Solidno,citav tim se dobro borio,tako i on.legenda reala je napisao/la:odigro je cijeli meč, ja sam gledo na preskake tako da ne mogu reći kako je odigro, jeli neko slučajno gledo cijeli mečGoalgetter je napisao/la:Damir Vrancic u prvih 11 za Braunschweig protiv Leverkusena.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
http://www.fcsochaux.fr/fr/index.php?op ... d=52:match" onclick="window.open(this.href);return false;
Prcic igra protiv St.-Etienne opet od prve minute za Sochaux!
Utakmica pocinje u 20:00.
Prcic igra protiv St.-Etienne opet od prve minute za Sochaux!

odlična vijestTheSpecialOne je napisao/la:http://www.fcsochaux.fr/fr/index.php?op ... d=52:match
Prcic igra protiv St.-Etienne opet od prve minute za Sochaux!![]()

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
Odlicna predstava Prcica.Mali je tehnicki prejak i ima vrlo dobar pregled igre.Takoder su mu slobodnjaci super.Ako tako nastavi(u to sam siguran) postat ce uskoro clan nase A-repke. 

Nažalost uključio sam se tek u zadnjih 15-tak minuta, a da zlo bude veće gledam mutan streaming sa arapskim komentatorom tako da mi nije baš ni lako upratiti kad je kod njega lopta.
Svidio mi se u jednoj akciji kad se dobro snašao na desnoj strani i uputio opasan centaršut na vrh 16-terca.
The Special One, je l' to izvodio i slobodnjak prije nego sam počeo gledati? Kako prođe, gdje mu je završila lopta i odakle je pucao?

The Special One, je l' to izvodio i slobodnjak prije nego sam počeo gledati? Kako prođe, gdje mu je završila lopta i odakle je pucao?
TheSpecialOne je napisao/la:Odlicna predstava Prcica.Mali je tehnicki prejak i ima vrlo dobar pregled igre.Takoder su mu slobodnjaci super.Ako tako nastavi(u to sam siguran) postat ce uskoro clan nase A-repke.
Odlicno je odigrao prvo poluvrijeme Prcic zadnjih 15 munuta trener ga je pomjerio da igra iza dva napadaca

nakon sto je igrac St.Etienne ZOUMA dobio crveni krvnickim startom slomio nogu GUERBERTU

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Na kojoj poziciji je dotad igrao, šta mu bolje leži?
-
- Kontakt:
Izveo je sve kornere,jer slobodni udarca nije bilo.Sve lopte(izuzev mozda jedne) su stigle vrlo opasno do suigraca.Edol je napisao/la:
@Edol:Igra na poziciji "osmice".Imao je sada vrlo dobru sansu/dobar sut za gol.
Zadnja izmjena: TheSpecialOne, dana/u 02 nov 2013, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
Edol je napisao/la:Na kojoj poziciji je dotad igrao, šta mu bolje leži?
Igrao je kao zadnji vezni nakon crvenog kartona trener ga je gurnuo iza napadaca pa vise ide prema naprijed ima fin pass

Prcic je veceras odigrao dobru citavu utakmicu za Sochaux koja je zavrsila 0-0 igrao je u veznom redu tj bio je razigravac imao je par odlicnih lopti za svoje saigrace ima sjajan osjecaj za igu,pass odlican,vrlo brzo bi mogao u A repku ako nastavi ovako igrati vec se ustalio u prvoj postavi vec drugu utakmicu za redom igra od pocetka

Mogao bi Prcić ići u Brazil umjesto Stevanovića, ako obojica ovako nastave.
definitivno,ako Prcic nastavi ovako dobro igrati ne vidim razloga zasto ne bi isao u Brazil sa A selekcijom.. veceras je bio odlican!Coraco je napisao/la:Mogao bi Prcić ići u Brazil umjesto Stevanovića, ako obojica ovako nastave.
Gdje će Prcić u Atim pored Vršajevića,Ibričića,ZAhirovića,Stevanovića,Sušića koji se odrekao Hrvatske ,a uz to momak je problematičan u U21 neka se prvo tu dokaže..Znaš nas jeb.š nas
Dečko ima malo više od 90 minuta seniorskog fudbala. Gdje će? Smaraš ba.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
ima još vremena za Prcića, ako bude standardan do kraja sezone i ovisno o njegovim igrama, onda bi trebao u Brazil, biti će tu igrača koji će biti višak jebga
večeras je bio dobar, imao je poteza, dobre pasove djeli, izvodi i prekide, itd .. samo zdravlja i za koju godinu duet Mire-Prcić 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
prijatelju ne spominjem Brazil nego jedan poziv u Atim jer on to zaslužuje..VanBasten je napisao/la:Dečko ima malo više od 90 minuta seniorskog fudbala. Gdje će? Smaraš ba.
pa dobiće ga ba u vakat. Nema potrebe za dramu. Momak je talentovan to niko ne spori, ali je i tek zagazio u seniore, ima utakmicu ipo, nije realno očekivati odmah poziv u A.zgembo89 je napisao/la:prijatelju ne spominjem Brazil nego jedan poziv u Atim jer on to zaslužuje..VanBasten je napisao/la:Dečko ima malo više od 90 minuta seniorskog fudbala. Gdje će? Smaraš ba.
Ako nastavi biti standardan onda se svakako može pričati o tome. Možda bude i putnik u Brazil, ko zna. Biće teško ignorirati momka koji je standardan u Francuskoj cjelu sezonu - nadam se da će zadržati mjesto do kraja.
I napisao sam ako ovako nastave, i on i Stevo. Nisam napisao eto ga drito odmah u prvih 11.VanBasten je napisao/la:pa dobiće ga ba u vakat. Nema potrebe za dramu. Momak je talentovan to niko ne spori, ali je i tek zagazio u seniore, ima utakmicu ipo, nije realno očekivati odmah poziv u A.zgembo89 je napisao/la:prijatelju ne spominjem Brazil nego jedan poziv u Atim jer on to zaslužuje..VanBasten je napisao/la:Dečko ima malo više od 90 minuta seniorskog fudbala. Gdje će? Smaraš ba.
Ako nastavi biti standardan onda se svakako može pričati o tome. Možda bude i putnik u Brazil, ko zna. Biće teško ignorirati momka koji je standardan u Francuskoj cjelu sezonu - nadam se da će zadržati mjesto do kraja.
-----
To što je bilo nekih nesuglasica u U21 se može povezati i sa Vladom i lošim igrama i još mnogim stvarima. Gura se ovaj Sušićev bratić Tino, da igra odmah protiv Argentine a da ne dobije ovaj momak šansu. Vidjećemo u narednom periodu sigurno na koji način ljudi dobijaju poziv u reprez. da li zaslugom ili zelembaćima.
Iskreno i ja mislim da je Tino trenutno u prednosti nad Prcićem.
kakav je onaj iz lokerena, što treba da dobije naš pasoš, despotović ako se ne varam ? 

Odlazi Safete.