HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Zagrijava se atmosfera pomalo , neka i treba ali samo da sve bude u granicama normale.Vrijeme je da se ova utakmica vrati u sportske granice.Neka bude podbadanja i spuštanja sa obje strane jer to daje dodatnu draž ovakvim tekmama ali moraju se znati granice.
Od ultrasa očekujem ponovno vrhunsku koreografiju ,što se tiče zvučne kulise ona nije nikad bila upitna još samo da se riješe par krezubih i.d.iota sa bakljama i topovskim udarima i bit će odlična navijačka skupina.
Od igrača tražim samo vrhunsko zalaganje i da ostave srce na terenu i to bi trebalo biti dovoljno za pobjedu i vrlo važna tri boda ali nije sve uvijek do igrača.Sudija (Čelik.Olimpic),,težak teren (najavljuju kišu),sve to može utjecati na konačann rezultat ali ako pristup od početka bude pravi onda će sve biti ok.
Od ultrasa očekujem ponovno vrhunsku koreografiju ,što se tiče zvučne kulise ona nije nikad bila upitna još samo da se riješe par krezubih i.d.iota sa bakljama i topovskim udarima i bit će odlična navijačka skupina.
Od igrača tražim samo vrhunsko zalaganje i da ostave srce na terenu i to bi trebalo biti dovoljno za pobjedu i vrlo važna tri boda ali nije sve uvijek do igrača.Sudija (Čelik.Olimpic),,težak teren (najavljuju kišu),sve to može utjecati na konačann rezultat ali ako pristup od početka bude pravi onda će sve biti ok.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
pezo izgleda ipak nece igrati sutra ali svi ostali su zdravi.mogo bi ovo biti jedan od obljih derbija a ja sam uvjeren u nasu pobjedu od 2 razlike
-
- Kontakt:
Lijep šal Bosne i Hercegovine, svaka čast!CroCop je napisao/la:Sukn'o si mu seljovac, evo smijemo se ha-ha-ha..RiverPlate je napisao/la:rexxona je napisao/la:Jel Argentinske, pošto vidim da ti je nick River Plate ?
Inače očekujem uvjerljivu pobjedu, hattrick Bekića i jedan Anto glavom nakon kornera.![]()
Pitam lijepo momka koje lige, pošto vidim da navija za Dinamo, Barselonu, i vaš klub iz Međugorja, ali valjda ga stid da odgovori!
Svedska![]()
Grbavica naš je Hram!!!
-
- Kontakt:
Znači za Dinamo i Barselonu, OK hvala ti!Lillard je napisao/la:Nije me stid momak odgovorit. Vala' sam sto puta objasnajvao to, ali boli me qurac kad samo provociras.RiverPlate je napisao/la:rexxona je napisao/la:Jel Argentinske, pošto vidim da ti je nick River Plate ?
Inače očekujem uvjerljivu pobjedu, hattrick Bekića i jedan Anto glavom nakon kornera.![]()
Pitam lijepo momka koje lige, pošto vidim da navija za Dinamo, Barselonu, i vaš klub iz Međugorja, ali valjda ga stid da odgovori!
Grbavica naš je Hram!!!
Ajde moronu brisi s ove teme, nisi zanimljiv.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Zašto si agresivan navijaču Dinama i Barselone?Lillard je napisao/la:Ajde moronu brisi s ove teme, nisi zanimljiv.
Grbavica naš je Hram!!!
-
- Kontakt:
Ne obraćajte pozornost na Komšinice,Ignorirajte ih.Ne dobijamo ništa od prepucavanja ovdje sutra u 17.00 ih neće bit ovdje,a za sutra sam uvjeren da neće bit klasični derbi 2:1 u 90 uzimamo lagano 3-4:0.
Ja bih bio zadovoljan i sa 1-0 jer gradsko-prigradski derbi vrijedi tri boda kao i ostale tekme.Doduše ovaj nosi i ove šale i pošalice ali neka polako,strpimo se do sutra.marioo8888 je napisao/la:Ne obraćajte pozornost na Komšinice,Ignorirajte ih.Ne dobijamo ništa od prepucavanja ovdje sutra u 17.00 ih neće bit ovdje,a za sutra sam uvjeren da neće bit klasični derbi 2:1 u 90 uzimamo lagano 3-4:0.
-
- Kontakt:
Naravno,i ja bi bio zadovoljan sa 1-0 2-1 nebitno,nego imam ovakav osjećaj ne znam zašto.zrinja05 je napisao/la:Ja bih bio zadovoljan i sa 1-0 jer gradsko-prigradski derbi vrijedi tri boda kao i ostale tekme.Doduše ovaj nosi i ove šale i pošalice ali neka polako,strpimo se do sutra.marioo8888 je napisao/la:Ne obraćajte pozornost na Komšinice,Ignorirajte ih.Ne dobijamo ništa od prepucavanja ovdje sutra u 17.00 ih neće bit ovdje,a za sutra sam uvjeren da neće bit klasični derbi 2:1 u 90 uzimamo lagano 3-4:0.
marioo8888 je napisao/la:Naravno,i ja bi bio zadovoljan sa 1-0 2-1 nebitno,nego imam ovakav osjećaj ne znam zašto.zrinja05 je napisao/la:Ja bih bio zadovoljan i sa 1-0 jer gradsko-prigradski derbi vrijedi tri boda kao i ostale tekme.Doduše ovaj nosi i ove šale i pošalice ali neka polako,strpimo se do sutra.marioo8888 je napisao/la:Ne obraćajte pozornost na Komšinice,Ignorirajte ih.Ne dobijamo ništa od prepucavanja ovdje sutra u 17.00 ih neće bit ovdje,a za sutra sam uvjeren da neće bit klasični derbi 2:1 u 90 uzimamo lagano 3-4:0.
Nadam se da te osjećaj neće prevariti

-
- Kontakt:
pozdrav,,,citam malo ovu raspravu kako na jednoj stranici tako i na drugoj..navijac sam veleza od 1982 godine,kako navijac tako i igrac do 1991 godine,,,navijam za velez i navijat cu do kraja zivota,,,ono sto primjecujem i sto me raduje jeste to da je malo i raja skontala da ne treba ovaj derbi biti reklama za neke stranke....pustimo vise vrijedjanja na nacionalnoj osnovi i pretvorimo ovaj derbi u ono sto treba i da bude,tj,jedan pravi sportski dogadjaj u ovome napacenom gradu na neretvi..pustimo 22 igraca neka odluce na terenu tko je bolji,,,od price ovdje nema nista..sretno sutra i jednim i drugim a neka pobjedi bolji......
Potpis !blackmundir je napisao/la:pozdrav,,,citam malo ovu raspravu kako na jednoj stranici tako i na drugoj..navijac sam veleza od 1982 godine,kako navijac tako i igrac do 1991 godine,,,navijam za velez i navijat cu do kraja zivota,,,ono sto primjecujem i sto me raduje jeste to da je malo i raja skontala da ne treba ovaj derbi biti reklama za neke stranke....pustimo vise vrijedjanja na nacionalnoj osnovi i pretvorimo ovaj derbi u ono sto treba i da bude,tj,jedan pravi sportski dogadjaj u ovome napacenom gradu na neretvi..pustimo 22 igraca neka odluce na terenu tko je bolji,,,od price ovdje nema nista..sretno sutra i jednim i drugim a neka pobjedi bolji......
Derbi je bio puno prije nas,a bice i poslije nas.Doduse tradicija je na strani komsija ali su za mene sportski rivali koje postjem. Nek' bolji pobjedi. !!
Napokon malo razumnih i normalno odgojenih ljudi i iz suparničkog tabora.Slažem se neka bolji pobjedi.
nece biti lako sutra,ali ja sam uvjeren da cemo doci do pobjede..,svi su igraci spremni osim peze
ocekujem nesto ovako.....dujkovic-stojkic,anicic,radeljic,brkovic-muminovic,barisic-djuric,crnov,simeunovic-bekic
pozelimo srecu nasim momcima
NAPRIJED ZRINJSKI
ocekujem nesto ovako.....dujkovic-stojkic,anicic,radeljic,brkovic-muminovic,barisic-djuric,crnov,simeunovic-bekic
NAPRIJED ZRINJSKI
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Rosas , čini mi se isti sastav kao onaj što sam i ja jučer napisao, jedino ako nešto novo Branko ne izmisli.Radujeme da i na klupi imamo puno rješenja za sve pozicije.Ajde recimo neka bude tjesnih 4-1.Rosas7 je napisao/la:nece biti lako sutra,ali ja sam uvjeren da cemo doci do pobjede..,svi su igraci spremni osim peze
NAPRIJED ZRINJSKI
evo taman i ja vidiozrinja05 je napisao/la:Rosas , čini mi se isti sastav kao onaj što sam i ja jučer napisao, jedino ako nešto novo Branko ne izmisli.Radujeme da i na klupi imamo puno rješenja za sve pozicije.Ajde recimo neka bude tjesnih 4-1.Rosas7 je napisao/la:nece biti lako sutra,ali ja sam uvjeren da cemo doci do pobjede..,svi su igraci spremni osim peze
NAPRIJED ZRINJSKI

i mene raduje klupa imamo igora anicica,milicevica,scepanovica,kantara?,belosevica,nadam se da ce to presuditi,a bit ce ti tjesno i kad smo bili puno bolji od njih prijasnjih godina tesko smo izlazili na kraj,ovo je nekako drukcija tekma,igraci su pod stresom ovo ono,strah...ali sutra moraju dobiti,kako god znaju

meni dosta i 1-0,samo nek je pobjeda

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Ma nisam zadovoljan s 1:0
. Mozda sam previse optimistican, ali sutra bas ocekujem da ih razbijemo. Imamo bolju momcad, boljeg trenera i domaci teren. Sve je tu za vrhunski dan.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
svaka je dosad bila ublizu,daj boze da bude tako k'o sto ti kazes,ni'ko sretniji od meneLillard je napisao/la:Ma nisam zadovoljan s 1:0. Mozda sam previse optimistican, ali sutra bas ocekujem da ih razbijemo. Imamo bolju momcad, boljeg trenera i domaci teren. Sve je tu za vrhunski dan.

Ma normala 1-0 ili 5-0 u bodovnom smislu isto vrijede.Mislim da će se nakon prvih 15-20 minuta znati u kojem će smjeru otići tekma i tu vidim našu prednost jer imamo klupu koja po potrebi može donijeti promjenu ritma.Velež je bolji nego prijašnjih sezona ,koliko sam ja mogao upratiti napad im je bolji dio ekipe ali obrana im nije baš najčvršća i zato sam siguran da ćemo zabiti barem 2 komada.Rosas7 je napisao/la:evo taman i ja vidiozrinja05 je napisao/la:Rosas , čini mi se isti sastav kao onaj što sam i ja jučer napisao, jedino ako nešto novo Branko ne izmisli.Radujeme da i na klupi imamo puno rješenja za sve pozicije.Ajde recimo neka bude tjesnih 4-1.Rosas7 je napisao/la:nece biti lako sutra,ali ja sam uvjeren da cemo doci do pobjede..,svi su igraci spremni osim peze
NAPRIJED ZRINJSKI![]()
i mene raduje klupa imamo igora anicica,milicevica,scepanovica,kantara?,belosevica,nadam se da ce to presuditi,a bit ce ti tjesno i kad smo bili puno bolji od njih prijasnjih godina tesko smo izlazili na kraj,ovo je nekako drukcija tekma,igraci su pod stresom ovo ono,strah...ali sutra moraju dobiti,kako god znaju![]()
meni dosta i 1-0,samo nek je pobjeda
Pisao sam o zakonu velikih brojeva i da oni nisu nikad uzeli ni boda pod BB nadam se da neće niti sada, ali isto tako recimo zadnje 4 ili čak 5 tekmi su komšinice davale prvi gol pa je vrijeme da mi sada povedemo a onda bi nam trebalo biti puno lakše.
Ima li u kladionicama oklada tko ce biti prvak ove godine u PL,da stavim na zrinjskog sve;).
Godine prolaze jubav ostaje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.