maximum je bilo 12 000FCS je napisao/la:Ispod 15000 nema sanse
pa sjevera je bilo max 4000 na jugu 4000 ako ne i 4100
ostalo tanko da tanje ne moze biti nikad lavor nije praznije izgledao
pozdravljam nove ugovore i sve sto je amar rekao

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
maximum je bilo 12 000FCS je napisao/la:Ispod 15000 nema sanse
okani se ti racunica bgt kad kazes da je na jugu i sjeveru slicno ljudi biloAnelZ je napisao/la:Kapacitet sjevera je 5200, i onde je sigurno bilo oko 3500-4000 osoba. Jug prima oko 4500 i nije bio krcat tako jos jednom 3500-4000. Istok prima 8000 i one je bilo oko 2500-3000 osoba minimum + nekih 2000-3000 jos na zapadu. Znaci u najgorem slucaju bilo je oko 12000 osoba na stadionu.
Ako ne vjerujes, odes na Koševu i prebrojis stoliceCuspajz je napisao/la:okani se ti racunica bgt kad kazes da je na jugu i sjeveru slicno ljudi biloAnelZ je napisao/la:Kapacitet sjevera je 5200, i onde je sigurno bilo oko 3500-4000 osoba. Jug prima oko 4500 i nije bio krcat tako jos jednom 3500-4000. Istok prima 8000 i one je bilo oko 2500-3000 osoba minimum + nekih 2000-3000 jos na zapadu. Znaci u najgorem slucaju bilo je oko 12000 osoba na stadionu.,jug je sigurno imao kapitet broja stolica dok je sjever imao komplet 2 sektora prazna skoro
znat ce se u utorak-srijedu..astra1922 je napisao/la:imali neko info dali ce arena prenositi sledece kolo zeljo -zvijezda.pozz
Ne navijam ni za Zelju ni za Sarajvo ali covjece na jugu je sigurno bilo vise 500 dusa nego na sjeveru.Budite nekad realni, dobro nece to sebi niko priznat.Navijaci sa sjevera su totalno zakazali, nit navijanja nit brojnosti.AnelZ je napisao/la:Ako ne vjerujes, odes na Koševu i prebrojis stoliceCuspajz je napisao/la:okani se ti racunica bgt kad kazes da je na jugu i sjeveru slicno ljudi biloAnelZ je napisao/la:Kapacitet sjevera je 5200, i onde je sigurno bilo oko 3500-4000 osoba. Jug prima oko 4500 i nije bio krcat tako jos jednom 3500-4000. Istok prima 8000 i one je bilo oko 2500-3000 osoba minimum + nekih 2000-3000 jos na zapadu. Znaci u najgorem slucaju bilo je oko 12000 osoba na stadionu.,jug je sigurno imao kapitet broja stolica dok je sjever imao komplet 2 sektora prazna skoro
salu na stranu, sjever je imao prazan najmanji sektor do istoka koji prima kako god vec malo i onda onaj do zapada koji prima vise, no ta dva sektora zajedno nepremasuju sigurno preko 1500 kapaciteta, mozda tek oko 1000-1200. Jug jeste bio skoro pun, ali jug sam od sebe je manji od sjevera na Kosevu. Ja sam ovdje davao najmanje i najvece pretpostavke (iako sam jug isao pesimisticno, sjever realno), ni u jednom trenutku nisam rekao da je na sjeveru bilo vise ljudi jer sam svjestan da je u najmanju ruku bilo izjednaceno.
Joj njih ono bi da idemo da brojimo jos i stolice,ma popustite se te vise price,na ovome derbiju ste bili ofirni u svemu i tacka,igraci vas pocijepali na terenu a najavljivali ste deranje guzova komsijama,navijaci vas oduvali na tribinama i neznam vise sta se javljate.Bio je prenos imate snimke,gledajte i ucite,dovoljno je kada ljudi iz drugih gradova koji bas i ne simpatisu Zelju i Manijake kazu da smo u svemu bili bolji,to je i budali dosta.AnelZ je napisao/la:Ako ne vjerujes, odes na Koševu i prebrojis stoliceCuspajz je napisao/la:okani se ti racunica bgt kad kazes da je na jugu i sjeveru slicno ljudi biloAnelZ je napisao/la:Kapacitet sjevera je 5200, i onde je sigurno bilo oko 3500-4000 osoba. Jug prima oko 4500 i nije bio krcat tako jos jednom 3500-4000. Istok prima 8000 i one je bilo oko 2500-3000 osoba minimum + nekih 2000-3000 jos na zapadu. Znaci u najgorem slucaju bilo je oko 12000 osoba na stadionu.,jug je sigurno imao kapitet broja stolica dok je sjever imao komplet 2 sektora prazna skoro
salu na stranu, sjever je imao prazan najmanji sektor do istoka koji prima kako god vec malo i onda onaj do zapada koji prima vise, no ta dva sektora zajedno nepremasuju sigurno preko 1500 kapaciteta, mozda tek oko 1000-1200. Jug jeste bio skoro pun, ali jug sam od sebe je manji od sjevera na Kosevu. Ja sam ovdje davao najmanje i najvece pretpostavke (iako sam jug isao pesimisticno, sjever realno), ni u jednom trenutku nisam rekao da je na sjeveru bilo vise ljudi jer sam svjestan da je u najmanju ruku bilo izjednaceno.
Bravo za Upravu!Svaka čast!ipetm je napisao/la:Djeca i roditelji iz Konjević Polja današnji gosti
http://fkzeljeznicar.ba/djeca-i-roditel ... osti/7039/" onclick="window.open(this.href);return false;
kup se tek igra na proljece... znaci 11 prvenstvenih i 5 kup utakmica na proljece imamoDzoleZeljo je napisao/la:Mogli bi danas Borac i Sarajevo kiksa napraviti. Idemo momci, FORZAA ZELJO!!!!
Nego, zna li neko hoce li se igrati jos jedno kolo kupa u ovom dijelu sezone? Hvala
a danas suspenziju odradjuju Tomic i Selimovicjovanmaksimovic je napisao/la:6 igraca su u opasnosti zbog zutih kartona pred narednih mec sa zvijezdom
kerla i urdinov imaju po 5 zutih
bucan, stanic, zeljkovic i jamak imaju po 2 zuta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.