiv Genka.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 nov 2013, 15:53

Batko je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se pominje neki Hadzić iz španske B lige koji je dao 2 gola te usput nije ni standardan u predzadnjoj ekipi lige.... Molim vas uozbiljite se, ovaj forum je više od toga!!!

U slucaju da se pozove ide obrnuta prica.U smislu zar smo spali da pozivamo igrace iz kluba druge lige koji je skoro na samom dnu.
Zahirovica zbog toga na primjer ''kolju''tupim nozem i kad je imao minutazu zbog neke cvajtare.
P.S Sa Dininim starim Pape je vec razgovarao.Ovaj jos nije ni predao za promjenu papirologije,ceka schituaciju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Nedo
Kontakt:

Post Postao/la Nedo » 03 nov 2013, 16:43

Evo sada je i Mate Delac reko u intervju za vojvodina.ba da hoce da igra za Bosnu znam da je prije bio pozvan za a-rep. Hrvatske. Inace je on igrac Chelsea na posudbi u Vojvodinu, prije nekoliko godina je bio jedan od najvecih talenta ako ne najveci talenat na balkanu.

http://www.transfermarkt.de/de/matej-de ... 60220.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Jel neko ovdje prati Vojvodinu ovu sezonu pa da moze reci ako je Delac kalibar za nasu reprezentaciju? Prepostavljam da je bolji nego Avdukica. Bilo bi fino da mi ^ukrademo^ hrvatima nekog ko je prosao sve omladinske selekcije Hrvatske :twisted:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 nov 2013, 16:46

Nedo je napisao/la:Evo sada je i Mate Delac reko u intervju za vojvodina.ba da hoce da igra za Bosnu znam da je prije bio pozvan za a-rep. Hrvatske. Inace je on igrac Chelsea na posudbi u Vojvodinu, prije nekoliko godina je bio jedan od najvecih talenta ako ne najveci talenat na balkanu.

http://www.transfermarkt.de/de/matej-de ... 60220.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Jel neko ovdje prati Vojvodinu ovu sezonu pa da moze reci ako je Delac kalibar za nasu reprezentaciju? Prepostavljam da je bolji nego Avdukica. Bilo bi fino da mi ^ukrademo^ hrvatima nekog ko je prosao sve omladinske selekcije Hrvatske :twisted:
Daj link :?:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 03 nov 2013, 16:48

Tino postigao pogodak u remiju Hajduka i Slavena.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 03 nov 2013, 16:50

Susic zabio ;)
Izo dominira na terenu protiv Y.B.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 nov 2013, 16:57

Ne znam sto se ne daje toliki prostor Izetu kao sto se to radi sa Bicakcicem i Kolasincem. Mnogi su vec zaboravili da nam je fakticki sam donio plasman u Brazil. Izet ima potencijala da postane veliki igrac, ima sve, samo mu fali jos brzine i malo vece zalaganje. Podsjeca me na Misketa iz tih godina, zivi bili pa vidjeli, nadam se da ce vise dobijati prilike u svetom dresu na poziciji koju i igra.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

HerrOberst
Kontakt:

Post Postao/la HerrOberst » 03 nov 2013, 16:59

harishp je napisao/la:

U slucaju da se pozove ide obrnuta prica.U smislu zar smo spali da pozivamo igrace iz kluba druge lige koji je skoro na samom dnu.
Zahirovica zbog toga na primjer ''kolju''tupim nozem i kad je imao minutazu zbog neke cvajtare.
P.S Sa Dininim starim Pape je vec razgovarao.Ovaj jos nije ni predao za promjenu papirologije,ceka schituaciju.
iz koje li ti ti ustanove pobjegao takav?

Stoper koji sa 21 godinu igra prakticki standardno u ekipi koja je na vrhu tabele u Belgiji zasluzuje vise paznje i da se posjeti u Liege, da se dogovore kao sto su uradili s Kolasincom (i tamo su zakasnili).

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 nov 2013, 17:11

HerrOberst je napisao/la:
iz koje li ti ti ustanove pobjegao takav?

Stoper koji sa 21 godinu igra prakticki standardno u ekipi koja je na vrhu tabele u Belgiji zasluzuje vise paznje i da se posjeti u Liege, da se dogovore kao sto su uradili s Kolasincom (i tamo su zakasnili).
Ti si bar siguran u ustanovi,zakljucan sa par brava(jedino sto mozes kuckati po kompu).
Usput, ne citas pazljivo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.