Igra se. Iako je situacija ista kao i kad je bio prekid.Fecox je napisao/la:ako bi neko od raje bio ljubazan da javi sta je odluceno,igral se dalje il ne,bilo bi lijepo.. yebayga,predebilno je pouzdat se u rezultat i.com
Super liga Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Jelen Super liga Srbije
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Hvala.Lillard je napisao/la:http://prosocertv.blog.spot.com/p/ch05.html" onclick="window.open(this.href);return false;Maestro^^ je napisao/la:Neko link ??
izbrisi tocku u blog...

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To su ti huligani. Juče su palili baklje, danas pale tribine, sutra će palit' ljude. Nema nikakve razlike između ovih i onih koji noževima bodu ljude po cesti. Da je reda kao što ga nema ovdje bi svi piromani dobili novčane kazne u skladu sa štetom koju su nanijeli i naravno odgovarajuće zatvorske kazne. O doživotnoj zabrani prisustva na fudbalskim utakmicama da i ne pričam, to bi trebalo da se podrazumijeva.
Huligani su gore zlo od političara.
To i nisu navijaci. Kriminalci pod okriljem tzk. navijacke grupe koja to odavno nije. Srbija je po tome jedinstvena.DukeOfWellington je napisao/la:To su ti huligani. Juče su palili baklje, danas pale tribine, sutra će palit' ljude. Nema nikakve razlike između ovih i onih koji noževima bodu ljude po cesti. Da je reda kao što ga nema ovdje bi svi piromani dobili novčane kazne u skladu sa štetom koju su nanijeli i naravno odgovarajuće zatvorske kazne. O doživotnoj zabrani prisustva na fudbalskim utakmicama da i ne pričam, to bi trebalo da se podrazumijeva.
Potpis!Lillard je napisao/la:To i nisu navijaci. Kriminalci pod okriljem tzk. navijacke grupe koja to odavno nije. Srbija je po tome jedinstvena.DukeOfWellington je napisao/la:To su ti huligani. Juče su palili baklje, danas pale tribine, sutra će palit' ljude. Nema nikakve razlike između ovih i onih koji noževima bodu ljude po cesti. Da je reda kao što ga nema ovdje bi svi piromani dobili novčane kazne u skladu sa štetom koju su nanijeli i naravno odgovarajuće zatvorske kazne. O doživotnoj zabrani prisustva na fudbalskim utakmicama da i ne pričam, to bi trebalo da se podrazumijeva.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Najjadnije i najžalosnije od svega sto ti isti narkomany i prašinari djeci postaju idoli i ikone,na neki nacin,izgleda nikad kraja tome ..
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
I dvije frakcije Grobara se bore za narko-trziste koliko sam to shvatioFecox je napisao/la:Najjadnije i najžalosnije od svega sto ti isti narkomany i prašinari djeci postaju idoli i ikone,na neki nacin,izgleda nikad kraja tome ..

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Sad će ti doć jedan takav da ti kaže kako ti to ne kontaš.Fecox je napisao/la:Najjadnije i najžalosnije od svega sto ti isti narkomany i prašinari djeci postaju idoli i ikone,na neki nacin,izgleda nikad kraja tome ..
Pa kako da skontam da se od stolica na tribinama koje služe da publika sjedi na njima pravi logorska vatra. To ni Einstein ne bi skont'o.
P.S. Može li da se doda Novi Pazar u anketu, da glasam srcem

Koliko je produzeno na Marakani?
9 minuta.Signore je napisao/la:Koliko je produzeno na Marakani?
Nek pozure, stoja je u pitanju 

-
- Kontakt:
Lillard je napisao/la:I dvije frakcije Grobara se bore za narko-trziste koliko sam to shvatioFecox je napisao/la:Najjadnije i najžalosnije od svega sto ti isti narkomany i prašinari djeci postaju idoli i ikone,na neki nacin,izgleda nikad kraja tome ...

Grbavica naš je Hram!!!
jedno vuče drugo buraz,al dobro,ellem,svidja mi se kako razmisljas 

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
+1Lillard je napisao/la: To i nisu navijaci. Kriminalci pod okriljem tzk. navijacke grupe koja to odavno nije. Srbija je po tome jedinstvena.
Ali treba se razgraničiti da nisu sve navijačke grupe isključivo kriminalne grupe (iako većina članova istih imaju kriminalnih dosijea više nego što se može zamisliti već su žestoki momci željni akcije i pravog navijačkog života koji između ostalog uključuje povremene tuče) već da je to samo slučaj sa Srbijom, Poljskom i još nekim zemljama u kojima tribina služi kao paravan za organizovani kriminal. Mi smo na svu sreću još uvijek daleko od toga.
Samo je fazon što je sve više naše omladine navučeno na prekodrinašku furku, maxice, izbrijane glave, brze čale, koka, gudra i sve ostalo.. svemu tome svoj doprinos su dali i filmovi poput Šišanja, Rana i ostalih.. i sve više naših sugrađana (adolescenata) uzima pogrešnu furku (uostalom ona im je i jedina servirana, a ne poput one furke Novih Primitivaca u vremenu odrastanja naših roditelja, starije braće itd)
Il club piu titolato al mondo!
Samo znam da vise nije sigurno otici na tekmu, pogotovu sa porodicom, prvo sto se napravi bakljada, hajd taj dim se razidje, al opet niđe veze kad dodjes sa djecom, a evo poceli su, ustvari i prije se to vec radilo sa paljenjem stolica, itd... sad kad hoces na tekmu, posebno na derbi, trebas doci sportski obucen, jer ces da trpis dim, naguravanje, primoran da bjezis da bi izbjego tuču, na kraju ni kriv ni duzan, bjezis da ne dobijes pendrek preko leđa.
Valjda preminuo navijac koji je bio povrijedjen u tuci
....

Kako citam, jedan navijac Partizana je ubijen, drugi tesko povrijedjen...Na samoj utakmici 1 upao u kanal, ali nije u zivotnoj opasnosti. E tuge
.

Kupiš karte za istok/zapad i ako hoćeš možeš komplet familiju i komšiluk povesti, nećeš imati problema.sonik24 je napisao/la:Samo znam da vise nije sigurno otici na tekmu, pogotovu sa porodicom, prvo sto se napravi bakljada, hajd taj dim se razidje, al opet niđe veze kad dodjes sa djecom, a evo poceli su, ustvari i prije se to vec radilo sa paljenjem stolica, itd... sad kad hoces na tekmu, posebno na derbi, trebas doci sportski obucen, jer ces da trpis dim, naguravanje, primoran da bjezis da bi izbjego tuču, na kraju ni kriv ni duzan, bjezis da ne dobijes pendrek preko leđa.
ovako meni je već pun qrac ovih sranja, ako već država neće zbog izbora da se zamjera stoci, onda zabraniti navijače na tribinama i kraj priče...
e da molim administraciju da sankcioniše fašizam forumaša Lilarda...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sta??DANTES je napisao/la:ovako meni je već pun qrac ovih sranja, ako već država neće zbog izbora da se zamjera stoci, onda zabraniti navijače na tribinama i kraj priče...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.