FK Rudar Kakanj
Re: FK Rudar Kakanj
Ponovit' ću po ko zna koji put: Rudar je ekipa koja da se pojavi intere može odraditi cijelu sezonu (protiv ekipa kakve su trenutno u ovoj ligi) bez i jednog poraza.
Jedino malo ste tvrdi kad igrate kući, ali u gostima mislim da bi bodove na Grbavici s nepotpunim sastavim mogli odnjeti. I evo i ove sezone se pokazalo da kada se Kakanj otpiše kao gost, isti dođe i pobjedi (prošle sezone je tako bilo u Tz).
Jedino malo ste tvrdi kad igrate kući, ali u gostima mislim da bi bodove na Grbavici s nepotpunim sastavim mogli odnjeti. I evo i ove sezone se pokazalo da kada se Kakanj otpiše kao gost, isti dođe i pobjedi (prošle sezone je tako bilo u Tz).
ekipe ulaze i ispadaju iz ove lige ali zna se ko je jedini gazda...
LP iz Gračanice i hvala za danas
nadam se da nećete prema nama biti nemilosrdni kao prošle godine nekako u isto vrijeme
Rudar-Bratstvo 6:1

nadam se da nećete prema nama biti nemilosrdni kao prošle godine nekako u isto vrijeme
Undici stelle - ACM 1899
baltazar1 je napisao/la:ekipe ulaze i ispadaju iz ove lige ali zna se ko je jedini gazda...![]()
Ma Rudar je vjecan u ovoj ligi,bice neobicno bez njih ako nekad udju haha

A prosle je bilo u oktobru,evo sad u novembru,sam da budu uslovi ok i bice dobra tekma sigurno

Rudar Kakanj !!!
pardon, prošle godine smo igrali u 14. kolu 10. novembra a ove ćemo ako se kod vas igra subotom igrati samo dan ranije, dakle, 9. novembraGK1996 je napisao/la:A prosle je bilo u oktobru,evo sad u novembru,sam da budu uslovi ok i bice dobra tekma sigurno

Undici stelle - ACM 1899
Odlican rezultat, kada su se svi nadali porazu a pogotovo bez 5 kljucnih igraca zelenocrni bljesnu i dobiju do sada neporazeno jedinstvo na njihovom terenu
Ispade da je ovo desetkovanje ekipe Rudaru dobro doslo hehehehe
Da su bili kompletni izgubili bi garant
Bravo komsije

Ispade da je ovo desetkovanje ekipe Rudaru dobro doslo hehehehe
Da su bili kompletni izgubili bi garant

Bravo komsije
Ko vam je igrac sa brojem 20, kako sam cuo momak je 1994. godiste, pa me bas zanima o kome se radi, jer ono se zove potencijal.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Sad sam vidio to je Belmin Kobilica, decko je mlad ali vidi se ta ima talenta i da odskace kvalitetom
baltazar1 je napisao/la:pardon, prošle godine smo igrali u 14. kolu 10. novembra a ove ćemo ako se kod vas igra subotom igrati samo dan ranije, dakle, 9. novembraGK1996 je napisao/la:A prosle je bilo u oktobru,evo sad u novembru,sam da budu uslovi ok i bice dobra tekma sigurno
Haha do mene je..ja zamjenio 10.11. sa 11.10. haha

Rudar Kakanj !!!
Belmin Kobilica,i gdje god igra u gostima ljudi ga hvale,jedino u Kaknju govore da ga vadi iz igreNeRi_K je napisao/la:Ko vam je igrac sa brojem 20, kako sam cuo momak je 1994. godiste, pa me bas zanima o kome se radi, jer ono se zove potencijal.

Rudar Kakanj !!!
Kakanj je inače poznat' po broju tih 'stručnjaka'GK1996 je napisao/la:Belmin Kobilica,i gdje god igra u gostima ljudi ga hvale,jedino u Kaknju govore da ga vadi iz igreNeRi_K je napisao/la:Ko vam je igrac sa brojem 20, kako sam cuo momak je 1994. godiste, pa me bas zanima o kome se radi, jer ono se zove potencijal.![]()

Dobar je Belmo i kod kuće nemoj tako

- TzBulevar87
- Kontakt:
Taj mali je i nama zabio gol na Tušnju. Ušao u igru u 2. poluvremenu i bio ubjedljivo najbolji igrač na terenu 

075
treba tog Kobilicu dovest' u Slobodu da igra u Smajilovom timu za gostovanja 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Gusar1995 je napisao/la:Kakanj je inače poznat' po broju tih 'stručnjaka'GK1996 je napisao/la:Belmin Kobilica,i gdje god igra u gostima ljudi ga hvale,jedino u Kaknju govore da ga vadi iz igreNeRi_K je napisao/la:Ko vam je igrac sa brojem 20, kako sam cuo momak je 1994. godiste, pa me bas zanima o kome se radi, jer ono se zove potencijal.![]()
![]()
![]()
![]()
Dobar je Belmo i kod kuće nemoj tako
Dobar je Belmo,ali kod nasih strucnjaka ne valja,svako malo vadi ga al et haha ko Kakanj

Rudar Kakanj !!!
Znaci ja odavno nisam gledao boljeg igraca, ako se bude malom posvetila paznja ne gine mu velika karijera. Ima sve sto jedan veliki igrac treba da posjeduje.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Kako se pricalo Elvir Bolic je uz njega,Hafizovic ga je otkrio,na pocetku sezone je imao malo problema s povredom + novi trener pa nije igrao bas u prvoj,ali evo polako se vraca i momak je zaista prejak,i sigurno zasluzuje poziv za mladje kategorije reprezentacije,cak prosle sezone igrao za reprezentaciju prve lige fbih,ali posto se u nas pozivi dijele za mladje kategorije,daj kes pa imas poziv,momak nema priliku da ga neki bolji klub ugleda,ali eto nadamo se da ce uspjeti izgraditi dobru karijeruNeRi_K je napisao/la:Znaci ja odavno nisam gledao boljeg igraca, ako se bude malom posvetila paznja ne gine mu velika karijera. Ima sve sto jedan veliki igrac treba da posjeduje.

Rudar Kakanj !!!
- L' Imperator
- Kontakt:
To je zato što nam je publika najzahtjevnija na svijetu, nemaju više strpljenja nimalo, pogotovo za mlade igrače. Jedino Gafi i Duri niko ništa ne dobacuje kad imaju loš dan, a ostalim.., da se ne izražavam šta se sve spominje :S Ko prođe bez uvrede dobio je glavnu premiju.Casp3r je napisao/la:Ponovit' ću po ko zna koji put: Rudar je ekipa koja da se pojavi intere može odraditi cijelu sezonu (protiv ekipa kakve su trenutno u ovoj ligi) bez i jednog poraza.
Energija koja se šalje sa tribina brzo okuje noge i najiskusnijim igračima, da ne govorim kako se ovi mlađi pogube :S Znam, "profesionalci" su i trebali bi se isključiti na takve stvari, ali teško je... pred "svojim" igrati. Mislim da bi gledali puno bolje partije "zeleno-crnih" kad bi se Gusari vratili na tribinu, jer ovim momcima je samo podrška potrebna za veće stvari, sve ostalo imaju.
#samoRudar #zauvijek
kod nas u petak počinje veliko narodno veselje, trodnevni vašer...trebal vam šta da pošaljemo iz Gračanice, meze, slatka, čarapa vunenih, pečenja, suhog mesa, možda pevaljku kakvu
bilo šta za bodove

bilo šta za bodove

Undici stelle - ACM 1899
Posalji nam ciglica i orasnjaka hehehehehe
baltazar1 je napisao/la:kod nas u petak počinje veliko narodno veselje, trodnevni vašer...trebal vam šta da pošaljemo iz Gračanice, meze, slatka, čarapa vunenih, pečenja, suhog mesa, možda pevaljku kakvu![]()
bilo šta za bodove
Haha ponesite pecenja i suhog mesa,mi cemo vama cumura

Rudar Kakanj !!!
ćumur je jeftiniji i bliži iz BanovićaGK1996 je napisao/la:Haha ponesite pecenja i suhog mesa,mi cemo vama cumuraBodove ne dirajte haha

nego hajmo se uozbiljiti...kakvi ste sa kartonima, vidim u Bihaću 6-7 igrača zaradilo žute, hoćel neko pauzirat???
što nisu igrali Duro, Bajro i Gafurović u Bihaću?
vidim prema zaspisniku sa utakmice u Bihaću u prvoj postavi ste imali čak 4 igrača do 21. godine dok su na klupi bili svi do 21 (msm njih 7)
ovo je za ne povjerovat da je od 18 igrača u zapisniku njih čak 11 do 21 godine
aferim i svaka čast
ono što mene interesuje, jesul svi ovi mladići "vaši", domaći proizvod ili ih ima sa strane???
Undici stelle - ACM 1899
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.